heheh sanki zorla tutuyolar burda hey yarabbim..furiouswish yazdı:nefret ettiğin kadar nefret edilecek birisinde kuzum.... hadi şimdi tekrar kasıl.....pLayhard yazdı:Hepinisden nefret ediorum ... ohhhh bee
Dök içini rahatla..
heheh sanki zorla tutuyolar burda hey yarabbim..
zorla değil parasıyla duruom burdaa bak gene bu ayy adsl limitmii aşmışım gene yüksek fatura geldi..burda sizi aydınlatmak için takılıos genede kabahatlı oluos 
- furiouswish
- Üye

Re: nefret ettiğin kadar nefret edilecek birisinde kuzum....
pLayhard yazdı:neo zoruna mı gitti hemen müdale etmişin
ne zoruma gitcek yaram yokki gocunayım.... ben sana takıldım sataşmak istedim hehehhe
Re: heheh sanki zorla tutuyolar burda hey yarabbim..
cok saol bu iyiliklerini unutmıcam..pLayhard yazdı:zorla değil parasıyla duruom burdaa bak gene bu ayy adsl limitmii aşmışım gene yüksek fatura geldi..burda sizi aydınlatmak için takılıos genede kabahatlı oluos
ne zoruma gitcek yaram yokki gocunayım.... ben sana takıldım
GEl bakem sen buraya sen bana nasıl takılırsın
bişi demedim dosti bende takılıorum .. ama ben genede senden nefret ediorum napim bi kere kıl oldum
see you 
cok saol bu iyiliklerini unutmıcam..
Bisde seni unutmıcazzzzz 
Re: ne zoruma gitcek yaram yokki gocunayım.... ben sana takı
lan ne salak cocuksun sen yapLayhard yazdı:GEl bakem sen buraya sen bana nasıl takılırsınbişi demedim dosti bende takılıorum .. ama ben genede senden nefret ediorum napim bi kere kıl oldum
see you
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
- furiouswish
- Üye

Re: ne zoruma gitcek yaram yokki gocunayım.... ben sana takı
he geldim yanına he şimdi daha iiiiiiiiyi.belki şimdi anlarsın ne dmek istediğimi. olm diyorumki banane benden nefret edebilirsin,kıl da olabilirsin ben seni kçıma bile takmıyorum..... sana bunları söyleyince bende rahatladım hehehehhepLayhard yazdı:GEl bakem sen buraya sen bana nasıl takılırsınbişi demedim dosti bende takılıorum .. ama ben genede senden nefret ediorum napim bi kere kıl oldum
see you
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
he geldim yanına he şimdi daha iiiiiiiiyi.belki şimdi anlars
Bende size bunu anlatmak istiorum yaa ... sallamıorum sizi
bu muhabbet burda bitsin ...beni kıçına takmıomuşun ben bişi takarım oraya boş otobüste ayakta gidersin 
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
- furiouswish
- Üye

Re: he geldim yanına he şimdi daha iiiiiiiiyi.belki şimdi an
arkası dolu öne geç istersen.... gerçi otobüste dolu sana yer yok üzgünüm boşalamıyolar bi türlü napıyım hehehhpLayhard yazdı:Bende size bunu anlatmak istiorum yaa ... sallamıorum sizibu muhabbet burda bitsin ...beni kıçına takmıomuşun ben bişi takarım oraya boş otobüste ayakta gidersin
evet evet doğru tahmin kesin kaldıııımmmmkarpuz_agaci yazdı:bu kadar calistiktan sonra da sonucu bu olacaksa..bol sans diyim ne diyim..lonly yazdı:gece 3den beri ayaktyım..ders çalışıyorum sabah 6 oldu..ama hala btmedi...sonucu biliyorum kalcam![]()
canim sikiliyoooooo.....
saol karpuz ağacı ama deil 3 saat 5 saate bile okdr latince adı ezberlyemiyosun...
sevgili rocktr üyeleri şuan itibariyle final kardeşliğini başlatıyorum
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
arkası dolu öne geç istersen.... gerçi otobüste dolu sana ye
eeee çok gereksiz açıklama sanırım içinde kaldı ... ya ben buna bi laf koyarım ama seni zor durumda bırakmak istemiorum neden olsa bayansın
( gereksiz )
Re: arkası dolu öne geç istersen.... gerçi otobüste dolu san
ne gereksiz nie gereksiz lafıda koy içinde kalmasın...pLayhard yazdı:eeee çok gereksiz açıklama sanırım içinde kaldı ... ya ben buna bi laf koyarım ama seni zor durumda bırakmak istemiorum neden olsa bayansın( gereksiz )
ne gereksiz nie gereksiz lafıda koy içinde kalmasın...
Ben size bişi demedim ... yanlış anladınıss sanırım lafım size değil yada ben yanlış anladım nysee salla 
- furiouswish
- Üye

Re: arkası dolu öne geç istersen.... gerçi otobüste dolu san
evet içimde kaldı döktüm içimi rahatladım ne o gocundun mu heheheh...pLayhard yazdı:eeee çok gereksiz açıklama sanırım içinde kaldı ... ya ben buna bi laf koyarım ama seni zor durumda bırakmak istemiorum neden olsa bayansın( gereksiz )
evet içimde kaldı döktüm içimi rahatladım ne o gocundun mu h
sen benle uğraşma bncee şimdi dizi isliorum senle uğraşmıcamm ama istersen sonra devam ederiss ...tabi yersee 
- furiouswish
- Üye

Re: evet içimde kaldı döktüm içimi rahatladım ne o gocundun
pLayhard yazdı:sen benle uğraşma bncee şimdi dizi isliorum senle uğraşmıcamm ama istersen sonra devam ederiss ...tabi yersee
bence sen bana özel msj attsan daha iiiiiiiiii edersin yoksa buyüzden engelleniceksin hadi bye....
Re: evet içimde kaldı döktüm içimi rahatladım ne o gocundun
+furiouswish yazdı:pLayhard yazdı:sen benle uğraşma bncee şimdi dizi isliorum senle uğraşmıcamm ama istersen sonra devam ederiss ...tabi yersee
bence sen bana özel msj attsan daha iiiiiiiiii edersin yoksa buyüzden engelleniceksin hadi bye....(beni sıkıyosun ya seninle devam edemem skıldım senden)
we don't need no education
Re: ne gereksiz nie gereksiz lafıda koy içinde kalmasın...
biliyorum bana demediğini....yalnız bu başlıkda bişey oluyo ama ben anlmıyorum yaaapLayhard yazdı:Ben size bişi demedim ... yanlış anladınıss sanırım lafım size değil yada ben yanlış anladım nysee salla
bence sen bana özel msj attsan daha iiiiiiiiii edersin yoksa
sana özel msj atmam için özel biri olman gerekıo sende özel olmadığın için bunu yapmıcammm ...payyyyyyyyyyyy