ankarada mutluyum.. heleki *taş*ı gördükten sonra daha bi bağlandım ankarama!!.. ama aile açısından daa rahat bi nefes alabilmek içn.... ilk başta istanbul sonrada veterinerlk olan heryer tercihim!!.. buarada izmirede veterinerlk açılmış!!!.... heheheee.. bide eskişehire açılsa çok ii olcak ama... neyse...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
tabiki edirne küçük bi yer ama güzel,ucuz,ulaşim sorunu flnda yok.. idare ediorz işte seviorm burasini !!yani bazen sıkıcı gelio ama önemli deil güzel burasi güzel
izmir'in insanı biraz hmmm masıl söylesem dengesizdir ama yanlış anlaşılmasın. deli dolu manasında. en son karsıyakalıları gördük televizyon basarken.
İstanbul dünyanın en güzel şehri zaten. Başka hiçbi yerde yaşayamam. Bazen sıkılrım giderim başka şehirlere ki bunlar genelde. istanbul-ankara arası olur. bolu-sakarya-izmit fln. ama bikaç km uzaklaştıktan sonra hemen özlerim burayı.
_blindside yazdı:izmir'in insanı biraz hmmm masıl söylesem dengesizdir ama yanlış anlaşılmasın. deli dolu manasında. en son karsıyakalıları gördük televizyon basarken.
İstanbul dünyanın en güzel şehri zaten. Başka hiçbi yerde yaşayamam. Bazen sıkılrım giderim başka şehirlere ki bunlar genelde. istanbul-ankara arası olur. bolu-sakarya-izmit fln. ama bikaç km uzaklaştıktan sonra hemen özlerim burayı.
Bursa'da güzeldir. Gitti mi sinirlerim kalmaz. Ordaki hipodrom yakınlarında bi otel vardı. Orada Çapraz beye selam söylüroum buradan. Aslında Bursa İzmir'den de iyidir de İzmir'e yeni gitmeye başladım. Bunun nedeni iyi grupların çıkmaya başlaması. Başka hmmm. Ankara var. Tam bi eziyet benim için. Rock Station için çile çekmek.. of... Başka karadenizi severim. Hayder Yaylası fln. güzel yer ama gitmedim hiç bigün gidecem kesin.
walla $ehir mi olur ilce mi olur köy mü olur bilmem ama benim ya$ayacagım yerde deniz olmalı..bunda 7 senedir deniz kıyısı $irincene bi yerde oturmamızın payı büyüktür..$imdi ise körfezle idare edioruz..bence de izmir olabilir..istanbulda ya$am sorun..
istanbul"un tarfiği, kırosu, gaspçısı en büyük sorun.şu göçler olmasaydı daha bi güzel olurdu memleket ama hala otogardan istanbul"a akın eden umut eden bi kesim war.