yapmak zorunda olduğum şeyler var.. kendim için ailem için arkadaslarım için.. ama hiçbirini yapıcak güç bulamıyorum bu aralar kendimde.. sadece boş boş dolanmak ve düşünücek hiçbişeyim olmamasını istiyorum.. dışarıya mutlu gözükürken içimde fırtınalar kopmasın istiyorum.. bunları yazarken bile bikaç dakika sonra aşağı indiğimde kapıdan cıkarken gülücükler saçarak napıyosunuz sitemin güzel insanları diyeceğimi bildiğim için bunu gerçekten hissederek yapmayı istiyorum.. bi de biri midemi söksün bu aralar cok belalı oldu
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
shekeep yazdı:fotgraf yarışmasında derece yapamazsam içimi dökücem de nereye dökücem bilemedim bu ardaa bu msj sabah 4:28 de yazıyorum sakın üstünüze alınmayın
hehheheee.. ben katılmıcaama göre bi şansın var cnm... ...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
bana portakal reçeli fotoğrafını system_ insanı(ezgi) buldu.. ama buraya koyamıyorum.. merka edenler lütfen foto albümüme baksınlar.. görüp görebileceiniz en fazlaaa kaşık ve reçel.. fazla bi şey beklemeyin :R
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
bloodyhead yazdı:sabahın 5.30uunda sıcacık yataamdan kalkıp okula gittim kahvaltı bile etmeden.. KAHVALTIDA REÇEL YİYEMEDEN.... böle acı bi iş var mııııı
sormaa o reçell yzndenn dünn nsee efndmm buldukk reçelii rahatt ettkk yazılımm vr 3 tnee mall olacamm ama çalışmıorum