Rock Dışında Bir Şeyler...
- Kanatsiz_Melek
- Site ve Forum Yöneticisi

- kozmik_peri
- Müdavim Üye

- kozmik_peri
- Müdavim Üye

- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
- demakrotive
- Müdavim Üye

- frantic_kenan
- Müdavim Üye

r&b dinlerdim heralde
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
- 742617000027
- Üye

- si_keremcem
- Üye

- İletişim:
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye

bn halk müzini dinnerim .... bazen bi livaneli dinnemek cok ii gelio bana... hatta ben halk müziini çok severim ya.....
grup yorum(en başta gelir hatta),çığ,munzur,yol,kardeş türküler,ezginin günlüğü,ahmet kaya.... hımmm.. ondan sonra.... kazım koyuncu,onur akın.. ayrıca lazca ve kürtçe şarkıarlda cok hoşuma gider bnm__ severim ya ben.. sanırım bu bide aileden gelen bişi.... ben halk müziinin içinde büyüdüm... salona iniodum halk müzii vardı abimin odasına giriodum metal ve rock calıodu.... ööle bi ortamda büyüdüüm için artık alışkanlık gibi bişi oldu.... ama alışkanlık olmasaydıda dinlerdim bundan eminim.... =)
aaa... bn bide caz dinnerim fasla olmasada.. ibrahim ferrer i cok seferdim mesela.. gerci oda öldü
aaaa
yeni türkü yü unuttum.... bn onlarıda cok sefiorumm.....
grup yorum(en başta gelir hatta),çığ,munzur,yol,kardeş türküler,ezginin günlüğü,ahmet kaya.... hımmm.. ondan sonra.... kazım koyuncu,onur akın.. ayrıca lazca ve kürtçe şarkıarlda cok hoşuma gider bnm__ severim ya ben.. sanırım bu bide aileden gelen bişi.... ben halk müziinin içinde büyüdüm... salona iniodum halk müzii vardı abimin odasına giriodum metal ve rock calıodu.... ööle bi ortamda büyüdüüm için artık alışkanlık gibi bişi oldu.... ama alışkanlık olmasaydıda dinlerdim bundan eminim.... =)
aaa... bn bide caz dinnerim fasla olmasada.. ibrahim ferrer i cok seferdim mesela.. gerci oda öldü
aaaa
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

- whatsername
- Müdavim Üye

![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)