Ankara

Kafeler, barlar, şehirler, semtler...
Kullanıcı avatarı
rahibe_teresa
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen rahibe_teresa »

angel_of_the_hell yazdı:
rahibe_teresa yazdı:
angel_of_the_hell yazdı: heheheeee.. olaya ii tarafından bakmak die buna denir işte!!... :-D :-D
kimin abisi :P :-D
efet efet.. aynıııı seennn!!!...... :P
abime laf yok :023 abi ne dio bunlar yaa..
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

rahibe_teresa yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:
rahibe_teresa yazdı: kimin abisi :P :-D
efet efet.. aynıııı seennn!!!...... :P
iide çılgın bakirecim... o laf sanaydı!!... :-D :-D
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
shekeep
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen shekeep »

kardeşimede laf yok :P
yaa bura değişik bunu kapatırlar sonra sanki üstekine laf sölee gibi bişii oldu bu
İŞTE ANKARANIN FARKI :-D
çok gezen papuç b*k getirir!..
Kullanıcı avatarı
rahibe_teresa
Müdavim Üye
Müdavim Üye

angel_of_the_hell yazdı:
rahibe_teresa yazdı:
angel_of_the_hell yazdı: efet efet.. aynıııı seennn!!!...... :P
iide çılgın bakirecim... o laf sanaydı!!... :-D :-D
ii bn lafımı alıp otururum :x ama ank.ya dönsek ii olr 8)
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

shekeep yazdı:kardeşimede laf yok :P
yaa bura değişik bunu kapatırlar sonra sanki üstekine laf sölee gibi bişii oldu bu
İŞTE ANKARANIN FARKI :-D
hehehheeee...
işte ankaralının farkı!!... ankara halkıı!!... birbirine kardeş sevgisiyle baalı!!.... ankaraya gelin.. ve sevgi bokumuzun bi parçası oluunn!!.... :-D :P :015
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
Kullanıcı avatarı
shekeep
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen shekeep »

angel_of_the_hell yazdı:
sevgi bokumuzun bi parçası oluunn!!.... :-D :P :015
zuhahahahahahahahahahaha yakında ankara değimleri die bişii mi çıkarsak ne :-D
bu arada ankaranını meşhur sanatçıları vardır
acayiptir
Yurtların vaz geçilmezidir
Hiç kimsenin dinlemekten nefret ettigini sanmam :P (abarttım sanırsam)
veeeeee
ANKARALI NAMIK :-D
Kullanıcı avatarı
rahibe_teresa
Müdavim Üye
Müdavim Üye

shekeep yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:
sevgi bokumuzun bi parçası oluunn!!.... :-D :P :015
zuhahahahahahahahahahaha yakında ankara değimleri die bişii mi çıkarsak ne :-D
bu arada ankaranını meşhur sanatçıları vardır
acayiptir
Yurtların vaz geçilmezidir
Hiç kimsenin dinlemekten nefret ettigini sanmam :P (abarttım sanırsam)
veeeeee
ANKARALI NAMIK :-D
aa aslında bu ankara "sanatçı"larınıda yazalım yaa :-D su arabada beş ewde onbeşi sööleen kimdi :oops:
Kullanıcı avatarı
shekeep
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen shekeep »

ANKARALI NAMIK O İŞTE :-D
Kullanıcı avatarı
rahibe_teresa
Müdavim Üye
Müdavim Üye

shekeep yazdı:ANKARALI NAMIK O İŞTE :-D
ya bide ANKARALI HASAN YILMAZ die biri vardı sanırım o nei söölüo??? :(
I_know
Üye
Üye

Mesaj gönderen I_know »

biLmiomm ben Onu..!
ama ankarALI HATCE... ankaRAlı tuRgut... !!!böleeEE uzaR gideR heR ismin başına bi angaRa getiRiveR!!
bendEE ünlü olacammm ankaRalı ^^dEnizz''
yıhyıh.. :-D :-D:-D
tak etti canıma bu maskeLi baLo bu maskeLi baLo ve onun sahte yüzLeri . .
bloodyhead
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen bloodyhead »

shekeep yazdı:ANKARALI NAMIK O İŞTE :-D
:003 :-D aaaaa... yarıldııımmmmm :D
*Saklaban*

Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

kıskanıorum basen ankaralıları he...ama izmirli olmak bi ayrıcalıktır tabii...bide tam 35 senn heheee tamamen ayrıcalık..! :006
Kullanıcı avatarı
hailey
Üye
Üye

Mesaj gönderen hailey »

bloodyhead yazdı:diz altý siyah eteklerini giyip, gidip konur merdivenlerine oturanlara sinir olurum.. bunu belirteyim.. ama öyle ki içmek için en güzel yerdir.. tertemiz býraktýðýn ve yolu týmadýðýn müddetçe kimse bir þey demez..

bundan baþka .. tunalýda sadece biziz bar sokaðý dýþýnda bizizin bulunduðu caddenin tümü tiki mekanýdýr.. hatta arkadaþlarla bazen oraya tiki saymaya ve ayýn 31. en iyi kývýrtan tikisini seçmeye gideriz.. tüm caddeyi birbirine kadarýz.. !!!

kýzýlay::: açýkçasý karanfil sokak kýsmýný geçin.. küçük dost kitap evinin önü.. orda oturan insanlarý tanýmadýðýnýz müddetçe gereksiz bir yer.. ama küçük dost kitapevi önünde kurulan standa bir uðrayýn...!!!!!

felsefe cafe aslýnda bizim buluþmamýz için güzeldi... ama gereksiz ve pop þarkýlar çalmadýðý müddetçe güzel::: (ki kimse pop müzik atmasýn müzik kutusuna diye biiiirrr sürü 250 ytlmiz gitti angel of the hell ile..) .. anlayacaðýnýz felsefeyi de geçin...

karanfil sokakta ikaros adlý bir yer var ::: ki burda lorena mckenneth þarkýlarý çalar ve siz bitki çayýnýzý içerken mükemmel þekilde rahatlarsýnýz.. yani bir kaç aya kadar orasý öyleydi.. hala öyle mi açýkçasý bilmiyorum..

meþrutiyet caddesinde büyülü fener sinemasýnýn olduðu sokaðýn paralel sokaðýnda (ass stüdyosunun bir alt sokaðý ve ilersi..) 50-80ler arasýnda yapýlan film müziklerinin çaldýðý plaklý figüran kahvehanesi var ki .. tam ama tam anlamýyla nostalji yaþatýr.. ve turuncuyu sevmeyen insanlara bu kadar güzel sevdirir turuncuyu.. ýþýklandýrma, dekorasyon bakýmýndan ve meyve aromalý gazozlarý bakýmýndan da çok güzel bir yer...

hý bi de karanfil sokakta her daim metal ve rock müziðin çaldýðý.. sigara dumaný aðýrlýklý olmasýnýn yaný sýra.. muzlu çayýnýn üstüne çay tanýmadýðým ve açýkçasý çay konusunda çýðýr açan ve büyü bir ziyaretçi kitlesinin müzisyen olduðu EZGÝ adlý bir cafe var kýzýlay-karanfil de... küçük dost kitap evinin olduðu sokakta ve kitap evinden biraz ilerde solda.. bir apartmanýn iç kýsýmlarýnda bir yerde..::: (oturmuþ bir kiþiliðiniz yoksa oraya ayaðýnýzý bile atmayýn diye uyarmak istiyorum:: çünkü ziyaretçi toplumunu burada çalýþan insanlar her daim ayný tutmaya çalýþýyorlar.. bunun için de kendilerine ait teknikleri var..::)

anlayacaðýnýz ankaranýn sosyal yaþamýnda, kýzýlaya giden üyelerin en çok gittiði ya da gitmediði yerler buralar.. ve buralar hakkýnda kesin fikirlere sahipler..

çok uzun oldu bu yazý yahu..

saydýgýn mekanlarýn hepsi cidden güzel yerler yalnýz konurda leman kültürün üstünde olan ONAON cafe yi söylemeyi unutmuþsun orasý cidden güzel bi mekandýr tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

ya ank ii hoşş daa ssıkıoo vllaaa ama akşamlarıı knr flnn süperr oluo :010
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
rahibe_teresa
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ankarada aşık olmak zor iki gözüm.. die bi şarkı calıodu biraz önce radyoda.... :oops: harbidende ööle.. galiba... :cry: ahh ankara ahh..... bi daha asık olmak mı ? hemde ankarada!!!!!!!!! asla....... :cry: :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

rahibe_teresa yazdı:ankarada aşık olmak zor iki gözüm.. die bi şarkı calıodu biraz önce radyoda.... :oops: harbidende ööle.. galiba... :cry: ahh ankara ahh..... bi daha asık olmak mı ? hemde ankarada!!!!!!!!! asla....... :cry: :cry:
ne ya bu herkess aşk ya bırakın giden gitsinn :(
Kullanıcı avatarı
golt
Üye
Üye

Mesaj gönderen golt »

NE ANKARALI NAMIK NE HASAN YILMAZ İŞTE GERCEK ANGARALI

PEÇENEKLİ SÜLÜMAN

ÖÖRENİN BEBELEE.... :-D
"Dün sabaha karşı kendimle konuştum.Ben hep kendime çıkan bir yokuştum.
Yokuşun başında bir düşman vardı.Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum"
bloodyhead
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

hailey yazdı:
bloodyhead yazdı:diz altı siyah eteklerini giyip, gidip konur merdivenlerine oturanlara sinir olurum.. bunu belirteyim.. ama öyle ki içmek için en güzel yerdir.. tertemiz bıraktığın ve yolu tımadığın müddetçe kimse bir şey demez..

bundan başka .. tunalıda sadece biziz bar sokağı dışında bizizin bulunduğu caddenin tümü tiki mekanıdır.. hatta arkadaşlarla bazen oraya tiki saymaya ve ayın 31. en iyi kıvırtan tikisini seçmeye gideriz.. tüm caddeyi birbirine kadarız.. !!!

kızılay::: açıkçası karanfil sokak kısmını geçin.. küçük dost kitap evinin önü.. orda oturan insanları tanımadığınız müddetçe gereksiz bir yer.. ama küçük dost kitapevi önünde kurulan standa bir uğrayın...!!!!!

felsefe cafe aslında bizim buluşmamız için güzeldi... ama gereksiz ve pop şarkılar çalmadığı müddetçe güzel::: (ki kimse pop müzik atmasın müzik kutusuna diye biiiirrr sürü 250 ytlmiz gitti angel of the hell ile..) .. anlayacağınız felsefeyi de geçin...

karanfil sokakta ikaros adlı bir yer var ::: ki burda lorena mckenneth şarkıları çalar ve siz bitki çayınızı içerken mükemmel şekilde rahatlarsınız.. yani bir kaç aya kadar orası öyleydi.. hala öyle mi açıkçası bilmiyorum..

meşrutiyet caddesinde büyülü fener sinemasının olduğu sokağın paralel sokağında (ass stüdyosunun bir alt sokağı ve ilersi..) 50-80ler arasında yapılan film müziklerinin çaldığı plaklı figüran kahvehanesi var ki .. tam ama tam anlamıyla nostalji yaşatır.. ve turuncuyu sevmeyen insanlara bu kadar güzel sevdirir turuncuyu.. ışıklandırma, dekorasyon bakımından ve meyve aromalı gazozları bakımından da çok güzel bir yer...

hı bi de karanfil sokakta her daim metal ve rock müziğin çaldığı.. sigara dumanı ağırlıklı olmasının yanı sıra.. muzlu çayının üstüne çay tanımadığım ve açıkçası çay konusunda çığır açan ve büyü bir ziyaretçi kitlesinin müzisyen olduğu EZGİ adlı bir cafe var kızılay-karanfil de... küçük dost kitap evinin olduğu sokakta ve kitap evinden biraz ilerde solda.. bir apartmanın iç kısımlarında bir yerde..::: (oturmuş bir kişiliğiniz yoksa oraya ayağınızı bile atmayın diye uyarmak istiyorum:: çünkü ziyaretçi toplumunu burada çalışan insanlar her daim aynı tutmaya çalışıyorlar.. bunun için de kendilerine ait teknikleri var..::)

anlayacağınız ankaranın sosyal yaşamında, kızılaya giden üyelerin en çok gittiği ya da gitmediği yerler buralar.. ve buralar hakkında kesin fikirlere sahipler..

çok uzun oldu bu yazı yahu..

saydıgın mekanların hepsi cidden güzel yerler yalnız konurda leman kültürün üstünde olan ONAON cafe yi söylemeyi unutmuşsun orası cidden güzel bi mekandır tavsiye ederim
leman kültür.. alt kat dışarısı dicem..

ona on'u unuttuuğum için de kendimi affetmicem :D
*Saklaban*

Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

evet kınadım valla seni lemanı unuttun die :010 lemandada önerilerim fingers yadaa spgethi bolonez yadaaa bezgin bekir köftesi yadaaa tavuk nuget(acılı sosla) yadaaa elma dilim patats....vazgeçilmez mekanlarındandır zaten ankaranın :010
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
bloodyhead
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

laaaaaaaannn hadi lemanaaaa.. acıktıııımmmmm...
*Saklaban*

Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

kızım... sen bana nispetmi yapıon yaa??... ben "ööle höt diince gelemem oralara!!" diom... sende dionki "haydi lemana acıktım"... cık cık cık.. ayıp ayıp... neyse... elbet bi gün zmnım uycak.. gelcem yanına.. işte o zmn... neler olcaını düşünmek bile isteme bncee!!.... :013
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

angel_of_the_hell yazdı:kızım... sen bana nispetmi yapıon yaa??... ben "ööle höt diince gelemem oralara!!" diom... sende dionki "haydi lemana acıktım"... cık cık cık.. ayıp ayıp... neyse... elbet bi gün zmnım uycak.. gelcem yanına.. işte o zmn... neler olcaını düşünmek bile isteme bncee!!....
angell intkmm içinn ynişi bşlerr dşünürkene bloodyhead olacaklardann haberriss yemeğinii yioduu tm o sırda ktüü kalplii angell :-D :P
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

system_ yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:kızım... sen bana nispetmi yapıon yaa??... ben "ööle höt diince gelemem oralara!!" diom... sende dionki "haydi lemana acıktım"... cık cık cık.. ayıp ayıp... neyse... elbet bi gün zmnım uycak.. gelcem yanına.. işte o zmn... neler olcaını düşünmek bile isteme bncee!!....
angell intkmm içinn ynişi bşlerr dşünürkene bloodyhead olacaklardann haberriss yemeğinii yioduu tm o sırda ktüü kalplii angell :-D :P
ya sen bni ii gaza getirion walla... yakında imzalı kitabımı yolladıımda şaşırmaaa...!! :013 :-D
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

angel_of_the_hell yazdı:
system_ yazdı:
angell intkmm içinn ynişi bşlerr dşünürkene bloodyhead olacaklardann haberriss yemeğinii yioduu tm o sırda ktüü kalplii angell
ya sen bni ii gaza getirion walla... yakında imzalı kitabımı yolladıımda şaşırmaaa...!! :
ehehhe olurr bakk :P :003 beraberr flmm çkrss rockn cıbıldak artzz rlndee bloodyhead masumm kızz bşlerr olu mu acepp :P :-D
Kullanıcı avatarı
golt
Üye
Üye

Mesaj gönderen golt »

LEMAN MI ROCK MI.. DEGET... OLMAZ ÖÖLE ŞEY...
"Dün sabaha karşı kendimle konuştum.Ben hep kendime çıkan bir yokuştum.
Yokuşun başında bir düşman vardı.Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum"