Dövme & Piercing

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

angel_of_the_hell yazdı:
Rock_N yazdı:baq baqq yemekle tehdit ediliorum..ucunda karamellii o şeyden olmasa konuşrdum bene ama karamelli şeyden canım çektii eer konuşursam hjiç yiyemiceim kesinn en iisi susiim en susarsam ihtimal yiebilirimm ...*lafım angel_of_the_hell den dışarı* :006
heheheeee.. affern affern... yola geldin.. bööle dvm et... ben sana yedrcem o karamelli şeyi.... :-D :006 :015
böle ezceksen olmaz ama karamelli şey yüzünden katlanıorum sadece :-D
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

Rock_N yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:
Rock_N yazdı:baq baqq yemekle tehdit ediliorum..ucunda karamellii o şeyden olmasa konuşrdum bene ama karamelli şeyden canım çektii eer konuşursam hjiç yiyemiceim kesinn en iisi susiim en susarsam ihtimal yiebilirimm ...*lafım angel_of_the_hell den dışarı* :006
heheheeee.. affern affern... yola geldin.. bööle dvm et... ben sana yedrcem o karamelli şeyi.... :-D :006 :015
böle ezceksen olmaz ama karamelli şey yüzünden katlanıorum sadece :-D
tmm tmm.. ezmicem.... heheheheee...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ya bişi sorcam.... dövme yapılırken önce lazerle deriyi ayırıolarmı???... :016 :016 .............
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

hayır ayırmıyorlar... en azından benimkini ayırmadılar.
Kullanıcı avatarı
bluessy
Üye
Üye

Mesaj gönderen bluessy »

yaw çok istiyorum ama fena tırsıyorum ..çok can yakıyordur yaw :(
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

önceki 11 sayfada yazıyordur, dövmenin acısı yapıldığı yere göre acır... bana nereye dövme yaptıracağını söyle sana ne kadar acıyacağını söyleyeyim. :P
Kullanıcı avatarı
bluessy
Üye
Üye

Mesaj gönderen bluessy »

Lysippe yazdı:önceki 11 sayfada yazıyordur, dövmenin acısı yapıldığı yere göre acır... bana nereye dövme yaptıracağını söyle sana ne kadar acıyacağını söyleyeyim. :P
hımm üşendim okumaya =)

sırtıma bel kısmına
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

sırtsa, acısı çok olmaz, benimki de iki omzumun arasında, ensemin altında, acımamıştı ama bel kısmı daha hassastır. o yüzden daha hissedilir bir acısı olur. dayanılmayacak bir acı değil kesinlikle...
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen err0ri5t »

Bayanlar daha az acı çekerler bu dövme konusunda.
Doğurganlık kabiliyetinden dolayı , vücut doğum esnasında çekeceği acıya da , her türlü acıyada erkeklerden daha dayanıklı oluyor.

Benim göbek deliğiyle , kalça kemiğimin arasında var.kasığa doğru inen bir çin ejderhası (mit `de dünyadanın oluşumundan önce iyi ve kötü savaşır.Kaplan iyiyi , ejderha ise kötüyü simgeler.)...Erkeklerde en çok acıyan bölge burası , duyduklarımdan bene çok etkilenmiştim fakat....

Dövme yaptırmak duyulduğu gibi acı vermiyor arkadaşlar...

Yapan adamın bu konu da ne kadar iyi olduğu da önemli.Bu sebepten,Kadıköyd`e Negatif Body Art Studio yu tavsiye ederim.Pahalı da olsa,kullandıkları boya ve işçilik harika...
En son err0ri5t tarafından 08 Oca 2006 21:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
the longest line of cocaine
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

evet, yapan kişinin işçiliği de önemli. negatif türkiyedeki en iyi dövme stüdyolarından biri. hijyen açısından da çok güvenilirler, tabi bunun da bir maliyeti oluyor. vücudunuzda kalıcı olacak birşey için fazla para ödemek enayilik değildir. burda sağlık da söz konusu.
bir başka mevzu da dövme yaptıranlarda tekrar yaptırma isteği... bilmiyorum açıkçası ben yaptırmak istiyorum. :010 dövmemi 4 sene önce yaptırmıştım... imkanım olsa da tekrar yaptırsam ama nasıl birikecek o para...
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

Lysippe + 1

Sözlüyüm de ben..Kolumu dövmeyle kaplatçaktım,dirseğime kadar.Tribal olucaktı falan ama kız arkadaşım kıskandığı için yaptıramıyorum...
Ondan vazgeçtim göğsüme negatif de örnekleri bulunan bi font `da yazı yazıdırcaktım,yaptıramadım sebep aynı ;)

Dünyanin en esrarengiz büyü kitabı (necronomicon) da 13. Şeytanın sembollerini sırtıma yaptırıcaktım.Korktum açıkcası,o yüzden yaptıramadım. (Ay Cini)

Şimdi dudağımın içine,evlendiğim zaman eşimin ismini yazdırıcam :-D Öyle veya böyle yaptırıcak birşey buluyoruz gördüğünüz üzere..

Sonuc :
1 = 1
Dövme , piercing , hastalıktır..Başladınız mı bırakamazsınız.. :-D
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

dudak içine yapılan dövmeyi şimdiye kadar sadece to die for grubunun ses teknisyeni tommi'de gördüm. dumur olmuştum. yakından inceleme şansım da oldu. :oops: ondaki dağılıyordu, normal midir yoksa çok özen gösterilmeden yapıldığı için mi öyle oldu bilemiyorum...
ben de sol yüzük parmağıma yüzük dövmesi yaptırmayı düşünüyorum evlenince ama biraz daha vakit var ona. :010
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

Evet hepsi dağılıyor çünkü yapılan yer çok hassas ve ince bir deri.
Hatta inanılmaz kanadığı da gerçektir ama harika duruyor? Biraz psikopatça biliyorum.Ama ne yapayım,seviyorum :tamam

Bu arada tommi nin dudağının içinde ne vardı?

Birde yakından güzel gözüküyor mu :?: laugh
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

err0ri5t yazdı:Evet hepsi dağılıyor çünkü yapılan yer çok hassas ve ince bir deri.
Hatta inanılmaz kanadığı da gerçektir ama harika duruyor? Biraz psikopatça biliyorum.Ama ne yapayım,seviyorum :tamam

Bu arada tommi nin dudağının içinde ne vardı?

Birde yakından güzel gözüküyor mu :?: laugh
kalp vardı. dediğim gibi, dağılmıştı ama güzeldi yine de, ne yalan söyleyeyim, çok etkilendim... :oops:
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

:-)
Kalp? Dudak içi için harika bir fikir.Ama , Yazı ne olabilir? Fikriniz var mı?
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

hehheee... etkilendinmiii??...hmm... seni gidi senii....!!... :-D ... :006 ... walla ben sağ omzuma genişce sırtı dönük geriye bakan leopar desenli baya dekolta ve uzun bi elbisesi olan bi peri istiorum... bide (evlenirsem..) evlenceim herifn adını.. ee... nası anlatsam... hmm.. göbein bitti yerden brz daa aşağıya yazdırcam... inşallahh... :-D .. bide piercing var... onu hiç anlatamam walla... anlatması çok güç bi yer... :-D
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

kalpten dudağa... 8) yazı bence çok zor... eşimin ismini yazdıracağım demişsin, bence onu sembolize edecek bir şekil daha iyi olur, dediğim gibi yazı zor görünüyor...
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

@angel_of_the_hell , öhöm..nerde acaba bu piercing?

@Lysippe, kız arkadaşımın adının anlamı ; Ay Prensesi , Ay Çiçeği vs...Hadi anlat bakalım : laugh

(Adı ne diye sormayın,kıskandım söylemem... )
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

dolunay çizdirebilirsin ya da ayçiçeği (bunu seçeceğini pek sanmıyorum gerçi) ya da kız arkadaşının kendisiyle özdeşleştirdiği bir şekil olabilir. mesela ben güneş ya da ankh sembolünü benimsemişim. zaten böyle birşey yapacaksan hatunun da fikrini alman iyi olur. tabi sürpriz yapacağım dersen ağzını araman gerekir. :010
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

Ama dudak içinde sarı bi dolunay...Dolunay bu arada benim ismimin dolaylı olarak anlamı ;)
Yok yok olmaz..
Ay çiçeği, çiçek yaptırırım ama...O kast edilen "ay çiçeği" değil ki :)
En iyisi onun fikrini almak.
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

@angel_of_the_hell , öhöm..nerde acaba bu piercing?
:-D ... ya hakkaten çok zor yaa..... bunu bi zmnlar *Ned_Kelly*e anlatmaya kalkmıştım... sanal sex gibi bişi olmuştu nerdeyse.. :-D ... ya bakk.. şimdi... 2 göğsün arasına koy elini... :-D koydunmu... tmm.. soora.. o elini...sağ göğse dooru getr.. ve tam çataldan sonra sıkınca ele gelen kısmı tut... işte tam orası... anlatabildiimmii??.... :oops:
kalpten dudağa... yazı bence çok zor... eşimin ismini yazdıracağım demişsin, bence onu sembolize edecek bir şekil daha iyi olur, dediğim gibi yazı zor görünüyor...
aslında ii fikir.. ama ztn sadece onun görebilcei derinlkte bi yerde olcak... :-D
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

ben anladımm anladımmm :lol: :D
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ee.. anlarsın tabi cnm... görüntü bu... yazmaya çizmeye benzemez.... :-D
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

hehhe öle tabe arada yne yap angelımm :-D :tamam :victory
The burden is mine... alone
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

angel_of_the_hell ben hala anlamadım.anlamışta olabilirim ama..
nasıl bir yerdir orası öyle..neden orası...naaptın sen?! :P