KoRn_eR yazdı:Bak açtın sayfayı aşşağıda Free butonu var ona tıkla.Sonra bi sayfa daha açılcak.orda geri sayacak işte 27 saniye kaldı diye mesela.Bi süre sonra orada link çıkacak kesin görürsün biraz bekle.sonra ona tıkla indir.
sagolasın...
ya bana rock'n coke full konseri lazım nerden indircem dream de izledim ama bilgisayara indirmek istiyorum boyle 2 parca fln kesmez beni mesela offspring konserinin hiç görmedim :(
twisted transistorun videosu çok başarılı olmuş hiphopçıların kornu oynaması çok güldürdü beni izlerken
özellikle sona doğru toplantı masasında jonathan'ın olmamış bune böyle yorumları çok ironik süper olmuş
hayatımın grubu bu heRifleR....
süfeRRleR...
ama Rock'n coke a gidemedimmmm
.....müzik anlaR........
....^^heeyy dostumm hadi bas şu cadıya naRkozu^^......
__twisted tRansistoR__ müthişş olmuş** çoooooooooooooooKK sevioRmmm kendileRini!!!!!
tak etti canıma bu maskeLi baLo bu maskeLi baLo ve onun sahte yüzLeri . .
I_know yazdı:hayatımın grubu bu heRifleR....
süfeRRleR...
ama Rock'n coke a gidemedimmmm
.....müzik anlaR........
....^^heeyy dostumm hadi bas şu cadıya naRkozu^^......
__twisted tRansistoR__ müthişş olmuş** çoooooooooooooooKK sevioRmmm kendileRini!!!!!
kornu rockncoke da izledim zaten seviyodum iyice hasta oldum korna özellikle jonathan davis harika bi herif sahne performanslarý muhtesem ayrýca yeni klip çok geyik olmuþ
Bumudur yani?Bumudur kornun tarzı?? tranzistor den bahsediyorum.Hiiç beğenmedim.Korn iyice yoldan çıktı..Eski korn ahh o ilk albümdeki, issues teki korn...
head in ayrıldıgına baya uzuldum!!!! ayrıca yeni cıkan album korn un en riskli albumuymus plak sirketleri degisip gitaristi ayrıldıgı icn tabikide .ama bence korn kadar saglam bir grup her halukarda ayakta kalır
*twisted transistor* klibini filme dönüştrme projeleri gündemdeymiş....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
KoRn_eR yazdı:Bumudur yani?Bumudur kornun tarzı?? tranzistor den bahsediyorum.Hiiç beğenmedim.Korn iyice yoldan çıktı..Eski korn ahh o ilk albümdeki, issues teki korn...
Issues ve Untouchables'taki kaotik tarzı bence..
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
KoRn_eR yazdı:Bumudur yani?Bumudur kornun tarzı?? tranzistor den bahsediyorum.Hiiç beğenmedim.Korn iyice yoldan çıktı..Eski korn ahh o ilk albümdeki, issues teki korn...
sanırım biraz popKoRn olmaya başladılar...ne dersiniz??
Even the smallest person can change the course of the future...
sanırım biraz popKoRn olmaya başladılar...ne dersiniz??
Artık böle kabul edicez sanırım ''popKoRn'' u.Eski albümlerinide çevirir çevirir dinleris artık
whoamiwith yazdı:rock n coke a gelmeselerdi burda bu kadar sükse yaparlarmıydı acaba
ama tabi bu onların kötü olduğu anlamına gelmez,pink floyd u falan
coverlamış adamlar bunlar yaww
Zaten onların rock'n coke'a gelmeleri burada hayran kitlelerinin fazla olmasından kaynaklanıyor.Rock'n coke dinleyicinin isteklerini ön planda tutarak sanatçıları getiriyor ülkemize..
bende rock n coke taydım sırf korn için bileti 3 ay önceden almıştım zaten her neysee korn un tarzı yok yaw diyenler bırakın nu metal desinn bi kefeye koyamazsın kesinlikle korn un müziğini nu metal diyenlerde diğer nu guruplar la korn u karşılaştırsınlar derimmm... trash diyecem ama brutal vocale death ede kayıyoo neyse enteresan yaww.. karıştırmıyalım orasını çok sevdim çok yetenekli son albümü olmasada büyük işler çıkarmış bir gurup KORN...
laciwert yazdı:bende rock n coke taydım sırf korn için bileti 3 ay önceden almıştım zaten her neysee korn un tarzı yok yaw diyenler bırakın nu metal desinn bi kefeye koyamazsın kesinlikle korn un müziğini nu metal diyenlerde diğer nu guruplar la korn u karşılaştırsınlar derimmm... trash diyecem ama brutal vocale death ede kayıyoo neyse enteresan yaww.. karıştırmıyalım orasını çok sevdim çok yetenekli son albümü olmasada büyük işler çıkarmış bir gurup KORN...
guRup deiL gRup
tak etti canıma bu maskeLi baLo bu maskeLi baLo ve onun sahte yüzLeri . .