Siyah makyaj ve siyah giyinmek

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

........
En son in_ven tarafından 02 Haz 2008 01:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
Lovalace
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Lovalace »

siyah makyaj biri başı çekmiş ve yapmış sanki şimdi bir simge gibi gözüküyor.. şahsen ben beğeniyorum nadiren çok nadiren yaparım konserlerde festivallerde fln ..
Kullanıcı avatarı
quelle
Üye
Üye

Mesaj gönderen quelle »

siyah makyaj sewrim ben yakýþana yakýþýo banada yakýþýo :oops: :-D
genlde konserlerde fest. fln yaprým bnde
Kullanıcı avatarı
vaga_bond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen vaga_bond »

ben artık bıraktım siyah makyaj olayını özentiler ortalıkta türeyince orjinallere yer kalmadı ayıd edilemiyos. aynen bende öle konser fest. falan onlarda yapıyorum
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mavisakal_kan »

biraz goth özentisi gibi gelior bana.. ama yakışana yakışıor wala :010
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
Kullanıcı avatarı
vaga_bond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen vaga_bond »

e tabi orası ayrı bide ben gibi beyas tenliyse :oops: :P
Kullanıcı avatarı
quelle
Üye
Üye

Mesaj gönderen quelle »

dünkü b.klar çýktý onlarda boyanýolar asi kýz tawrlarý fln :023
yakýþana yakýþýo bncede beyaz tenlilerde güsel duruo :P
Kullanıcı avatarı
courtney_hate
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen courtney_hate »

siyah kalem çekmeye yeni başladım.devamlı siyah giydiğimden satanist misin sen diye soruyolardı.şimdi sormaya bile gerek duymuyolar sanırım. napiyim yaa seviyorum siyah giyinmeyi de boyanmayı da. çok yakışıyooo :014
Kullanıcı avatarı
Delilah_
Üye
Üye

Mesaj gönderen Delilah_ »

siyahı sewerim hemde çok ..ama siyah makyaj dersen ööö derim ..bi bara giriom bide bakıom minicik kızlar gothic takılma sewdasın o makyajlar size hiç yakışmıo...hatun dedin biras renkli olmalı siyah siyah makyaj da ne öle ben de siyah kalem sürerim ama sadece siyah kalem ve bordo ruj o kdr kapkara bi insan olmam asla
dreaming beyond death
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Delilah_ yazdı:siyahı sewerim hemde çok ..ama siyah makyaj dersen ööö derim ..bi bara giriom bide bakıom minicik kızlar gothic takılma sewdasın o makyajlar size hiç yakışmıo...hatun dedin biras renkli olmalı siyah siyah makyaj da ne öle ben de siyah kalem sürerim ama sadece siyah kalem ve bordo ruj o kdr kapkara bi insan olmam asla
üff hoşş olmuoo vllaa n o ölee siyah siyahh kalem ii gerisi hikaye :-D :010
Kullanıcı avatarı
courtney_hate
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen courtney_hate »

system_ yazdı:
Delilah_ yazdı:siyahı sewerim hemde çok ..ama siyah makyaj dersen ööö derim ..bi bara giriom bide bakıom minicik kızlar gothic takılma sewdasın o makyajlar size hiç yakışmıo...hatun dedin biras renkli olmalı siyah siyah makyaj da ne öle ben de siyah kalem sürerim ama sadece siyah kalem ve bordo ruj o kdr kapkara bi insan olmam asla
üff hoşş olmuoo vllaa n o ölee siyah siyahh kalem ii gerisi hikaye :-D :010
aynen :002
Kullanıcı avatarı
Papi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Papi »

herkese yakişmio.hayatimda hiiç siyah makyaj yapip disari cikmadim cikmamda!bazilari abartip kapkara yapio.baya yakistini saniolar heralde.yakisan var yakismayan var veya yapabilen var yapamayan var...
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

walla bzn esio siyah kalem çekiom gözcüklerime... ama nadiren... eskiden vazgeçilmezmdi... ama şimdi ilgisi olanda yapıo olmayanda yapıo.. piyasa oldu iice.. bnde yapmamaya başladım.. ama boyanmayı acaip severim.. genelde.. yeşil+kahverengi tonları kullanıom... ben süslüyüm beee!!... :-D :015
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
Papi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Papi »

angel_of_the_hell yazdı:walla bzn esio siyah kalem çekiom gözcüklerime... ama nadiren... eskiden vazgeçilmezmdi... ama şimdi ilgisi olanda yapıo olmayanda yapıo.. piyasa oldu iice.. bnde yapmamaya başladım.. ama boyanmayı acaip severim.. genelde.. yeşil+kahverengi tonları kullanıom... ben süslüyüm beee!!... :-D :015
yakişir :P ya kirmizi bordo tercihim.yeşil guzel duruomu :P onuda arada yapiorm.
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Papi yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:walla bzn esio siyah kalem çekiom gözcüklerime... ama nadiren... eskiden vazgeçilmezmdi... ama şimdi ilgisi olanda yapıo olmayanda yapıo.. piyasa oldu iice.. bnde yapmamaya başladım.. ama boyanmayı acaip severim.. genelde.. yeşil+kahverengi tonları kullanıom... ben süslüyüm beee!!... :-D :015
yakişir :P ya kirmizi bordo tercihim.yeşil guzel duruomu :P onuda arada yapiorm.
walla bende yeşil çok güsel duruo ayıptr söölemesi... bide bnm gözler bal rengi olduu içn.. hmn yeşile dönüverioo.. ööle yane... kahverengi yaptıımda da... daa açılıo rengi.. bööle çok belli oluo... hehehee.. ne çok övdüm gözcüklerimi yaa... aman!!.. nazar deemesin...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
Kullanıcı avatarı
kabuslar
Üye
Üye

yuh

Mesaj gönderen kabuslar »

oha be millet oturmuş da siyah makyaj üzerine bilmem kaç sayfa ciddi ciddi konuşmuş..helal olsun dicek bişi bulamıyorum,dehşete düştüm gece gece...geyiğin bölesi..boşluk..
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

al bide burdan yak....!!!......!!!.....
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

angel_of_the_hell yazdı:al bide burdan yak....!!!......!!!.....
:006 :010
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Re: yuh

Mesaj gönderen Rock_N »

kabuslar yazdı:oha be millet oturmuş da siyah makyaj üzerine bilmem kaç sayfa ciddi ciddi konuşmuş..helal olsun dicek bişi bulamıyorum,dehşete düştüm gece gece...geyiğin bölesi..boşluk..
doğru sölüosun dostum yaa...geyik yapmak için gelmişler dünyaya olmaz yaa bu kadarıda pesss :023 boşwer sen bunlarııı sen gel berimeee bis senle takılalımm..! ya nolcaq bu devletin halii?? tayyip hiç bişi yapmı onu bıraq küresel ısınma hakkında neler düşünüosunn ya oda deil dee benim aklıma ley gelioo eşşein ieyine su nasıl kaçıo? suyla eşşein şeyinin ilgisi ne?? ilginç valla.... :P :-D

bayılıorum ciddi insanlara dizime yatırıp sewesim gelio ahuehaueh :-D :P
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Rock_N yazdı:
kabuslar yazdı:oha be millet oturmuş da siyah makyaj üzerine bilmem kaç sayfa ciddi ciddi konuşmuş..helal olsun dicek bişi bulamıyorum,dehşete düştüm gece gece...geyiğin bölesi..boşluk..
doğru sölüosun dostum yaa...geyik yapmak için gelmişler dünyaya olmaz yaa bu kadarıda pesss :023 boşwer sen bunlarııı sen gel berimeee bis senle takılalımm..! ya nolcaq bu devletin halii?? tayyip hiç bişi yapmı onu bıraq küresel ısınma hakkında neler düşünüosunn ya oda deil dee benim aklıma ley gelioo eşşein ieyine su nasıl kaçıo? suyla eşşein şeyinin ilgisi ne?? ilginç valla.... :P :-D

bayılıorum ciddi insanlara dizime yatırıp sewesim gelio ahuehaueh :-D :P
seni tanımasammm.....!!... heheee.... buarada küresel ısınmayla ilgiide bi başlık var ama... hiç böle geyik sayılmıcak bi konuda msjını görmedm arkdaşın.. neysee..
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

bayılıorum ciddi insanlara dizime yatırıp sewesim gelio ahuehaueh :-D :
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Rock_N yazdı:doğru sölüosun dostum yaa...geyik yapmak için gelmişler dünyaya olmaz yaa bu kadarıda pesss boşwer sen bunlarııı sen gel berimeee bis senle takılalımm..! ya nolcaq bu devletin halii?? tayyip hiç bişi yapmı onu bıraq küresel ısınma hakkında neler düşünüosunn ya oda deil dee benim aklıma ley gelioo eşşein ieyine su nasıl kaçıo? suyla eşşein şeyinin ilgisi ne?? ilginç valla....

angel +sonsuzz vlllaa amann mllett de bi cinss yaa :-D
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

[/quote]

seni tanımasammm.....!!... heheee.... buarada küresel ısınmayla ilgiide bi başlık var ama... hiç böle geyik sayılmıcak bi konuda msjını görmedm arkdaşın.. neysee..[/quote]

beni tanımasan n...? ben ço ciddi bi müessesede çalışan gayet jiddi bi insanım.. :P bu şekilde konuşupta o arkadaşla aramızdaki sıcaq ilişkiyi çarpanlara ayırma metodunu kullanaraq ayırmaya çalışıosan başarılı olamassı söliiim...! hauehaueahue :P :-D
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

system_ yazdı:
Rock_N yazdı:doğru sölüosun dostum yaa...geyik yapmak için gelmişler dünyaya olmaz yaa bu kadarıda pesss boşwer sen bunlarııı sen gel berimeee bis senle takılalımm..! ya nolcaq bu devletin halii?? tayyip hiç bişi yapmı onu bıraq küresel ısınma hakkında neler düşünüosunn ya oda deil dee benim aklıma ley gelioo eşşein ieyine su nasıl kaçıo? suyla eşşein şeyinin ilgisi ne?? ilginç valla....

angel +sonsuzz vlllaa amann mllett de bi cinss yaa :-D
olm angel + sonsuz deil ---rock_n +sonsuz diceqsin hehehee msj ı yazan benim :P

millet bi cinss sendee bi şaşkın hehee :006 aşıkmısın olm :-D
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

olmm şaşşkınn snsnn 2 defa alıntıı olmasınn die anladın basdı mı :013 :-D aşkk bndenn geçtii aşk mıı :( :020