İnsanları sevmek zorunda değilsin. Herkese iyi davranmak zorunda değilsin. Ama onların sana saygı duymasını istiyorsan sende onlara saygı göstermek zorundasın. Karşındaki sana bir vuruyorsa sen ona iki vuracaksın. O sana iki vuruyorsa sen ona dört Kimsenin hakkını yeme. Hakkını yedirme. Çok bil ama az konuş. Gerekli durumlarda aptal rolü yap karşındaki eğer sana yamuk yaparsa bunu daha rahat anlarsın. Çünkü o seni aptal zanneder ve açık verir. Zamanı gelince hesaplaş. Suçluysan ve sen suçlu olduğunu biliyorsan kendini savunma. Sevdiğin insanlar eğer senin canını sıkıyorsa hemen tepki verme, biraz sabret hatalarını anlamalarını bekle. Anlamazlarsa yol ver gitsin. İnsanların her dediklerini ciddiye alma. Onlar senden daha üstün varlıklar değil.
hayatın donum noktası olacak yerlerde bile risk al, risk almayı sev unutma her risk alan basarılı olamaz ama her basarılı olan risk alır...
ve sakın nezaketle zayıflıgı karıstırma
önümde ağır bir kapı ardında okyanus var ben zaten suda doğmuşum kapıyı açmam gerek işte o an biri geliyor tutuyor kulağımdan gözü anahtar deliğinde "bak" diyor sadece burdan "bırak" diyorum o küçücük resmi yetmez bize bu küçük esinti nerde törpülendin böyle "olmaz" diyor tutup ayak bileğimi şimdi önümde ağır bir kapı ardında okyanus var bir de bileğimden biri çekiyor benimse kapıyı açmam gerek "bak" diyorum koca dünyaya burdan derhal çıkmam gerek bari çekme bileğimden benim her şeyi görüp öğrenmem gerek bir ileri bir geri her adım bu kapının ardı demek sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek şimdi önümde ağır bir kapı ardında okyanus var bir de bileğimden biri çekiyor benimse kapıyı açmam gerek "bırak" diyorum o küçücük resmi yetmez bize bu küçük esinti nerde törpülendin böyle "olmaz" diyor tutup ayak bileğimi bir geri her adım bu kapının ardı demek sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek
hayatım bi tiyatro bende tek kişilik oyunumun baş rol oyuncusuyum bazen ara oyuncular girio bazen çok fazla rol düşüo onlara ama oyun benim baş rol benim çünkü bu hayat benim hayatım
eger bu hayat seninse herzmn istediini we düşündüğünü yap çoğunluğu k.çına bi,lem takma bıldiğin dorularıı yap hernekadar onlar yanlış kabul edılsede çünkü "sen yanmassan.ben yanmassam nasıl cıkar karanlıklar aydınlığa" derim ama bazen tek yanıncada çıra gibi oluon
Yaa ilk acıklama yapan arkdşlar polat alemdar gibi konuşmuşlar .... felsefe bu dur geçinip gidios iştee ne yapsan buna varıosun
İii bir işim sewdiim kadınum huzur.lu bir yaşam felsefesii işte ennn standartından ...
bana boyle baslıkları gostermeyin,felsefeciyim ben yukarıda gordugunuz uzre kaybederim kendimi
..Angels even re in the shadows
Darkness is in everyone now
Neither hear to my voice
Nor that see my body
Darkness on u.. on me...
Darkness is a whirpool now
Life,everything is in deep
in deep... in deeper...