Rob Zombie

Yabancı Müzik Grupları
rammstein_19
Üye
Üye

Mesaj gönderen rammstein_19 »

iyidir yani
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

lonly yazdı:
theHeLL yazdı:baya saçmalanmış yukarlarda ve çöp kokmuş ama yinede son bikere daha hareketlendirme adına bu başlığı ve rob zombie'yi soriyim dedim bilen var mı veya şuana kadar dinlemişliği bulunan? :oops:
ya onunun bi şarkısı var.çok güzel..çok çok güzel...çok güzel ötesi.ama adı ne çıldırcam :oops: ...hellcim msndeyken gönderiyim sana şarkıyı bi adını söliyiver
tamam olur ama büyük olasılıkla dediğin şarkı ya feel so numb ya superbeast ya da nfs underground soundtrack lerinden two-lane blacktop tur yinede yardımcı olmak isterim
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

şarkının adı dracula ymış meğerse bizim okulun cafesindeki müzik kutusunda şarkı varmış...sevinçten bayılcaktım şarkıyı görünce...ard arda attım şarkıyı...tabi arkadaşlarımda kafama sonradan bişeyler attı 'yetti beee'die
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
dead_or_alive
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen dead_or_alive »

ısınamadım bu adama..powerman 5000 le olan düetleri var ve solistlemi ne kardeşler.
Kullanıcı avatarı
ne_r_min
Üye
Üye

Mesaj gönderen ne_r_min »

ooo rob süperdr lan sewrm ben baya!! :010
Kullanıcı avatarı
greennn
Üye
Üye

Mesaj gönderen greennn »

seferm baya ii gruptrr :002
Kullanıcı avatarı
Mehzk
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Mehzk »

Parçalarının yanısıra çektikleri güzel videoları ile de müzikseverlerinin beklentilerinin üzerinde ürünler sunarken yönetmenlik ve seneryosunu üstlendikleri "The Devil’s Rejects" filmi de fena değildi...Sanırım yeni filmleri "Halloween" Ağustos 2007 de vizyona girecek,umarım güzel kareler,güzel müziklerle güzel vakit geçirirken,etkileyici bir senaryo ile gönüllerimizdeki yerlerini korurlar...
Döv Onları,Filmlerdeki Gibi,Topumu Kestiler,Pestillerini Çıkart Onların...
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

halloween sanırım dünyayla aynı anda ülkemizde vizyona girmicek house of 1000 corpses yle olmuştu biraz mide bulandırıcılığı ve oyuncuların(ne kadar çok da sevsem itiraf etmeliyim) 2.sınıflıklarını üst düzeyde sergilemeleri insanları itiyo resmen ama güzeldir yönetmenliği severim yani kendi adıma gruba da laf etmem hazırlık yılımı rob suz hayal edemiyorum
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
Jahanna
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Jahanna »

dragula 4 ever ^^