theHeLL yazdı:ne farketcek dimi ya kimse gelmezse gider içeriz
İstanbul Buluşması
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
buluşma adı altında bişiyler olsun da nolursa olsun ya benim tek istediğim bu enazından adı buluşma olan ama azıcık insanın geldiği bi olaya da açığımsonuçta önemli bişey bu bi forum sitesi içinve ankarada oldu istanbulda olamıyoru nedeniise çok komik kimse ilgilenmiyor neyse umarım yakın gelecekte olur veya ilgilenenler çıakr
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

hahhahhaaa... boş insanmışız haa??.... espri yetenein fazla gelişmiş senn...
... walla canlarım.. biz size teklifimizi yaptık... ankara-istanbul ortak buluşması yapalım dioz... hatta buna bi tutam izmir.. ve brzda başka şehirlerden tadımlık alalım... kulak memesi kıvamına gelene kdr karışıp kaynaşalım diozz... ama...
...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
İyide ayarladık filan dediniz 2 gün arasında karar kılamadınız nerde buluşulacığını tam olarak yazmadınız eğer bu iş te bi kişi ayarlama yapıyorsa 1 kişi yapsın 2 kişi yapıyorsa 2 kişi kimisi dior 26 ii öbürü dior 27 sinde buluşalım biri dio şurda buluşalım öbürü diyo hayır orda deil şurayı biliormusun orda buluşalım yani kesin bişey çıkmadı. ve açıkçası bende avrupa yakasını cok cok ii bilen biri deilim eğer böle bi buluşma olursa gelmek isterim. Ama kesin bi tarih kesin bi mekan olması lazım 1 arkadaş ilgilensin uyuyorsa gelen gelsin çoğunluğa uymuyorsa başka bi tarihe alınır. Bence kesin bi kararlaştırma olsun buluşalım abi..
burada sorun şu: öncelikle ka kişinin buluşmaya istekli olduğu öğrenilmek isteniyor. 4-5 kişi reply atıyor. ortak tarih 25-26. son döneme kadar bekleniyor. belki siteye girecek birisi diyecek ki, arkadaşlar 25i bana uymuyor, size uyuyorsa 26 yapalım. iki günün de uyduğu kişiler de diyecek ki, tamam ayıpsın. ama yeterli ilgi olmayınca, istek de kalmadı... yakında olur, kimse gelmezse de gidilir içilir. ne de güzel eğlenilir valla...INFLaMeS yazdı:İyide ayarladık filan dediniz 2 gün arasında karar kılamadınız nerde buluşulacığını tam olarak yazmadınız eğer bu iş te bi kişi ayarlama yapıyorsa 1 kişi yapsın 2 kişi yapıyorsa 2 kişi kimisi dior 26 ii öbürü dior 27 sinde buluşalım biri dio şurda buluşalım öbürü diyo hayır orda deil şurayı biliormusun orda buluşalım yani kesin bişey çıkmadı. ve açıkçası bende avrupa yakasını cok cok ii bilen biri deilim eğer böle bi buluşma olursa gelmek isterim. Ama kesin bi tarih kesin bi mekan olması lazım 1 arkadaş ilgilensin uyuyorsa gelen gelsin çoğunluğa uymuyorsa başka bi tarihe alınır. Bence kesin bi kararlaştırma olsun buluşalım abi..
betterman.
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
söylemek istediğim::: biz sadece ankaranın üyeleri değiliz!!!!
biz ROCKTR.COM un üyeleriyiz.. bize ankaralılar defolun gidin kendi başlığınıza derseniz bu sizin için de geçerli olur.. saygısızlığınızdan geçilmez..
size tavsiye o zaman.. herkes kendine başlık açsın ve ordan başka bi yere yorum yazmasın.!!!!!
bizim tepkimiz buna!!!!
mantık yürütün derim ..
Ayrıca ankaralılar diye bir genelleme yapmayın.. ben marmaranın her bir bölgesinde yaşadım zamanında ve oraları memleketim bilirim!!!
sözlere dikkat biraz lütfen..
üyeleri ayırt etmeye başlamasınız mutlu oluruz.
sanem...
biz ROCKTR.COM un üyeleriyiz.. bize ankaralılar defolun gidin kendi başlığınıza derseniz bu sizin için de geçerli olur.. saygısızlığınızdan geçilmez..
size tavsiye o zaman.. herkes kendine başlık açsın ve ordan başka bi yere yorum yazmasın.!!!!!
bizim tepkimiz buna!!!!
mantık yürütün derim ..
Ayrıca ankaralılar diye bir genelleme yapmayın.. ben marmaranın her bir bölgesinde yaşadım zamanında ve oraları memleketim bilirim!!!
sözlere dikkat biraz lütfen..
üyeleri ayırt etmeye başlamasınız mutlu oluruz.
sanem...
*Saklaban*
Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

ya bişi diicem... o olay şaka diilmiydi yaa... yane ne biliim.. ben şaka olarak algılayıp.. o şeklde cevaplamıştım....
.. noolmuş bööle ağaçlar taşlanmış fln..?!.. allaallllaaaaa... ben mi çok saf yaklaşmıyım bu konuya... yoksa gereksiz yere ciddiye alınıpda büyütüldümü bu??... neyse ya... isteyen isteyen buluşmaya gelir.... teklifimz her zaman.. herkes için geçerli......

***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
bana da şaka gibi geldi ama...angel_of_the_hell yazdı:ya bişi diicem... o olay şaka diilmiydi yaa... yane ne biliim.. ben şaka olarak algılayıp.. o şeklde cevaplamıştım...... noolmuş bööle ağaçlar taşlanmış fln..?!.. allaallllaaaaa... ben mi çok saf yaklaşmıyım bu konuya... yoksa gereksiz yere ciddiye alınıpda büyütüldümü bu??... neyse ya... isteyen isteyen buluşmaya gelir.... teklifimz her zaman.. herkes için geçerli......
![]()
betterman.
olay baya büyümüş yahu ankaralılar basmış diyosunuz ama bassınlar nolcak sanki buraya ankaralılar giremez yasak ksk-göztepe olayına döndü bu neyse buluşma tarihi oldukça açıktı ama olmadı ilgilenen azdı 4-5kişi vardı dediğiniz gibi ilgilenen ama yinede elimden geleni yapmaya hazırım millet hala geç sayılmaz gün tarih ve mekan belirleyip buluşabiliriz hala daha zamanımız var gibime geliyo uygun olabilecek tarihleri söylemeye ne dersiniz? ve mekanları benim için uygun gelebilirim ben
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

lan yine neler dönüyo burda ne alemi var birbirinize laf atmaya hamam karıları gibi alla allaaaa,herkes kendi mevkisinde yapsın buluşmasını kardeş kardeş geçinin işte,biz ta izmirden kalkıp ankaraya gitmeyi düşünüyoz yani illa izmirde oturuyoz diye angara bebeleri onlar diye tavır mı yapmak lazım? şaka da olsa hiç hoş değil bu 
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

+999SamotH yazdı:lan yine neler dönüyo burda ne alemi var birbirinize laf atmaya hamam karıları gibi alla allaaaa,herkes kendi mevkisinde yapsın buluşmasını kardeş kardeş geçinin işte,biz ta izmirden kalkıp ankaraya gitmeyi düşünüyoz yani illa izmirde oturuyoz diye angara bebeleri onlar diye tavır mı yapmak lazım? şaka da olsa hiç hoş değil bu
Even the smallest person can change the course of the future...
![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)