angel_of_the_hell yazdı:bak!!... bi kez daha üstüne basa basa söölüorum!!.... "İÇİNDEKİ ŞEYTAN DURDUR!!!"..... ıyk... iiki senle aynı okulda diilmişiz... ama aslında aynı okulda olsak çok eğlenrdik haa... ben rezil... sen irenç... ortaya bi karışık yaptıkmı.. komedi olurdu walla...Rock_N yazdı:zuhahahaaa bunda ne var yaa...gayet normal bişi bu benim beslenme şeklim bu heheheeeh (benim için normal tabi)system_ yazdı:aynenn valllaa iğrençç yaaa hayattann soğudummm![]()
![]()
![]()
![]()
buarada bende bi olayımı daha anlatmak istiom... lise2ye gidiom o sıralar.. ve tvlerde britney-madoona düeti dönüp duruo.. bende sevgili *punk182*cimle... uslu dururmuyuz??... durmadan makara yapıp duruoz....... (ahh ahh....
).. neyse.. hah işte biz bi tenefüsde bzm hayvani büyüklükteki ve genelde herkesn tenefüsünü geçirdii yer olan kantinimzdeyiz.. ben başladım şarkıyı söölemeye... ama bi yandan klip gerei.. ben kaçıom.. *punk182* kovalıo.. ben madonnayım.. o britney..
.. neyse... işte bi yandan söölüoz bi yandan oraya buraya koşturuoz.. insanların saından solundan orasından burasından geçioz... ama tbi insanlar bnm bu hallerime alışık olduu içn "hahaaa.. yine bu kızz.." diip gülüolar... neyse.. işte o koştrma sırasında... ben duvarlara fln sürünüom bööle... sexy görntüler oluo...
.. o sırada zil çaldı.. dedik klibn sonu gelse ii olcak... çnkü tüm tenefs boyu şarkıyı btirip bitirip tekrar sööledk...
... o sırada dedm hadi yakalsın bni... duvarda sürünürkeenn... brz yavaşladım.. oda bni yakaldı... hani hatrlarmısınz??... klibin sonunda britney madonnayı yakalıo duvara yapıştırıo.. tam öpcekken madonna kayboluveriodu... hah... işte şimdi o sahneye geldik.. *punk182*cim bni yakaladı duvara yapıştırdı.. tam öpcekkkk.... tabi bm ööle zırt die kaybolma şansım yok... "napiim napiiim...?.. ulan kızda yaklaşıo.. dudaklarıma yapışmadan bişi yapmalıyım...!!"şeklnde düşünüom... o sırada bi fikir geldi aklıma...
.. tam o öpcekkeenn... ben "vışt!!" sesyle.. aşaa kaydım... yani.. yere oturdumda denebilir...
.. tabi epru duvara yapıştı... bi dumurla gözleri bni arıo... "ana.. gerçek oldu.. gerçek oldu!!" şeklinde...
.. o sırada ben eprunun omuz hizasında açık olan bacaklarının arasından yere yatmış... (buda gerçek.. yane abartı diil.. bzm kopmalarımız cidden yere yatarak gülme şklnde oluodu... bide ztn yerdeyim o sırada...)... secdeye yatar gbi.. kopmakla meşgulum.... sonra epru bi baktı.. bn yerdeyim.. oda bu sefer duvarları tepikleyerek kopmaya başladı...
... tabi bu sırada.. bize bakıp gülnlerin yanı sıra... "amanın!!.. tanımıoz..." şeklnde.. gözlerini kaçırıp gidenlerde olmuştu...... heheheee... ama cidden çok komedydi yaa... nası zeki bi kızsam...
... cnm eprum bnm... sende olmasan...
![]()
başınızdan geçen en igrenç-komik-salak olaylar
The burden is mine... alone
dün ehliyet için sağlık raporu almaya angel la beraber kızılaya gittik..otobüste angel bana dediki selen yanına foto aldın dimi 2 tane...bende ayyyy bihter almadım nidaları atmaya başladım...angel cüzdanına falan bakmaya başladı benim vesikalık var mı die...ben hiç bakmıyorum cüzdanıma varmı benim vesikalık die...okdr eminim yani almadığımdan...neyse dedik orda çektirirz ama annemede demiştimki evde olan vesikalıkları çoğalt...hatta baya abartım nerdeyse saat başı anne vesikalıklarımı nezmn çoğaltcan die sormuştum...annem unuttuğumu duyarsa keser yani...eee dedim çektircem artık annemede derimki o fotolar baya eski ya o yüzden bana benzetemediler gittik başka çektirdik(kötü bi yalan ama napalım...)gittim vesikalık çektirdim bide angel ın etüdü var bi koşuşturmacaki sormayın yetişsin die...neyse kendimizi polikliniğin asansörünün önüne zor attık o sırada bihter selen sen nüfz cüzdanının fotokopisini çektirdinmi die sordu...bende yine arsız arsız yooooo die cevaplar...angel artık kuduruyo...artık sövmeye başladı...onla karşıdaki krtasiyeden fotokopi çektirdik...cüzdanıma para üstü koyarken birde baktım cüzdanımın içinde annemin çoğaltığı fotolardan 2 tane
bihter gösterdiğimde bihterin suratındaki kızgınlık+şok+bıkkınlık ifadesini görünce aha dedim artık dövcek beni...başladı tabi sölenmeye.sen hkkten salaksın kızım tükketin beni bugün yaaa...ama artık ben başladım yol ortsında gülmeye okdr koşuşturcğma cüzdanıma baksaydımya aptal ben..bide yüzsüz yüzsüz eee bihter hangisini koyym hangisi daha güzel die sormam çileden çıkardı angel ı...kadına evrakları teslim ederken bana arada öldürücü bakışlar atmayıda ihmal etmedi...

insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
aehaheuaheau ciddenn güsel bi olaymışş heheheeeeh am peqte şaşırmadım hane senin bunları yaptıınaa bisde okuldaaykenn ahh lisee ahhhhangel_of_the_hell yazdı:bak!!... bi kez daha üstüne basa basa söölüorum!!.... "İÇİNDEKİ ŞEYTAN DURDUR!!!"..... ıyk... iiki senle aynı okulda diilmişiz... ama aslında aynı okulda olsak çok eğlenrdik haa... ben rezil... sen irenç... ortaya bi karışık yaptıkmı.. komedi olurdu walla...Rock_N yazdı:zuhahahaaa bunda ne var yaa...gayet normal bişi bu benim beslenme şeklim bu heheheeeh (benim için normal tabi)system_ yazdı:aynenn valllaa iğrençç yaaa hayattann soğudummm![]()
![]()
![]()
![]()
buarada bende bi olayımı daha anlatmak istiom... lise2ye gidiom o sıralar.. ve tvlerde britney-madoona düeti dönüp duruo.. bende sevgili *punk182*cimle... uslu dururmuyuz??... durmadan makara yapıp duruoz....... (ahh ahh....
).. neyse.. hah işte biz bi tenefüsde bzm hayvani büyüklükteki ve genelde herkesn tenefüsünü geçirdii yer olan kantinimzdeyiz.. ben başladım şarkıyı söölemeye... ama bi yandan klip gerei.. ben kaçıom.. *punk182* kovalıo.. ben madonnayım.. o britney..
.. neyse... işte bi yandan söölüoz bi yandan oraya buraya koşturuoz.. insanların saından solundan orasından burasından geçioz... ama tbi insanlar bnm bu hallerime alışık olduu içn "hahaaa.. yine bu kızz.." diip gülüolar... neyse.. işte o koştrma sırasında... ben duvarlara fln sürünüom bööle... sexy görntüler oluo...
.. o sırada zil çaldı.. dedik klibn sonu gelse ii olcak... çnkü tüm tenefs boyu şarkıyı btirip bitirip tekrar sööledk...
... o sırada dedm hadi yakalsın bni... duvarda sürünürkeenn... brz yavaşladım.. oda bni yakaldı... hani hatrlarmısınz??... klibin sonunda britney madonnayı yakalıo duvara yapıştırıo.. tam öpcekken madonna kayboluveriodu... hah... işte şimdi o sahneye geldik.. *punk182*cim bni yakaladı duvara yapıştırdı.. tam öpcekkkk.... tabi bm ööle zırt die kaybolma şansım yok... "napiim napiiim...?.. ulan kızda yaklaşıo.. dudaklarıma yapışmadan bişi yapmalıyım...!!"şeklnde düşünüom... o sırada bi fikir geldi aklıma...
.. tam o öpcekkeenn... ben "vışt!!" sesyle.. aşaa kaydım... yani.. yere oturdumda denebilir...
.. tabi epru duvara yapıştı... bi dumurla gözleri bni arıo... "ana.. gerçek oldu.. gerçek oldu!!" şeklinde...
.. o sırada ben eprunun omuz hizasında açık olan bacaklarının arasından yere yatmış... (buda gerçek.. yane abartı diil.. bzm kopmalarımız cidden yere yatarak gülme şklnde oluodu... bide ztn yerdeyim o sırada...)... secdeye yatar gbi.. kopmakla meşgulum.... sonra epru bi baktı.. bn yerdeyim.. oda bu sefer duvarları tepikleyerek kopmaya başladı...
... tabi bu sırada.. bize bakıp gülnlerin yanı sıra... "amanın!!.. tanımıoz..." şeklnde.. gözlerini kaçırıp gidenlerde olmuştu...... heheheee... ama cidden çok komedydi yaa... nası zeki bi kızsam...
![]()
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

puhahahahaaaaa....Rock_N yazdı:aehaheuaheau ciddenn güsel bi olaymışş heheheeeeh am peqte şaşırmadım hane senin bunları yaptıınaa bisde okuldaaykenn ahh lisee ahhhhangel_of_the_hell yazdı:bak!!... bi kez daha üstüne basa basa söölüorum!!.... "İÇİNDEKİ ŞEYTAN DURDUR!!!"..... ıyk... iiki senle aynı okulda diilmişiz... ama aslında aynı okulda olsak çok eğlenrdik haa... ben rezil... sen irenç... ortaya bi karışık yaptıkmı.. komedi olurdu walla...Rock_N yazdı: zuhahahaaa bunda ne var yaa...gayet normal bişi bu benim beslenme şeklim bu heheheeeh (benim için normal tabi)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
senden peq farklı deildiiiik heheeeeh o y ğsden normal gelio banaa ama bunu okurken benim aklıma gelen tek şey
sen onları yaparken eteklerinin durumu..etekler foraaaaa eheheheeeehh
bence erkekelrrr bu kızlar ne yapıo die deill " olm bu kız yine başladıı offf beee şu bacaklaraa baqq az daha zıplaa beee olm gördümm lemmm tam dizindenn 4.7 cm yukarısınıı gördümmm aha yattı yeree olm bana bişi oluo uffff delirtçek bu kız benii " filan diodurrr zuhahahaaaa
![]()
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
şort etekmiyidiiiiangel_of_the_hell yazdı:puhahahahaaaaa....Rock_N yazdı:aehaheuaheau ciddenn güsel bi olaymışş heheheeeeh am peqte şaşırmadım hane senin bunları yaptıınaa bisde okuldaaykenn ahh lisee ahhhhangel_of_the_hell yazdı: bak!!... bi kez daha üstüne basa basa söölüorum!!.... "İÇİNDEKİ ŞEYTAN DURDUR!!!"..... ıyk... iiki senle aynı okulda diilmişiz... ama aslında aynı okulda olsak çok eğlenrdik haa... ben rezil... sen irenç... ortaya bi karışık yaptıkmı.. komedi olurdu walla...![]()
![]()
![]()
senden peq farklı deildiiiik heheeeeh o y ğsden normal gelio banaa ama bunu okurken benim aklıma gelen tek şey
bence erkekelrrr bu kızlar ne yapıo die deill " olm bu kız yine başladıı offf beee şu bacaklaraa baqq az daha zıplaa beee olm gördümm lemmm tam dizindenn 4.7 cm yukarısınıı gördümmm aha yattı yeree olm bana bişi oluo uffff delirtçek bu kız benii " filan diodurrr zuhahahaaaa
![]()
![]()
.. ama işin kötüsü.. yane erkekler içn kötüsü... bzm okulun etekleri şort etekti.... ama sanmaki.. frikikler olmuodu yere yattıkça... +rüzgarda balon gbi şişip tepemize kdr çıkması daha da beter bi durum!!....
![]()
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

kızım!!.. sen malsın!! maaaall!!!.... ya hakkaten halimi görmelydnz gerçekten... yane bööle bi durum olamaz... bi bokluk daa çıkarsaydı bgn *lonly*nin helvasını yiyo olcaktınız...!!lonly yazdı:dün ehliyet için sağlık raporu almaya angel la beraber kızılaya gittik..otobüste angel bana dediki selen yanına foto aldın dimi 2 tane...bende ayyyy bihter almadım nidaları atmaya başladım...angel cüzdanına falan bakmaya başladı benim vesikalık var mı die...ben hiç bakmıyorum cüzdanıma varmı benim vesikalık die...okdr eminim yani almadığımdan...neyse dedik orda çektirirz ama annemede demiştimki evde olan vesikalıkları çoğalt...hatta baya abartım nerdeyse saat başı anne vesikalıklarımı nezmn çoğaltcan die sormuştum...annem unuttuğumu duyarsa keser yani...eee dedim çektircem artık annemede derimki o fotolar baya eski ya o yüzden bana benzetemediler gittik başka çektirdik(kötü bi yalan ama napalım...)gittim vesikalık çektirdim bide angel ın etüdü var bi koşuşturmacaki sormayın yetişsin die...neyse kendimizi polikliniğin asansörünün önüne zor attık o sırada bihter selen sen nüfz cüzdanının fotokopisini çektirdinmi die sordu...bende yine arsız arsız yooooo die cevaplar...angel artık kuduruyo...artık sövmeye başladı...onla karşıdaki krtasiyeden fotokopi çektirdik...cüzdanıma para üstü koyarken birde baktım cüzdanımın içinde annemin çoğaltığı fotolardan 2 tanebihter gösterdiğimde bihterin suratındaki kızgınlık+şok+bıkkınlık ifadesini görünce aha dedim artık dövcek beni...başladı tabi sölenmeye.sen hkkten salaksın kızım tükketin beni bugün yaaa...ama artık ben başladım yol ortsında gülmeye okdr koşuşturcğma cüzdanıma baksaydımya aptal ben..bide yüzsüz yüzsüz eee bihter hangisini koyym hangisi daha güzel die sormam çileden çıkardı angel ı...kadına evrakları teslim ederken bana arada öldürücü bakışlar atmayıda ihmal etmedi...
![]()
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
aklıma ne geldiiiiii...!!
okuldayken yinee ahhh lisee ahhhhh...!
iddayı kaybedinceee kantindee herkesin içindee pantalonumu çıkarmıştımm...! boxerle kalmıştımm zuhahaha süperdii yaaaaa..aheuaheu kızlarınn ayyyy şuna baqq sesleri
kimisinin bacaklarımı kestiini görüodum ki haklılarr bacaklarım çok güseldir heheheeh 8) ( kıllar bozuyo sadece
) ya manyaq bi gündüü heheee alay konusu olmuştum okuldaaaa heheheee
bide.....sııftaa arkadaşlarr arkadann fon müziğiii yaparkenn ben tahtadaa sitiprizz yapıodumm..ama kendimi öle kaptırmışımkiii yavaş yava kravat,gömlek t-shirt derkennn tam pantalona geldikk kemeri açarkennn serpil hocanın kapıdan sesi geldiii (çok sewerimm serpil hocamıı bana o da artist derdi
) "ohaaaaa onurr o kalsın yerindee" o anki halimiii ben sölemiorumm siz düşünün....

okuldayken yinee ahhh lisee ahhhhh...!
bide.....sııftaa arkadaşlarr arkadann fon müziğiii yaparkenn ben tahtadaa sitiprizz yapıodumm..ama kendimi öle kaptırmışımkiii yavaş yava kravat,gömlek t-shirt derkennn tam pantalona geldikk kemeri açarkennn serpil hocanın kapıdan sesi geldiii (çok sewerimm serpil hocamıı bana o da artist derdi
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

walla hayal kısmını bilemicem..... heheee... gol flnda yemedm cnm bnm... bzm kaleci saalam...Rock_N yazdı:şort etekmiyidiiiiangel_of_the_hell yazdı:puhahahahaaaaa....Rock_N yazdı: aehaheuaheau ciddenn güsel bi olaymışş heheheeeeh am peqte şaşırmadım hane senin bunları yaptıınaa bisde okuldaaykenn ahh lisee ahhhhsenden peq farklı deildiiiik heheeeeh o y ğsden normal gelio banaa ama bunu okurken benim aklıma gelen tek şey
![]()
![]()
.. ama işin kötüsü.. yane erkekler içn kötüsü... bzm okulun etekleri şort etekti.... ama sanmaki.. frikikler olmuodu yere yattıkça... +rüzgarda balon gbi şişip tepemize kdr çıkması daha da beter bi durum!!....
![]()
sizin erkekler için acaip üsüldümm walla olsunn erkeklerr hayall gücüyle bile tahrik olurlarrr üstünede frikikler ekleninceee tmm işte
![]()
bişi sorcamm hiiç frikkikten gol yedenmii angel cimm heheheeeh
8)
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

heralde kantindeki olaydan sonra *artsit* diil.. *cıbıldak artist* demişlerdir.. heheheeee.. way beahh.. bak bzm okulda kimse strptz yapmamıştı walla.. içime oturdu şimdi...Rock_N yazdı:aklıma ne geldiiiiii...!!![]()
okuldayken yinee ahhh lisee ahhhhh...!iddayı kaybedinceee kantindee herkesin içindee pantalonumu çıkarmıştımm...! boxerle kalmıştımm zuhahaha süperdii yaaaaa..aheuaheu kızlarınn ayyyy şuna baqq sesleri
kimisinin bacaklarımı kestiini görüodum ki haklılarr bacaklarım çok güseldir heheheeh 8) ( kıllar bozuyo sadece
) ya manyaq bi gündüü heheee alay konusu olmuştum okuldaaaa heheheee
bide.....sııftaa arkadaşlarr arkadann fon müziğiii yaparkenn ben tahtadaa sitiprizz yapıodumm..ama kendimi öle kaptırmışımkiii yavaş yava kravat,gömlek t-shirt derkennn tam pantalona geldikk kemeri açarkennn serpil hocanın kapıdan sesi geldiii (çok sewerimm serpil hocamıı bana o da artist derdi) "ohaaaaa onurr o kalsın yerindee" o anki halimiii ben sölemiorumm siz düşünün....
![]()
![]()
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

ii fikir aslında.. hemde okulumu görmüş olurum... hemde okul cıbıldak bi artist görmüş olur.. hehehehe...system_ yazdı:rocknla bign sizin okula gidinn hemm özlemişindirde o yapğsınn alışkınn ne de olsaaa![]()
![]()
çıbıldakkkk artist
ha bide ben küçük emrah halimle senin elinden tutup anne misali karşıya geçirirken öteki taraftan gelen çocuğa nerdeyse çarpacağnıda hatırlatırım...tabi trfikde akıyo o srada vızır vızır ....valla deil sadece benim helvamı senin ve o bahtsız gencinde helvasını yerdi sayın site sakinleriangel_of_the_hell yazdı:lonly yazdı:dün ehliyet için sağlık raporu almaya angel la beraber kızılaya gittik..otobüste angel bana dediki selen yanına foto aldın dimi 2 tane...bende ayyyy bihter almadım nidaları atmaya başladım...angel cüzdanına falan bakmaya başladı benim vesikalık var mı die...ben hiç bakmıyorum cüzdanıma varmı benim vesikalık die...okdr eminim yani almadığımdan...neyse dedik orda çektirirz ama annemede demiştimki evde olan vesikalıkları çoğalt...hatta baya abartım nerdeyse saat başı anne vesikalıklarımı nezmn çoğaltcan die sormuştum...annem unuttuğumu duyarsa keser yani...eee dedim çektircem artık annemede derimki o fotolar baya eski ya o yüzden bana benzetemediler gittik başka çektirdik(kötü bi yalan ama napalım...)gittim vesikalık çektirdim bide angel ın etüdü var bi koşuşturmacaki sormayın yetişsin die...neyse kendimizi polikliniğin asansörünün önüne zor attık o sırada bihter selen sen nüfz cüzdanının fotokopisini çektirdinmi die sordu...bende yine arsız arsız yooooo die cevaplar...angel artık kuduruyo...artık sövmeye başladı...onla karşıdaki krtasiyeden fotokopi çektirdik...cüzdanıma para üstü koyarken birde baktım cüzdanımın içinde annemin çoğaltığı fotolardan 2 tane bihter gösterdiğimde bihterin suratındaki kızgınlık+şok+bıkkınlık ifadesini görünce aha dedim artık dövcek beni...başladı tabi sölenmeye.sen hkkten salaksın kızım tükketin beni bugün yaaa...ama artık ben başladım yol ortsında gülmeye okdr koşuşturcğma cüzdanıma baksaydımya aptal ben..bide yüzsüz yüzsüz eee bihter hangisini koyym hangisi daha güzel die sormam çileden çıkardı angel ı...kadına evrakları teslim ederken bana arada öldürücü bakışlar atmayıda ihmal etmedi... quote]
kızım!!.. sen malsın!! maaaall!!!.... ya hakkaten halimi görmelydnz gerçekten... yane bööle bi durum olamaz... bi bokluk daa çıkarsaydı bgn *lonly*nin helvasını yiyo olcaktınız...!!... ama onca olayın içnde trafik maceralarımızda varki.. işte onlar yakında ansiklopedi olcak.. ikimzde karşıdan karşıya geçme özürlüyüzz.. bi panik oluozki sormayın..!! allaaamm... özellkle kırtasiye çıkışı.. poliklinie giderken... selen -güya bni kızdırdıından dolayı boynu bükük... küçük emrah tonlarında bi sesle..-"bihter.. üst geçiti kullansak olmazmı??.." ben -kızgınlık ve bıkkınllın verdii bülent ersoy tonlarında bi sesle..- "hyr ulen!!... bu geçen insanlardan neimiz eksik bzm... yürü.. karşıdaki oolan -maşşallaahh!!- geçerken bizde geçcez..." şeklinde.. sonra tam geçiozz.. "alla..alla..alla...bismil..bismil.." nidalarıyla geçişimiz fln.. reziliz yaa.... bide her gördüümüz yakışıklıya salyalrımızla sarkmamız.. ve her elele çift görüşümzde.. küfürler savurmamız fln cabası....
![]()
...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

hay yarabbim... biz tam çarpışırmışız çocukla.. bzm elimizdeki şeyler yerlerde... aradıım aşkı bulurmuşum.. biz hayran hyran bakışırken.... acı bi fren sesi.... ve biz aşkımıza cehennemde kaldıımız yerden dvm ediozzz... heheheee.. çok acı bi son oldu bu yaa... sende tabi.. "bihter.. sence hngi fotomu veriim??...".. heheheee....lonly yazdı:angel_of_the_hell yazdı:ha bide ben küçük emrah halimle senin elinden tutup anne misali karşıya geçirirken öteki taraftan gelen çocuğa nerdeyse çarpacağnıda hatırlatırım...tabi trfikde akıyo o srada vızır vızır ....valla deil sadece benim helvamı senin ve o bahtsız gencinde helvasını yerdi sayın site sakinlerilonly yazdı:dün ehliyet için sağlık raporu almaya angel la beraber kızılaya gittik..otobüste angel bana dediki selen yanına foto aldın dimi 2 tane...bende ayyyy bihter almadım nidaları atmaya başladım...angel cüzdanına falan bakmaya başladı benim vesikalık var mı die...ben hiç bakmıyorum cüzdanıma varmı benim vesikalık die...okdr eminim yani almadığımdan...neyse dedik orda çektirirz ama annemede demiştimki evde olan vesikalıkları çoğalt...hatta baya abartım nerdeyse saat başı anne vesikalıklarımı nezmn çoğaltcan die sormuştum...annem unuttuğumu duyarsa keser yani...eee dedim çektircem artık annemede derimki o fotolar baya eski ya o yüzden bana benzetemediler gittik başka çektirdik(kötü bi yalan ama napalım...)gittim vesikalık çektirdim bide angel ın etüdü var bi koşuşturmacaki sormayın yetişsin die...neyse kendimizi polikliniğin asansörünün önüne zor attık o sırada bihter selen sen nüfz cüzdanının fotokopisini çektirdinmi die sordu...bende yine arsız arsız yooooo die cevaplar...angel artık kuduruyo...artık sövmeye başladı...onla karşıdaki krtasiyeden fotokopi çektirdik...cüzdanıma para üstü koyarken birde baktım cüzdanımın içinde annemin çoğaltığı fotolardan 2 tane bihter gösterdiğimde bihterin suratındaki kızgınlık+şok+bıkkınlık ifadesini görünce aha dedim artık dövcek beni...başladı tabi sölenmeye.sen hkkten salaksın kızım tükketin beni bugün yaaa...ama artık ben başladım yol ortsında gülmeye okdr koşuşturcğma cüzdanıma baksaydımya aptal ben..bide yüzsüz yüzsüz eee bihter hangisini koyym hangisi daha güzel die sormam çileden çıkardı angel ı...kadına evrakları teslim ederken bana arada öldürücü bakışlar atmayıda ihmal etmedi... quote]
kızım!!.. sen malsın!! maaaall!!!.... ya hakkaten halimi görmelydnz gerçekten... yane bööle bi durum olamaz... bi bokluk daa çıkarsaydı bgn *lonly*nin helvasını yiyo olcaktınız...!!... ama onca olayın içnde trafik maceralarımızda varki.. işte onlar yakında ansiklopedi olcak.. ikimzde karşıdan karşıya geçme özürlüyüzz.. bi panik oluozki sormayın..!! allaaamm... özellkle kırtasiye çıkışı.. poliklinie giderken... selen -güya bni kızdırdıından dolayı boynu bükük... küçük emrah tonlarında bi sesle..-"bihter.. üst geçiti kullansak olmazmı??.." ben -kızgınlık ve bıkkınllın verdii bülent ersoy tonlarında bi sesle..- "hyr ulen!!... bu geçen insanlardan neimiz eksik bzm... yürü.. karşıdaki oolan -maşşallaahh!!- geçerken bizde geçcez..." şeklinde.. sonra tam geçiozz.. "alla..alla..alla...bismil..bismil.." nidalarıyla geçişimiz fln.. reziliz yaa.... bide her gördüümüz yakışıklıya salyalrımızla sarkmamız.. ve her elele çift görüşümzde.. küfürler savurmamız fln cabası....
![]()
...
cehnnemde aşkk ii senryo yazıonnn angellangel_of_the_hell yazdı:lonly yazdı:hay yarabbim... biz tam çarpışırmışız çocukla.. bzm elimizdeki şeyler yerlerde... aradıım aşkı bulurmuşum.. biz hayran hyran bakışırken.... acı bi fren sesi.... ve biz aşkımıza cehennemde kaldıımız yerden dvm ediozzz... heheheee.. çok acı bi son oldu bu yaa... sende tabi.. "bihter.. sence hngi fotomu veriim??...".. heheheee....angel_of_the_hell yazdı: ha bide ben küçük emrah halimle senin elinden tutup anne misali karşıya geçirirken öteki taraftan gelen çocuğa nerdeyse çarpacağnıda hatırlatırım...tabi trfikde akıyo o srada vızır vızır ....valla deil sadece benim helvamı senin ve o bahtsız gencinde helvasını yerdi sayın site sakinleri
The burden is mine... alone
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

heheheheee.... ayıpsın..system_ yazdı:angel_of_the_hell yazdı:cehnnemde aşkk ii senryo yazıonnn angelllonly yazdı: hay yarabbim... biz tam çarpışırmışız çocukla.. bzm elimizdeki şeyler yerlerde... aradıım aşkı bulurmuşum.. biz hayran hyran bakışırken.... acı bi fren sesi.... ve biz aşkımıza cehennemde kaldıımız yerden dvm ediozzz... heheheee.. çok acı bi son oldu bu yaa... sende tabi.. "bihter.. sence hngi fotomu veriim??...".. heheheee....
ha haaa bide aklıma angel ayvalık günlerimiz geldi...senin mr&mrs smith i izledikden sonra kendine tetikci mesleği seçip höt desek tetikciyim ulan ben doğru konuşun benle konuşmaların süheyla teyzem levent amcam dilan ve beni baymıştı
hele dilanın çay bahçesinin önünden göbek atarak geçmesi bizmde arkadan halayla onu takip etmemizi hiç unutmıyorum hakkten... hele çay bahçesinde oturanların ve şarkı söleyen adamın suratının deişmesine kopmuştum...hatırlayınca bile gülmekten gözümden yaş gelio...
bigünde angel ayvalıkda ben ankarda nette angella konuştuk...bi süre sonra ben angella laf attım...hayatımda duyduğum en acayipen deişik küfürle karşılaşınca bi dumur oldum...ama bihter sürekli orjinal küfür laf ve benzeri şeyler ürettiği için verdiğim karşılık aynen şöle oldu...'aaa bacım aşmışsın kendini biraz fazla ayıp kaçmış ama komik yani' baktım karşılıklar bihterin verceği karşılıklardan deil...dedim sen kimsin yaaa...
sonradan öğrendim onun bihter olmadığını ama msn kapanmıştı bikere ya çocuğun teki sana küfür ediyo verdiğin karşılığa bak yaaa...baya içime oturmuştu o hakkten...eh hakkten hayatımın en komik günleriydi o
en rezilinide bugün dejavu şeklinde yaşadım zaten
bigünde angel ayvalıkda ben ankarda nette angella konuştuk...bi süre sonra ben angella laf attım...hayatımda duyduğum en acayipen deişik küfürle karşılaşınca bi dumur oldum...ama bihter sürekli orjinal küfür laf ve benzeri şeyler ürettiği için verdiğim karşılık aynen şöle oldu...'aaa bacım aşmışsın kendini biraz fazla ayıp kaçmış ama komik yani' baktım karşılıklar bihterin verceği karşılıklardan deil...dedim sen kimsin yaaa...
sonradan öğrendim onun bihter olmadığını ama msn kapanmıştı bikere ya çocuğun teki sana küfür ediyo verdiğin karşılığa bak yaaa...baya içime oturmuştu o hakkten...eh hakkten hayatımın en komik günleriydi o
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

bacım.. yane noktayı... "hem güldük... hem aaladık.. bi günüde bööle noktaladık.." şeklinde btrmesen olmazdı dimi!!.......... cık cık cık.. bak ne güsel gülüoz işte şurda maziyi anarak... hehee... hem şeyi hatrlasan.. serkanla bnm mithatpaşadaki üst geçişin yürüyen merdivenlerinde yaptıımız *görmemişler show*unu.. ay ne gomigti o yaa.... buarada serkan *lonly*ciimn kardeşi....biz ne zmn biraraya gelsek... çok manyak şeyler meydana çıkıo... o günde dersanedenmi dönüoduk neydi.. neyse işte bu bahsettim üst geçite geldik.. tabi tembel gençlik olark yürüyen merdivenleri tercih ettik...lonly yazdı:ha haaa bide aklıma angel ayvalık günlerimiz geldi...senin mr&mrs smith i izledikden sonra kendine tetikci mesleği seçip höt desek tetikciyim ulan ben doğru konuşun benle konuşmaların süheyla teyzem levent amcam dilan ve beni baymıştı hele dilanın çay bahçesinin önünden göbek atarak geçmesi bizmde arkadan halayla onu takip etmemizi hiç unutmıyorum hakkten... hele çay bahçesinde oturanların ve şarkı söleyen adamın suratının deişmesine kopmuştum...hatırlayınca bile gülmekten gözümden yaş gelio...
sonradan öğrendim onun bihter olmadığını ama msn kapanmıştı bikere ya çocuğun teki sana küfür ediyo verdiğin karşılığa bak yaaa...baya içime oturmuştu o hakkten...eh hakkten hayatımın en komik günleriydi o![]()
- furiouswish
- Üye

geçen sene kurban bayramında ananeme gitcez,o yılda belediye otobüsleri bedava rezillik bu ya durak tıklım tıklım hatta minibüs,halk otosu falan bile dolu.nese ablam ben annem duraktayız otobüs bekliyoruz.gideceğimiz yere belediye otobüsü geldi.otobüsün 3 kapaısıda açıldı herkes bi kapıya hücum etti tabi.annem orta kapıdan ablamla ben ön kapıdan bincez bizim kuyruk daha fazlaydı.annem otobüse bindi sonra ben orta kapıya yöneldim aoradn binerim diye ablamda bindi ben binemeden bütün kapılar kapandı otobüs hareket etti ben kaldım ablamla annem bakıyo otobüsün içinden ben onlara çok komikti ya onlar gitmişti ben kalmıştım birbirimize el salladık beni bekleyin ineceğiniz yerde diye bağırmıştım bende sonraki otobüsle gitmiştim tabi.
- furiouswish
- Üye

ben yurtta kalırken 6 lı odada kalıyorum.bizim oda arkaya bakıyo.arkamızdada tek katlı bi evde yalnız kalan erkek öğrenci vardı bizim camdan onun salonu gözüküyo bi akşam perdeleri açmış içerde alem yapıyo tek başına bizde farkettik izliyoruz bunu.diğer kızlarıda çağırdık.bi arkadaş cama yapıştı elleri camda izliyo bizim perde tül tabi bizm ışıkta açık olduğu gibi göründü.balkona bi çıktım herkes olduğu gibi görünüyo 8_10 kişi herkes çocuğa kitlenmiş izliyofalan görüntü çok komikti ya.farketteikten sonra ışığı kapattım tekrar izlemeye devam ediyorz sonra çocuk başladı dans etmeye elindede bira tabi.dans etttiği sırada üstünü çıkardı bizdede çığlıklar başladı gülüyoruz falan bize striptiz şovu yaptı çok komikti ya pencereye yaklaşıp bize el salladı.izlendiğiğnin farkında tabi.bu akşamlık bukadar yeter dedi ve perdeyi çekti.
geçen sene yurtta kalırken odadaki arkadaşla yatcaz ama ışığı kapatmaya üşeniyoz
bi arkadaşı aradık telefonla çocuk da uyuyo gel dedik bizim odaya bişe sölicez. nese çocuk geldi ışığı kapatsana la dedik .uyku sersemliğiyle skcm ya dedi ve "ışığı kapatarak gitti"
sabahleyin de intikamını aldı ama
bizi uyandırdı bunlar hadi yemek vakti diye yemeği de bi övüyolar ki biz de uyku sersemi kalktık yemekhaneye sonra saate baktık sabahın 10u. direk dumur olduk tabe

bi arkadaşı aradık telefonla çocuk da uyuyo gel dedik bizim odaya bişe sölicez. nese çocuk geldi ışığı kapatsana la dedik .uyku sersemliğiyle skcm ya dedi ve "ışığı kapatarak gitti"
sabahleyin de intikamını aldı ama
bizi uyandırdı bunlar hadi yemek vakti diye yemeği de bi övüyolar ki biz de uyku sersemi kalktık yemekhaneye sonra saate baktık sabahın 10u. direk dumur olduk tabe
En son trabrock tarafından 13 Ara 2005 17:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YalnızLığı aNLa
- furiouswish
- Üye

6 yıl önce yine otobüsle bakırköye gidicem en arkada oturuyorum yanımdada renkli gözlü kel bi abi var. nese biz bkırköyün girişindeyiz inmeme az kaldı adam bana size bişey sorabilirmiyim dedi bende çok şaırdım evet soarbilirsiniz dedim.ne dese beğenirsiniz sizce benim gözlerim hülya avşarın gözlerinemi yoksa sibel canın gözlerinemi daha çok benziyo dedi.bende durun bi dikkatli bakıyım dedim adam gözlerini dahada büyüttü.bende bence sibel canın gözlerine daha çok benziyo dedim
otobüsten inince tabi ben gülmekten yerlerdeydim.
otobüsten inince tabi ben gülmekten yerlerdeydim.
![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)