doğru noktaya değindin artızz de.ozamn şöyle diğelim eğer aşkın ömrü varsa...en fazla yani maxsimum ikisinden birinin ömrü yettiği yere kadardır aşkın ömrüde...
aşk tabiki ölmez yani doğada aşk her zaman vardır FEKAT iki insan arasındaki aşk mutlaka bir zaman sonra ölür.aşk dediğimiz böle heyecanlı bişi deilmidir??düşünün yani iki insan 10 yıldır birliktelerse bu işin heyecanı kalmışmıdır sizce???
bilimsel olarak askın omru 7 ay olarak tesbit edılmıs.30 yıllık evlılıklerdekıler ask dııl bana gore.sevgı ve saygı.ben buna katılıorum evet bazıları bunu 1 yıl yasar bazıları 2 ay.ama ask bıter.gerıde kalan ask dııldır.sevgı ve saygı.
sevgilimle 8 aydir birlikteyiz. asik olmadim ona.. ya da olmadigimi saniyorum herneyse ama neyse o hissettigim sey hala ayni duruyo yerinde...durcak gibide..
sihirli mantar_yesilin yesili_guzel kafali insan_the pot head
dmnlik yazdı:bilimsel olarak askın omru 7 ay olarak tesbit edılmıs.30 yıllık evlılıklerdekıler ask dııl bana gore.sevgı ve saygı.ben buna katılıorum evet bazıları bunu 1 yıl yasar bazıları 2 ay.ama ask bıter.gerıde kalan ask dııldır.sevgı ve saygı.
evet haklısın bir yerden sonra sevgi ve saygı önemli
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
dmnlik yazdı:bilimsel olarak askın omru 7 ay olarak tesbit edılmıs.30 yıllık evlılıklerdekıler ask dııl bana gore.sevgı ve saygı.ben buna katılıorum evet bazıları bunu 1 yıl yasar bazıları 2 ay.ama ask bıter.gerıde kalan ask dııldır.sevgı ve saygı.
Evet katılıyorum tam anlamıyla aşkın ve sevginin tanımı budur çünkü geçici olan aşk tır. Ondan geriye kalan ise sevgi ve saygıdır. Ama her zaman böyle olmaz kimi zamanda nefret kalır aşktan geriye.. İnsanların birbiri ile anlaşamadığı durumlar olupta ayrıldıklarında ortaya genel itibariyle çıkan şey...NEFRET....
bi defa asik oldum...askti iste eminim. 19 yasinda iken 29 yasinda birine asik oldum..6 ay birlikteydik..sonra bitti. 4 yildir her allahin gunu gorusuruz hala...onun bi kiz arkadasi var. 1 yildir birlikteler...ilk zamanlar uzuluyodum ama artik alistim. ve insan isteyince sevgisini, askini nefrete degil sadece arkadasca hislerede donusturebiliyor...nefrete donusturmek en basit yol cunku...ama neden iyi yonleri olan birinden ayrildik die nefret ediyim ki??
sihirli mantar_yesilin yesili_guzel kafali insan_the pot head
fani şeyler bunlar ya!!uğraşmayin böle şeylerle aşk ölür yavv.herşeyin bi sonu var
hehe katılıomm ama yavv insann aşıkk olnca da ama şölee tamm olcnn nasıı oluosaa kopamıooo
sen saten ancaq katıll başka bişi bildiin yoqq!bi kerede kendin bi düşünce söle yaaa hep başkalarından otlanıosun...sen şimdi o cocuua harbi aşıkmısınnn waaay bnea..n aşkmışş..