lonly yazdı:yaa ehliyeti alınca direk altımıza çekrlermi mercedesi canım..sen biliyomusn dedem artık zamnı geldi torunuma lazım bitane dendiği zamanbenim ahalinin olmaz öle şey onun daha 3 senesi var dediğni...
o yüzden hala mrk ediyorum nezmn bana araba alcaklar
siz araba alıncaya kadar ben uzay mekiğimi servise götürürüm bilmem anlatabildimmi
anlatabildin cnm.. senn uzay mekii ehliyetin var!!...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
bunda merak etcek ne var cnm?!... karşınızda konuşan bi tecrübe varda ondan!!.. hehhehheeee....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
bn shekeep e nedne abi dediimi mrk ediorum bn bilmiorum nedne abi dediimi.. bide bööle neden bilmediim mrk edioru. hatta bu soruyu nedne sorduumuda mrk ediorum.... nedne bu kdr takıntılı olduumu daha cok mrk ediorum bide turuncuyla bok olan sarışın neden cıkıo .. onu mrk ediorum
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
bunda merak etcek ne var cnm?!... karşınızda konuşan bi tecrübe varda ondan!!.. hehhehheeee....
hıhııı haklısın tam bi konuşan tecrübe..ama sadece konuşuyo başka bi boq yapamoııı,icraat yok yani... bu sene eleniosunuz avrupadan hade hayorlısıııı heheheheee hani şampiyonar ligi finali oynıcaktınız zuhahahahaha avrupa sizin neinize gerek yaw durun durduğunuz yerde...rezil lmiyin barş avrupaya gidipte..yada inter toto kupasını filn gidin gazozuna oynuolar orda belkiii tur atlasrınıss heheheeheeh
nasıl ölcemi merak ediom ben...yada yarın ne yaşıcamı yada yolda yürürken neden kafama bişey düşmedini,neden sewgilimin beni bugün aramadını...neden insanların acı çekmek zorunda oldunu,kaç çocum olcanı ,bi gün ewlenirsem kocamın nsl bişey olcanı,kocamla boşancakmıyım .......merak işte insan olu hep merak edio huyumuz kurusun ama insanın başına ne gelirse meraktangelio derler ne kadar doğru muamma orası..
furiouswish yazdı:dişlek biriyle öpüşmek nasıl olurdu acabaaaaa? meraaaaak ediyooorum.
bunu gerçekten denemek istediine eminmisin??..... ....
furiouswish yazdı:dişlek biriyle öpüşmek nasıl olurdu acabaaaaa? meraaaaak ediyooorum.
bunu gerçekten denemek istediine eminmisin??........
yok kararsızım aslında sen denedin mi? hehehheh
yok denemedim... aman allah denetmesin ne diim.... .. dili dudaı yarmayalım öpüşcez die....
furiouswish yazdı: yok kararsızım aslında sen denedin mi? hehehheh
yok denemedim... aman allah denetmesin ne diim..... dili dudaı yarmayalım öpüşcez die....
denemeden bilemeyiz ama nasıl bişe?ben deniycem ya yoksa merakım gitmiycek.... heheh
madem ööle istiosun... ama *fazla merak kediyi öldürür!!* bunuda unutma... .. artık anlatrsın bizedee..