System Of a Down

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
zihni05
Üye
Üye

...

Mesaj gönderen zihni05 »

Ben kime nezaman saygı göstereceğimi bilirim bana öle saygı falan yazma.Siz Atatürk'ün gençleri olamazsınız!!! Yazık... :023 :x :023
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

fakat sevgili zihni05,
kopek grubu tabiride biraz agir kacmis gibi.

bir spiders sarkisini beni dinlemekten kimse vazgeciremez mesela.
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Re: ...

Mesaj gönderen in_ven »

zihni05 yazdı:Ben kime nezaman saygı göstereceğimi bilirim bana öle saygı falan yazma.Siz Atatürk'ün gençleri olamazsınız!!! Yazık... :023 :x :023
saçmalık biz senin sevdiğin gruba böyle bir şey demiyoruz!!!!!!!!karşındakine saygın yoksa eyvallahh :x :007 :023
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
zihni05
Üye
Üye

...

Mesaj gönderen zihni05 »

Benim dinledğim gruplar arasında böle pislik yapan gruplar yoktur olamazda!!!Oyüzdende sana laf düşmez.Benim karşımdaki saygım sonsuz, ama lanet gruba lanet yağdırıyorum...! :x :023 :x
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

ben de bu gruptan nefret edenlerdenim..herkes kim oldugunu bilmeli..
Kullanıcı avatarı
zihni05
Üye
Üye

...

Mesaj gönderen zihni05 »

Eyvallah güzel dostum drexler sevdim seni...Abicim şu kadar küçük bi grup tüm propagandasını yaptığı yetmiyo gibi bizim türkleride yanına alıyo nasıl iş bu ya!!!???Ağlanılacak durum.Biride gitmiş soad türk forum açmış...Atatürk hakkında forum açın siz belki mutlu olursununz!!!
bloodyhead
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen bloodyhead »

zihni05... öleceksin de zihni'nin systemi böylesine küçük düşürdüğünü göreceksin deselerdi inanmazdım.. ama gerçekten biraz saygı...

en azından onların zihniyetlerine dair yorum yapmaktansa biraz yaptıkları müziğe bakalım.. sanıyorum ki sen de eskiden böyle düşünüyordun.. 8)

ama trimpot'un dediği gibi ne kadar küfür sayılsa da bu gruba kimse bir iki şarkılarını dinlememizden vaz geçiremez...
*Saklaban*

Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

ben türklere köpek diyen birinin yaptıgı müzigi dinlemem..dileyen dinlemekte özgürdür o ayrı..ama ben atatürk ün mirascısıyım..o`nun bıraktıgı degerlere saygı gösteririm elimden geldigi kadar..
Kullanıcı avatarı
zihni05
Üye
Üye

...

Mesaj gönderen zihni05 »

O Gruba Köpek lafı az bile!Hak eden geçde olsa karşılığını bulur!Artık müğiyle değil propangandalarıyla bokunu çıkardılar olayın,yaptıkları artık müzik değil!Dinleyen dinler.!!!Ama fazla sürmeyecek biliyorum... :023 :x :023
_blindside
Üye
Üye

Re: ...

Mesaj gönderen _blindside »

zihni05 yazdı:O Gruba Köpek lafı az bile!Hak eden geçde olsa karşılığını bulur!Artık müğiyle değil propangandalarıyla bokunu çıkardılar olayın,yaptıkları artık müzik değil!Dinleyen dinler.!!!Ama fazla sürmeyecek biliyorum... :023 :x :023
Canım sen de bırak cengaverliği. Böyle boş konuşma bişiyi tam öğrenmeden.. İstiyosan ÖM at, sana anlatiim..
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

Adamlarin dinledigim tek sarkisi spiders zaten. Ataturk'u de cok seviyorum. bunu tartisacak degilim.

Ne alakasi var ki muzik ile Ataturkculugun.

Adamlarin kisiligi hicte umurumda degil. Hep olagan tartismalari yapiyoruz. Gerek yok bence.
_blindside
Üye
Üye

Trimpot haklı. Ben vatan haini değilim. System of A Down en sevdiğim grup.
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Trimpot yazdı:Adamlarin dinledigim tek sarkisi spiders zaten. Ataturk'u de cok seviyorum. bunu tartisacak degilim.

Adamlarin kisiligi hicte umurumda degil. Hep olagan tartismalari yapiyoruz. Gerek yok bence.
+sonsuzzzz.....
müzikten konuşuyoruz arkadaşım bilmem hatırlatmamıza gerek var mı?konuyu dallandırıp budaklandırıyorsunuz müzik bu!!!!!!!
müzik senin için ne anlam ifade ediyor bilmiyorum ama benim için özgürkük +evrenselliktir :002 bu ermeniymiş türkmüş şuymuş buymuşş die ayrımm yapmam hoşuma gideni dinlerim sevmiyorsam da adam gibi eleştiririm :!:
_blindside
Üye
Üye

System Of A Down kişiliğiyle de sevdiğim bi gruptur. Çoğu metal grubuna göre daha insanlar. Mesela savaş hakkında grupların yorumlarına bakın. Bu konuda Rage Against he Machine ve System Of A Down en iyi gruplar. "Spiders" sarkısı da çok iyi be. Şimdi yine dinleyecem.
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

Trimpot yazdı:Adamlarin dinledigim tek sarkisi spiders zaten. Ataturk'u de cok seviyorum. bunu tartisacak degilim.

atatürkcülükle alakası yok tabi ki müzikle..ama adamların dü$üncelerinin atatürk ün sawunduklarıyla cok ilgisi war..ne demi$ : ne mutlu türk üm diyene..köpek türkler diyen birine tepkisi ne olurdu sizce ?
_blindside
Üye
Üye

boşver ya. tartışmayalım bu konuyu. bu tartışma bitmez
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

_blindside yazdı:boşver ya. tartışmayalım bu konuyu. bu tartılma bitmez
bence de bitmez yine başa dönecz hypnotizeden konuşalım dinleyen var mı? açıkcası bn pek beğenmedim ısınamadım albüme
attack sadece hoşuma gitti diğerlerii pek sarmadı gerçi attack da sarmadıı gibii ama :boredom
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

drexler yazdı:

atatürkcülükle alakası yok tabi ki müzikle..ama adamların dü$üncelerinin atatürk ün sawunduklarıyla cok ilgisi war..ne demi$ : ne mutlu türk üm diyene..köpek türkler diyen birine tepkisi ne olurdu sizce ?
O zaman adam boyle diyorsa bu olayi baska bi yere alirim. muzik nerede kaldi? bu olayin disinda. tamam olur bak o zaman.

-sen mi turklere kopek dedi ulan- diye sorarim adama.

ama dinliyorum sarkiyi. cogu sarkiyi kimin soyledigini dusunmeden dinliyorum hatta. cunku ben muzik dinliyorum.

Konuyla alakasi yok ama "Anna Nalick" seviyorum ben. o da pop yapiyor. ama dinliyorum. cok sakin bir muzik. cokta severim boyle sarkilari. Eee simdi bu ablamiz da pop yapiyor diye dinlemeyeyim. oldu mu simdi.
_blindside
Üye
Üye

bu son mesajı görmezden gelerekten su mesajı yazıyorum.. Son albümü dinlemedim ama "Hypnotize" sarkısı ve videosu gusel olmuş
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

_blindside yazdı:bu son mesajı görmezden gelerekten su mesajı yazıyorum.. Son albümü dinlemedim ama "Hypnotize" sarkısı ve videosu gusel olmuş
video gzl ama bnce şarkı ii değill ne blymm bu albm gzll olmammışşş :x
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

istanbul konserleri söz konusuymuş. ama can güvenliklerinden tam olarak emin olmak istiyorlarmış. endişelenmeleri normal, türkiyede sevmeyeni çok olan bir grup. ben de sevmem kendilerini. gelirlerse taşlı sopalı insanlar bekliyor olacak onları. bundan da eminim. en azından konser haberini duyan birkaç kişinin verdiği ilk tepki buydu...
_blindside
Üye
Üye

ben de duydum bunu. Dediklerin saygısızlık olur adamlara. Tamam belki onlar sana karşı saygısız davranabilir ama senin ona karşı saygılı davranman ona verebileceğin en iyi cevaptır.
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

ben onların bu cevabı anlayacağını bilsem söylediğini yapardım ama sırf para kazanmak için saygısızlık ettikleri bir ülkeye gelmeleri yüzsüzlükten de öte birşey bence.

edit: bu arada grubun fanları vardır burda eminim, söylediklerim umarım yanlış anlaşılmaz, mümkün olduğunca saygı çerçevesini aşmadan düşüncelerimi yazmaya çalışıyorum.
En son Lysippe tarafından 16 Kas 2005 17:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

çookk önce bu fruma yazmştmm ama adamlarr beyazsaraya mektup fln yazılmasını istiolarmşş..sıralamada sonlardayızz gelselerr ii olurr ama can gvnliği istemleriii normal
bloodyhead
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen bloodyhead »

+sonsuz.. trimpot teşekkür..
*Saklaban*

Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!