furiouswish yazdı: denemeden bilemeyiz ama nasıl bişe?ben deniycem ya yoksa merakım gitmiycek.... heheh
madem ööle istiosun... ama *fazla merak kediyi öldürür!!* bunuda unutma... .. artık anlatrsın bizedee..
buarada riske girmeden sonucada ulaşamazsın sende bunu unutma...
tabi oda var ama... neyse hadi..... sana ii deneyimler...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
ya arkadaşlar ne bu merak ya hem de dişlek arkadaşları ne bu soyutlama walla benim son iki kız arkadaşımda dişlek ti gayette guzel öpüşüyolardı yani öle kanama,yarılma,ısssırılma tehlikesi falan atlattığımıda hatırlamıyorum yani hatta çok da iyilerdi yani..Belki ben şanslıyımdır ama o kadar da merak edilecek bişi olmasa gerek...Öle dimi furious
mamasaid yazdı:ya arkadaşlar ne bu merak ya hem de dişlek arkadaşları ne bu soyutlama walla benim son iki kız arkadaşımda dişlek ti gayette guzel öpüşüyolardı yani öle kanama,yarılma,ısssırılma tehlikesi falan atlattığımıda hatırlamıyorum yani hatta çok da iyilerdi yani..Belki ben şanslıyımdır ama o kadar da merak edilecek bişi olmasa gerek...Öle dimi furious
hmm... acaba bende merak etsemmiii o zmn??....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
mamasaid yazdı:bence et ama fazla da zorlama ya ama ara sıra dişler sürtüp gıyc gıyc diye bi ses de çıkmıoo diill yani ama o da farklı bi his uyandırıoo
ehehehe...
gırc gırc mı??... ama bn çok huylanırım o sesten!!... bnde fazla hisler uyandırcak gbi gözüküo....
... amanıııınn!!.... *içimden gelen gırclar*!!..... ...
evden kaçsam noolurr...??... işte bunu çok merak ediorum!!....
kesinlikle işime gelir!!... denemekte yarar var derim ben.....
angel_of_the_hell yazdı:kesinlikle işime gelir!!... denemekte yarar var derim ben.....
bohçanı hazırlaa bide şöle kumaştan bi ip filan yapp pencereden atlarken yardımcı olurr biras fantastiq olcaq ama sonuçta bi kere kaçırcamm demi heyecanlı olsun birass torunlarımısa anlatçak bişiyimis olsunn
burası fazla yüksek ama... ööle yapmaya kalkarsak kaçırcak bi encıl olmayabilir... ..
Değişmeyen tek şey değişimdir gibi bişi oldu be furious ama olmaz heralde ya odun diilse beyni ilk günkü gibi paketli halinde diilse merak ettiği bişi mutlaka wardı...r