ne bilem ekledinmiangel_of_the_hell yazdı:amanııııııııııııııııııııııınnn!!!!.... biricik sexy herifimin msniiii!!.... ama ne konuşcam ben yaa... konuşamamkii.... tutulurummm!!!....![]()
To/Die/For
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

ekledim walla....Finduilas yazdı:ne bilem ekledinmi hello mello yaz bişer ben fince küfretmiştim "banyodayım" yazdı puahahangel_of_the_hell yazdı:amanııııııııııııııııııııııınnn!!!!.... biricik sexy herifimin msniiii!!.... ama ne konuşcam ben yaa... konuşamamkii.... tutulurummm!!!....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
küfretmeyin bakayım yavrularıma.Finduilas yazdı:ne bilem ekledinmiangel_of_the_hell yazdı:amanııııııııııııııııııııııınnn!!!!.... biricik sexy herifimin msniiii!!.... ama ne konuşcam ben yaa... konuşamamkii.... tutulurummm!!!....![]()
hello mello yaz bişer ben fince küfretmiştim "banyodayım" yazdı puahah
rock republicte izlemiştim bu gurubu fena değillerdi
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
konuşmayı bileceksin. gerçi muhtemelen yeni tanıştığınız için böyle davranıyordur ya da gerçekten işi vardır. biz 1,5 senedir konuşuyoruz. çenesinin düştüğü zamanlar da oluyor.Finduilas yazdı:ne bilim fince bildiim bi nasılsın bi iiym teşekkürler bide küfürler varnese ingilizce yarım yamalak adama her sorduumda çalışıom çarşamba gel dio puahah
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

darısı başıma....Lysippe yazdı:konuşmayı bileceksin. gerçi muhtemelen yeni tanıştığınız için böyle davranıyordur ya da gerçekten işi vardır. biz 1,5 senedir konuşuyoruz. çenesinin düştüğü zamanlar da oluyor.Finduilas yazdı:ne bilim fince bildiim bi nasılsın bi iiym teşekkürler bide küfürler varnese ingilizce yarım yamalak adama her sorduumda çalışıom çarşamba gel dio puahah
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
iğrenç konser demediler. aksine istanbul seyircisinden çok memnun kalmışlardı. diğer şehirlerde seyircinin aptallığı yüzünden daha çok. izmirde adamlar sahnede halay çeken bir grup görürse durup düşünür tabi. dertleri konserle ilgili değil.Finduilas yazdı:evet demişler iirenç konsrdi aman çok şeimde:))))))dav emustaine gelsin allan santtusu beni kesmezz
ehyehe inşallah karrlarından vazgeçerlerLysippe yazdı:iğrenç konser demediler. aksine istanbul seyircisinden çok memnun kalmışlardı. diğer şehirlerde seyircinin aptallığı yüzünden daha çok. izmirde adamlar sahnede halay çeken bir grup görürse durup düşünür tabi. dertleri konserle ilgili değil.Finduilas yazdı:evet demişler iirenç konsrdi aman çok şeimde:))))))dav emustaine gelsin allan santtusu beni kesmezz
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
ben kişiye özel konser isteyeceğim onlardan.balgam yazdı:ehyehe inşallah karrlarından vazgeçerlerLysippe yazdı:iğrenç konser demediler. aksine istanbul seyircisinden çok memnun kalmışlardı. diğer şehirlerde seyircinin aptallığı yüzünden daha çok. izmirde adamlar sahnede halay çeken bir grup görürse durup düşünür tabi. dertleri konserle ilgili değil.Finduilas yazdı:evet demişler iirenç konsrdi aman çok şeimde:))))))dav emustaine gelsin allan santtusu beni kesmezz
2 kişilik yapsana şunu bende geliirm:DLysippe yazdı:ben kişiye özel konser isteyeceğim onlardan.balgam yazdı:ehyehe inşallah karrlarından vazgeçerlerLysippe yazdı: iğrenç konser demediler. aksine istanbul seyircisinden çok memnun kalmışlardı. diğer şehirlerde seyircinin aptallığı yüzünden daha çok. izmirde adamlar sahnede halay çeken bir grup görürse durup düşünür tabi. dertleri konserle ilgili değil.
valla lysippe den al haberi....!!çok ii yorumlucakalrına eminimLysippe yazdı:ahahah olur tabi...balgam yazdı:2 kişilik yapsana şunu bende geliirm:DLysippe yazdı: ben kişiye özel konser isteyeceğim onlardan.
bu arada 5. albümlerindeki cover parça ozzy'den olacak. büyük ihtimal i just want you...
forumlarını takip etmek yetiyor.balgam yazdı:valla lysippe den al haberi....!!çok ii yorumlucakalrına eminimLysippe yazdı:ahahah olur tabi...balgam yazdı: 2 kişilik yapsana şunu bende geliirm:D
bu arada 5. albümlerindeki cover parça ozzy'den olacak. büyük ihtimal i just want you...