Dövme & Piercing

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

kendi piercingini kendisi yapan çok kişi var. oluyordur, biraz da bünyenin verdiği cevaba bağlı. bazıları kabul eder, bazıları etmez. dudak dil olmasa da kulaklarımdaki delikler de benim eserim. kıkırdaktaki deliklerde iltihaplanma oldu ama alt kısımlarda bir sorun yaşamadım. tabi en doğrusu profesyonel birine bu işi yaptırmak.
laciwert
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen laciwert »

sadeçe kulağa küper yeter peercing te sadece kaşa olsun gerisi çok abartı oluoo...
Your Song Of Eternity Has Lost Its Meaning
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

Lysippe yazdı:tabi, toplu dövmede indirim de yaparlar. yok mu başka dövme yaptırmak isteyen? :D
war!!... ama brz beklemnz gerekcek topluca gtmemmiz içn...bide anne ve baba faktörünüde etkisiz hale gtrmeniz lazım... :-D ...
angel_of_the_hell ben hala anlamadım.anlamışta olabilirim ama..
nasıl bir yerdir orası öyle..neden orası...naaptın sen?!
ya walla ne biliim... bi an aklıma esmişti ööle... soora düşündüm.. kimsede varmı??... yok!!... o zmn bnde olmalı dedim.... ama bi dakka ya... *system_*cım.. acır mı diosun sen şimdi?... ama orasıda yumuşacık.... :-D ... çok acımaz bee... :oops: acırmı??.... :016
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
laciwert
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

var ulan kolumda metallica live shit simgesii var yeter susun :007
Kullanıcı avatarı
frantic_kenan
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen frantic_kenan »

angel_of_the_hell yazdı:
@angel_of_the_hell , öhöm..nerde acaba bu piercing?
:-D ... ya hakkaten çok zor yaa..... bunu bi zmnlar *Ned_Kelly*e anlatmaya kalkmıştım... sanal sex gibi bişi olmuştu nerdeyse.. :-D ... ya bakk.. şimdi... 2 göğsün arasına koy elini... :-D koydunmu... tmm.. soora.. o elini...sağ göğse dooru getr.. ve tam çataldan sonra sıkınca ele gelen kısmı tut... işte tam orası... anlatabildiimmii??.... :oops:
kalpten dudağa... yazı bence çok zor... eşimin ismini yazdıracağım demişsin, bence onu sembolize edecek bir şekil daha iyi olur, dediğim gibi yazı zor görünüyor...
aslında ii fikir.. ama ztn sadece onun görebilcei derinlkte bi yerde olcak...

anlamadım nerde yaa :(
This is the voice of silence no more...
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

frantic_kenan yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:
@angel_of_the_hell , öhöm..nerde acaba bu piercing?
... ya hakkaten çok zor yaa..... bunu bi zmnlar *Ned_Kelly*e anlatmaya kalkmıştım... sanal sex gibi bişi olmuştu nerdeyse..... ya bakk.. şimdi... 2 göğsün arasına koy elini...koydunmu... tmm.. soora.. o elini...sağ göğse dooru getr.. ve tam çataldan sonra sıkınca ele gelen kısmı tut... işte tam orası... anlatabildiimmii??....
kalpten dudağa... yazı bence çok zor... eşimin ismini yazdıracağım demişsin, bence onu sembolize edecek bir şekil daha iyi olur, dediğim gibi yazı zor görünüyor...
aslında ii fikir.. ama ztn sadece onun görebilcei derinlkte bi yerde olcak...

anlamadım nerde yaa :(
ya nası anlatcaımı bi bilsem......... :oops:
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

fotoğrafını çek yolla. 8)
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

tmm hmn çekiom... ama buraya koyamam utanırım... :oops:
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

çektiim fotoyu *Lysippe* ye yolladım.. walla son umudum.. o da anlatamazsa.......!! :(
laciwert
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

ne dövmesii var sende onu anlamadım bak!
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

angel_of_the_hell yazdı:çektiim fotoyu *Lysippe* ye yolladım.. walla son umudum.. o da anlatamazsa.......!! :(
evet tarif ediyorum arkadaşlar. göğüs çatalının hemen sağ yanı. umarım başarılı olmuşumdur.
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

laciwert yazdı:ne dövmesii var sende onu anlamadım bak!
bende herangi bi dövme yada piercing mevcut diil... uzun zmndr piercing istediim yeri tarif etmeye çalışıodum... o daa....
evet tarif ediyorum arkadaşlar. göğüs çatalının hemen sağ yanı. umarım başarılı olmuşumdur.
tarifiyle son bulmuştr.. bnce oldu... inşallah bundan sonraki fotoda orada bi piercingcikde olur.... :-D :-D
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

ya hala anlamadim ben...piercing mi yaptirmak istiorsun, dovme mi?..
bi de..sey sorcaktim, gogus catali neresi oluyo? :oops:
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

aboooo bihterr anlatt baaammm :-D
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

system_ yazdı:aboooo bihterr anlatt baaammm :-D
zuhahahahahh ben anlatiiim isterseniss...işin ehlisiyis nede olsaaa hehehehh bitteerr yada senmi anlatmak istersiiiinn :006 :-D
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Rock_N yazdı:
zuhahahahahh ben anlatiiim isterseniss...işin ehlisiyis nede olsaaa hehehehh bitteerr yada senmi anlatmak istersiiiinn :006 :-D
ilgi alanı tabeee :P
The burden is mine... alone
laciwert
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

dimi ama...
layne
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen layne »

işte gayserili!! :-D
betterman.
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

:-D .. yaa... göğüs çatalı varya karpuzcuum... ya hani iki memişin arasındaki boşluk.... :-D hani v şeklinde aşağı dooru uzanır...du bi şeklle anlatmaya çalışiim...
"(__)(__)" şimdi bunlar memiş... :-D şekln tam ortasındaki ")(" olayıda çatal oluo cnm.. kndi memelerinin yerine koy.. anlıcaksın... :P
oldumu cnm??..... buarada bnm dövmemde piercingmde yok!... bu tarif etmeye çalıştıımız yere bi piercing düşünüorum!!..... :006
Kullanıcı avatarı
trafoo
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen trafoo »

sonundaa dövmemi yaptırdım acıdımıı acıdıı ama korkulacak ta bişi yokmuş tek kötü yanı alışkanlık yapıyo olması şu an nereme hangi dövmeyi yaprsam diye düşünüyom piercing tede öleee abartmayıı seviyoruz insan oğlu olarak... :P
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

angel_of_the_hell yazdı::-D .. yaa... göğüs çatalı varya karpuzcuum... ya hani iki memişin arasındaki boşluk....hani v şeklinde aşağı dooru uzanır...du bi şeklle anlatmaya çalışiim...
"(__)(__)" şimdi bunlar memiş... şekln tam ortasındaki ")(" olayıda çatal oluo cnm.. kndi memelerinin yerine koy.. anlıcaksın... :P
oldumu cnm??..... buarada bnm dövmemde piercingmde yok!... bu tarif etmeye çalıştıımız yere bi piercing düşünüorum!!..... :006
cooooook cok saol angelcigim :006 , dun gece uyuyamadim bu gogus catali nereymis diye .. :010
neyapim, ben tr de yasamiyorum..her gun de gogus catali diye birsey gecmiyor ben konusurken..

ama ")(" bunlarin arasina nasil piercing sigdiracaksin?...
")-(" böyle mi yani? ...
Kullanıcı avatarı
sana_ne
Üye
Üye

Mesaj gönderen sana_ne »

sol kaşa piercing düşünüyorum iltihap olayı tek problem..bi gözümüz,kaşımz var onu da telef etmeyelim...nelere dikkat edym ben yaaa????
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

karpuz_agaci yazdı:
angel_of_the_hell yazdı::-D .. yaa... göğüs çatalı varya karpuzcuum... ya hani iki memişin arasındaki boşluk....hani v şeklinde aşağı dooru uzanır...du bi şeklle anlatmaya çalışiim...
"(__)(__)" şimdi bunlar memiş... şekln tam ortasındaki ")(" olayıda çatal oluo cnm.. kndi memelerinin yerine koy.. anlıcaksın...
oldumu cnm??..... buarada bnm dövmemde piercingmde yok!... bu tarif etmeye çalıştıımız yere bi piercing düşünüorum!!.....
cooooook cok saol angelcigim :006 , dun gece uyuyamadim bu gogus catali nereymis diye ..
neyapim, ben tr de yasamiyorum..her gun de gogus catali diye birsey gecmiyor ben konusurken..

ama ")(" bunlarin arasina nasil piercing sigdiracaksin?...
")-(" böyle mi yani? ...
kıhkıkhıkhhh... piercingde tam şurda olcak... şimdi şurası çatal.. ")(".. hah... piercingciim.. ")" bu kısmın... yuvarlaktan önceki kısmnda olcak... yane" )' "ama o üstten virgül daa memeye yakın.... yane tam çatalda diil... sağa dooru.... anladın??.... :006
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

haaaaaaaaaaaa.......anladiiiiiim....... :010
ee ne zaman yapmatirmayi dusunuyorsun?
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

düşünmediim zmn yokda.. önmli olan aile faktörünü etkisiz hale gtrmek!!... oda sınavdan sonraya kalıo maalesef.... bakcaz artık... zmn kolluom.. :013