Ankara Buluşması II
-
_blindside
- Üye

- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

heyt bee..işte budur abi...benimde 31 ocakta mıd-turm var..ona girmeden gelemem ankaraya...ama ondan sonra %100 ordayım....SamotH yazdı:blindside...bu da bana forumlarda yanlış başlıklarda yanlış şeyler yazan tipik kullanıcıları hatırlatıyo,burası buluşma başlığı bir daha hatırlatayım lütfen...
evet arkadaşlar,kendi adıma söyleyeyim: 25 ocak da tamamen bitiyor ilk dönemim bir de kurban bayramının olduğu zamana denk gelen 1 haftalık bir final öncesi tatil var o arada da garanti vermesem de gelmeye çalışacam ama 25 ocak dan sonra olursa buluşma kesinlikle gelirim
Even the smallest person can change the course of the future...
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

olm sakal deil la onnar...saçlar arkadan sakal gibi gözüküoSamotH yazdı:çağım sen o usame bin ladin in torunu kılıklı avatarını değiştirmeden buluşmada gözüme gözükürsen seni dayak komasına sokarım ona göre git bi traş ol gel lan zibidi ne o hal öyle![]()
![]()
Even the smallest person can change the course of the future...
- VeNuSgRaCe
- Üye

- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

sen rahat ol çiço,bak görecen ne güzel olacak senin sünnet,bırak şimdi arkasını önünü,hem tas da koyarız içerden acıtmaz
halay çektirecez daha sana o kıyafetlerle fotoğraf çektirip altın takacaz daha ne istiyon be illa beni kızdırıp kökünden kesip de atmamı mı istiyon 
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

way yawrum beah.... ne kdr manalı bi buluşma olcak bu bööle.. bi angaralı olarak gurur duydum bööle bi olaya vesile olacaımız için!!...
.....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

tabi cnm... oturmaya gelmicez heralde..
.. ztn sünnet sonrası bi yemek olayı fln olur... ne yaptrsakki.. gelenekleri bozmadaaann.. pilav+kuru...??.... 
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
- VeNuSgRaCe
- Üye

-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

aa... tabiki cnm.. angaranın misafirperverliini göstermemiz lazım.... ama iin önmlisi... bu güzel olayı yaşayacaımız (*GiMLiStorM* ankaraya gelince beni öldürcek bu gidişle...!!) mekan nere olcak??lonly yazdı:aaa sünnetmi var....bak bayıldım valla....kızlar bi ara toplanalımda senkronize angara havası oynama çalışmaları yapalım![]()
malumunuz misafirler gelcek...
sincan düğün salonunu öneriyorumangel_of_the_hell yazdı:aa... tabiki cnm.. angaranın misafirperverliini göstermemiz lazım.... ama iin önmlisi... bu güzel olayı yaşayacaımız (*GiMLiStorM* ankaraya gelince beni öldürcek bu gidişle...!!) mekan nere olcak??lonly yazdı:aaa sünnetmi var....bak bayıldım valla....kızlar bi ara toplanalımda senkronize angara havası oynama çalışmaları yapalım malumunuz misafirler gelcek...
En son lonly tarafından 15 Ara 2005 22:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.