ben etmezdim ama herşey netteki veletlerin sitelerden bana mesaj yollamasıyla başladı yollama dedikçe yolladılar bende bastım küfürü ulan azım bozuldu sizin sayenizde be
vaga_bond yazdı:ben etmezdim ama herşey netteki veletlerin sitelerden bana mesaj yollamasıyla başladı yollama dedikçe yolladılar bende bastım küfürü ulan azım bozuldu sizin sayenizde be
tmm snrlenme vaga bond
ederm bzn çk ii işe yarıo tıpkı bgn burak bymiz bzdğm gibi
hoşuma giderek yaptığım eylerden bi taneseii..hele bide yeni küdürler üretip bunları paylamak çok masun gelio bana...arkadaşlarla günler düzeneyip birbirimize küfür edioruz!o kadar güsel bişikii stres aıoruz ve arda arda hiç nefes almadan en uzun kim küfür etçek die yarışmalar düzenlioruz...! hayatımıza renk katıo yani tavsiye ederim heheeeeh küfür etmiin a.q
hajýlar küfür etmek iyidir bak devam eden varsa hiç tuutmayým ama baþlayan yoksa baþlasýn bir an önce!!! bu arada küfür günahtýr demiþlerse yalan adamýý sinir etmek günah diilde küfür etmek mi günah... ama küfür samimiyeti artýrýr eheuheuheue öhöhöhöhö
bellirsizliklerin içinde belirlemeye çalýþtýðým hayatýma þimdi ebediyen belirsizlik vaad ediyorum
ya gerekince hakedene etmek gerekiyo ama arkadaşlarla muhabbet ederken konu ne olursa olsun kızsalar da sevinseler de iki lafın biri a.q. bence gereksiz olduğunda çok rahatsız edici
eyes_of_ra yazdı:daha yeni bşladığm şey...bn küfretmezdm eskidn ya
ben agu demeden küfür etmeyi öğrenmişim. korkarlarmış benden bebekken
herkesin yanında küfretmem ztn pek.ark.ların yanında fln. bide odamda bazen bayaa sesli çıkıo ağzımdan allahtan bizimkilr duymadı hiç.yada duydular bişi demiolar
ıt's time to turn the page and start and then don't u think that it's time to convince yourself it's over!!