Siyah makyaj ve siyah giyinmek

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

system_ yazdı:olmm şaşşkınn snsnn 2 defa alıntıı olmasınn die anladın basdı mı :013 :-D aşkk bndenn geçtii aşk mıı :( :020
harbiden anlamadım olm :006 ahh ahhh aşkmıı...bendende geçti artıkk olamıorum kimseye aşık..!
bşde çok smiley kullanıpta benim smiley hakkımı yeme...!zaten topu topu 5 smiley kullanabilioss senden bana biş kalmıo (((((:
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Rock_N yazdı:
system_ yazdı:olmm şaşşkınn snsnn 2 defa alıntıı olmasınn die anladın basdı mı :-D aşkk bndenn geçtii aşk mıı
harbiden anlamadım olm ahh ahhh aşkmıı...bendende geçti artıkk olamıorum kimseye aşık..!
bşde çok smiley kullanıpta benim smiley hakkımı yeme...!zaten topu topu 5 smiley kullanabilioss senden bana biş kalmıo (((((:
ehehhe sil alıntı yprkenn bn öle yapıorumm bn de aşıkk maşıkk olmycamm frnliormm kndimiii :013 bölee dhaa gslll :013 :003
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
Papi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Papi »

"konumuz siyah makyaj!!!" deip gıcıklık yaparmişim :P neise..
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Papi yazdı:"konumuz siyah makyaj!!!" deip gıcıklık yaparmişim neise..
yapp yapp bi cns de sen :-D :003 yaf cnmzz sıkılıoo işte arada oluoo böle şelerrr...evet siyah makyajj siyah mak iii gsl hoş :-D :P
Kullanıcı avatarı
Papi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Papi »

system_ yazdı:
Papi yazdı:"konumuz siyah makyaj!!!" deip gıcıklık yaparmişim neise..
yapp yapp bi cns de sen :-D :003 yaf cnmzz sıkılıoo işte arada oluoo böle şelerrr...evet siyah makyajj siyah mak iii gsl hoş :-D :P
yok ya konuşun.kandirik yaptimm :-D
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

heheheee.. walla çok üstüme gelme.. çok pis ayırırım biliosun... :013 .. *günahsız çarpanları bi celsede ayıran kötü kadın angel* nıahahahaaa.... burdan matematiimin ii olduu sonucunu çıkarabilrsiniz... çekinmeyin.... :-D

(alıntı yapınca bi bokluk oldu.. anlayamadım.. *Rock_N* bu sanaydı cnm... :006 )
beni tanımasan n...? ben ço ciddi bi müessesede çalışan gayet jiddi bi insanım.. bu şekilde konuşupta o arkadaşla aramızdaki sıcaq ilişkiyi çarpanlara ayırma metodunu kullanaraq ayırmaya çalışıosan başarılı olamassı söliiim...! hauehaueahue
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

alıntı : encıl_of_fı_hel

şu smiley olayı kötü oldu yaaa..smilyeden yırtmak için artık böle yapçam napiiim kendim yazcam alıntı yaptıım kişiyii korsan alıntı yaniii :P

matematiinmi çarpanlara ayırmanmı iyi analayamadım aslında hehheeeh :010 ancıl bişi sorcam sadece çarpanlarımı ayırıosun,yoksa buna çarpmayanlarda dahilmi bide neden arkaan çarpmak doğrudan suçlu duruma getirio?arkadan çarpmanın ne özelliği var?bide arkadan çarpanları ayırmakta zorlanırmısın yoksa yeterki çarpan olsun ayırırım benmi diosun hehhehee boqunu çıkarttım :-D :P
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Rock_N yazdı:alıntı : encıl_of_fı_hel

şu smiley olayı kötü oldu yaaa..smilyeden yırtmak için artık böle yapçam napiiim kendim yazcam alıntı yaptıım kişiyii korsan alıntı yaniii :P

matematiinmi çarpanlara ayırmanmı iyi analayamadım aslında hehheeeh :010 ancıl bişi sorcam sadece çarpanlarımı ayırıosun,yoksa buna çarpmayanlarda dahilmi bide neden arkaan çarpmak doğrudan suçlu duruma getirio?arkadan çarpmanın ne özelliği var?bide arkadan çarpanları ayırmakta zorlanırmısın yoksa yeterki çarpan olsun ayırırım benmi diosun hehhehee boqunu çıkarttım
çıkarmışınn vllaa angell sna havale ediorumm :-D
Kullanıcı avatarı
furiouswish
Üye
Üye

Mesaj gönderen furiouswish »

genelde kendini ön plana çıkarmak için yapılır özellikle renkli gözlü olanlar siyah makyaj yaptığında gözleri daha çok ortaya çıkar... benimd e en çok kullandığım renk ve makyajdır... eeee gözlerimde renkli olduğundan yakışıyo tabi.... kısaca ben severim siyah makyajı hehhehehe nese :P :006
Kullanıcı avatarı
dilan90
Üye
Üye

Mesaj gönderen dilan90 »

yakışan var yakışmayan var...yakışmayanların sırf karizma uğruna siyah makyaj yapıp ortalıkta dolaşmaları çok komik :010
SamotH
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SamotH »

dilan90 yazdı:yakışan var yakışmayan var...yakışmayanların sırf karizma uğruna siyah makyaj yapıp ortalıkta dolaşmaları çok komik :010
bahsettiğin tipleri görünce alsancak da içimden geçen şey şu oluyor genelde : lan parmağını değdirsen suratına kızın 1 metre içeri girecek valla :-D
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

bzmde okuldan bi arkadaş vardı.. ööle tiplere şey derdi.. "suratlarındaki boyayla okulu elden geçiririz...!!"... :-D
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
QnTm
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen QnTm »

gercek su bazılarına yakısıyo bea o da abartı degilse...
No one knows that
believe me İ W C T W
Kullanıcı avatarı
dilan90
Üye
Üye

Mesaj gönderen dilan90 »

geçen gün dersanede bi kız gördüm.işte siyah makyaj yapmış.oturmuş bi köşeye.enteresan olmaya çalışıyodu heralde.başını eğmiş önüne gözlerini de yukarı dikmiş...gülmemek için nasıl sıkıyorum,nasıl kasıyorum kendimi...sonra bi arkadaş sordu ne bu halin die.kızın cevap:aradığım rengi sonunda buldum!!ama görmeniz lazımdı o komediyi :-D
Kullanıcı avatarı
nightmare_8
Üye
Üye

Mesaj gönderen nightmare_8 »

yakisan var yakismayan var tabiiii ama bazilari siyah makyaji acayip abartmis durumda bununla sokaga cikip artistlik yapmaya calisanlari bile var...
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

ben hic makyaj kullanmam, ama siyah makyaji cok severim..bence cok estetik, hele siyah makayi kullanan kisinin büyük (ve acik renkli) gözleri var ise.

the cure un vokali nin makyajini cok seviyorum!!!
ve marilyn manson cok güzel kullaniyor bence...
Kullanıcı avatarı
bluessy
Üye
Üye

Mesaj gönderen bluessy »

evet bence dozunda ve kararında yapılmış hafif bir siyah göz makyajı özellıkle açık renkli gözlere sahipseniz ii duruyor ...

ama bunu alışkanlık haline getirenler, sonra özel bir durumda ne yaparlarsa yapsınlar kaportayı dogrultamıyorlar =)

yani herşeyin yeri zamanı var kardeşim =)

ama suna katılmıyorum hani doğal hali güsel olan biri makyaja gerek duymaz =) olay o deil; bence pek tabıkı hem doğal halinizle hem de makyajlı halinizle güzel olabılırsınız önemli olanda zaten her iki halinizle de güzel olabilmek deil mi? doğalken güzel olabilmek kadar makyajlıyken de güzel olabilmek zor =)
Kullanıcı avatarı
pLayhard
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen pLayhard »

Kısa göre değişioo bazılarına çok hoşş oluuu
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

yavv ne o öle gözün tmmı siyahh dudakk siyahhh ben sevmiorumm şahsennnn :P :023
Kullanıcı avatarı
morcube_
Üye
Üye

Mesaj gönderen morcube_ »

villov a yakışıooo [/code][/quote]
All Soul\sDay
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

morcube_ yazdı:villov a yakışıooo [/code]
[/quote]
siyah makyajın yakıştığı birkaç erkek biliyorum ben de... :oops:
Kullanıcı avatarı
kedimi_kim_7
Üye
Üye

Mesaj gönderen kedimi_kim_7 »

waLa bn geneLde bordo makyaj yapıorm ayırptır sööLmesi çhokta güseL yaparım..=) assında baazı kısLar siyah makyajı saadeje biras daa gothic görünebiLmekh için abartı $ekiLde yapıoLar..we nedense bu zmaanLarda ööLe gothic tipLer ajaip derejede arTm$ durumda..ama tabee zewk meseLesi...
we goT To ride TonighT my LittLe homiee..my caT died TonighT..:Pp
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

makyajı bilmiorumda...insan siyah giyinmeye başlayınca vazgeçemio..siyah renk büyü gibi..
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

Rock_N yazdı:makyajı bilmiorumda...insan siyah giyinmeye başlayınca vazgeçemio..siyah renk büyü gibi..
hemi de insani daha zayif, zarif gösteriyo...erkeklere de cok yakisiyo bence :-D yani zarif diince yanlis anlamayin..

ama ben yine de rengarenk giyin meyi severim...

siyah makyaja dönince, yaa...bizim okulda bi cocuk var, gözlerini simsiyah yapiyo, aslindada yakisiyo (gözleri ufak oldugu halde)...
ama demek istedigim,... onu gördügümde taniyamiyorum, her seferinde kiz saniyorum..saclari upuzun, dirseklerine kadar.. :-D
ossun...ben kizlara benzeyen erkekleri daha da cok begeniyorum ...
laciwert
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen laciwert »

salla hepsinii yaaa ...
Your Song Of Eternity Has Lost Its Meaning