atalardan kalma bi söz gülü seven dikenine katlanırPapi yazdı:tabiki temiz yerde olurda insan yine korkuo beesystem_ yazdı:vallaaa arkadaşş getirmiştiiçocuğunn ailesii flnn dava açmışşş da ya sonuçta temiz yerde yaptırırsann nolcak kiPapi yazdı: hadi yatirstim biraz..
Dövme & Piercing
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
öle wallasystem_ yazdı:atalardan kalma bi söz gülü seven dikenine katlanırPapi yazdı:tabiki temiz yerde olurda insan yine korkuo beesystem_ yazdı:vallaaa arkadaşş getirmiştiiçocuğunn ailesii flnn dava açmışşş da ya sonuçta temiz yerde yaptırırsann nolcak ki![]()
*Saklaban*
Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
gayet eğlenceli bir olay. ikinciyi yaptırmak için sabırsızlanıyorum desem yalan olmaz.system_ yazdı:zevk iştepistoff yazdı:bazı dövme yaptıranların zevkine(!) hayranım...
doğru düzgün 1 şey olduktan sonra dövme güsel.
piercing de dudakta ve kaşta bence...ya ama dövmeyii nasıll yaptırıolarr şaşıorumm bn tırsarımmm vllaaa
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

ahh ahh.. bende 1.yi yaprtmak içn sabırsızlanıom!!...
.. acaba bu bünye.. piercing+dövmeyi bir anda kaldırabilrmi??... yane ikisini aynı anda yaptrsam ölürmüyüm??...
.. gerçi ztn alıştıra alıştıra yaptrmam gerek evdekiler tarafından reddedilmemem içn ama......!!

***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
daha önce de söyledim, kötü ya da yanlış örnek olmak istemiyorum, 4 sene önce gizlice yaptırdım, annem bayağı uzun bir süre sonra kazara gördü, babamınsa hala haberi yok dövmeden. piercingi hem saklayamam diye hem de kendime yakıştıramadığım için yaptırmıyorum. ek olarak dövme bana daha sanatsal geliyor. tek dezavantajı kalıcı olması ama bunu sorun yapmakdıktan sonra vücutta (doğru ve sağlıklı bir şekilde yapıldıktan sonra) çok güzel duran birşey.
ya cesaret isteyen bi olay ki ben dövmeyi yaptırsam babamı geç de anneme ne diecemm yaniii + bsrüü şeyii gözee almamm lazımm ama piercngg hala dşnüorumm bi gnn bi trfma gelecek yaptırcamLysippe yazdı:daha önce de söyledim, kötü ya da yanlış örnek olmak istemiyorum, 4 sene önce gizlice yaptırdım, annem bayağı uzun bir süre sonra kazara gördü, babamınsa hala haberi yok dövmeden. piercingi hem saklayamam diye hem de kendime yakıştıramadığım için yaptırmıyorum. ek olarak dövme bana daha sanatsal geliyor. tek dezavantajı kalıcı olması ama bunu sorun yapmakdıktan sonra vücutta (doğru ve sağlıklı bir şekilde yapıldıktan sonra) çok güzel duran birşey.
The burden is mine... alone
iþin açýkçasý herkese yakýþan bir olay deil bence dövme ve pirsing [piercing
] çok sanatsal biþi dövme bence yapýlacaksa da siyah beyaz bir çalýþma olmalý öle renkli renkli fln cýk olmaz bence... bir yerde izledim amerikada hapiste adamýn birisi sper bir dövme ustasý siyah beyaz çalýþýyor onu izledikten sonra amerikaya gidip hapse giresim geldi walla 
Çaydanlýk Kulpsuz olurmu Marine Medic siz olurmu Arbiterler Dondursada Firebat ler yakar beni.....
Çirkin Kadýn Yoktur Az Vodka Vardýr...
Çirkin Kadýn Yoktur Az Vodka Vardýr...
-
humuluslupulus
- Üye

-
humuluslupulus
- Üye

- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

piercingin nerdeki??humuluslupulus yazdı:walla piercingimle mutluyum annem ilk gördüünde beni ordan tawana asacakmış gibi bi duygu uyandı bende ama neyseki hala yaşıyorumkalçamada döwme istiom ama sıktıramıyorum eğer onuda görürse kesin bulaşık süngerinle ciflemeye kalkcak beni babamınsa halaaa piercingimden haberi yok saqçlarım sağolsun
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
dövmenin kışın yapılması daha iyi. renklerin vücuda tam olarak oturmadan ya da alışmadan güneş görmesi solmalarına neden oluyor.(ben 3 ay güneş yüzü göstermemiştim dövmeye) bir de ilk hafta su değmemesi lazım, tabi tercihen istiyorsan değdir ama değmemesini uygun buluyorlar. yazın da bu epey zor gibi.vaga_bond yazdı:wala 2 kaşımda delik sıra geldi dövmeye onuda yaza yaptırcam belime
bni piercge tşvk edioo yptrsam n derlerr kihailey yazdı:gerçekten hiç acimiyo özellikle piercingi yapan kisi kasi uyusturursa hiç ac1mazRock_N yazdı:ya şu kaşıma piercing yaptırcam ne zamandır tırısıom a.qvarmı acı macı bişi yaa içimi rahatlatın benimmm ...! rahatlatın derken içimi ferahlatın yanii yanlış olmasın
The burden is mine... alone

![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)