Coal Chamber
Coal Chamber
vokalde dez, gitarda meegs, davulda mikee ve basta rayna.. hardcore ağacında sağlam dal olan gruplardan.. bilenler vardır.. herkesin dinlemesini öneriyorum.. ilk başlıcaklar için loco, fiend, sway ve alienate me tavsiyelerim..
2-3 parça hoşta gerisi boş bana göre..hardcore tabanlı grupların alayı böyle olmak zorundamı ya..tamam hardcore'u oluşturan unsurlar kesik kesik vurucu ritmlerdir ama hepsi aynı be güzelim.(ki bu adamlar safkan hardcore da yapmıyor) bence gereksiz yani.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
hardcore tabanlı grupların alayı böyle yani gerçek müziği yapıyolar (bana göre)213 yazdı:2-3 parça hoşta gerisi boş bana göre..hardcore tabanlı grupların alayı böyle olmak zorundamı ya..tamam hardcore'u oluşturan unsurlar kesik kesik vurucu ritmlerdir ama hepsi aynı be güzelim.(ki bu adamlar safkan hardcore da yapmıyor) bence gereksiz yani.
gerçek müzik olayına katılmıyorumda gerçekten hakkını vererek hardcore icra eden Earth Crisis tir benim gözümde..her ne kadar artık(bayadır) dinlemesemde.
coal chamber'ın daha gelişmesi lazım teknik anlamda.
coal chamber'ın daha gelişmesi lazım teknik anlamda.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
-
_blindside
- Üye

-
_blindside
- Üye

bloodhound gang in öyle bi şarkısı vardı...
bloodhound gang in şarkısı şöyleydi: "the room the room thr room is on fire, we need water...." gibi bişiydi.
coal chamber da ise :"the room the room thr room is on fire, we dont need no water, let motherfucker burn, burn motherfucker burnnn..." şeklinde giderdi.
maziyi süsleyen hoş bi gruptur.
bloodhound gang in şarkısı şöyleydi: "the room the room thr room is on fire, we need water...." gibi bişiydi.
coal chamber da ise :"the room the room thr room is on fire, we dont need no water, let motherfucker burn, burn motherfucker burnnn..." şeklinde giderdi.
bir rivayete göre amerikalı askerler keşfe çıktıkları sırada walkmanlarinden bu şarkıyı açıp ıraklıların evlerine girip harabe alanına çevirirlermiş.r1g0r yazdı:bloodhound gang in öyle bi şarkısı vardı...

![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)