Finlandiyalı gothic metal grubu. Escapexstacy adında bir albüm çıkardılar 2003 yılında. grup elemanları ise Ville Laihiala (sentenced grubundan tanıdığımız), Antti Remes (bu grupla tanıdık), Tarmo Kanerva (bu bey de sentenced grubundan), Marco Sneck (Afterworld, Kalmah, Mental Voice, Reflexion, Slippery When Wet grupları), Janne Dahlgren...
charon grubundan bildiğimiz o muhteşem sesin sahibi Juha-Pekka Leppäluoto ise grubun eski üyelerinden. ilk albümde vokalleri kendisi yaptı ancak bundan sonra eski sentenced vokali Ville bu görevi üstleniyor. albümlerinden Love Infernal parçasına klip çektiler. 2006'da yeni albüm geliyor. şunu da belirtmeliyim ki albümü 2-3 günde anca sindirebildim. ama çoook çok beğendim. finlidir ne yapsa yeridir diyorum ve saygılarımı sunuyorum.
Poisonblack
- BeTRaYeD_FooL
- Üye

- İletişim:
ilk başta sırf ville orda diye ve finlandiyalı oldukları için dinlemiştim merak edip ama şimdi iyi ki dinlemişim diyorum..yavaş yavaş müziklerini de sevmeye başladım
(tabi vokalleri bundan sonra onun üstlenecek olması da işime geldi diyebilirim)
...The blood still runs but the wounds will heal and leave scars of remembrance...
- BeTRaYeD_FooL
- Üye

- İletişim: