Dövme & Piercing

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
necrophilia
Üye
Üye

Mesaj gönderen necrophilia »

piercinglerim:
dilimde,gobegimde,burnumda
dovme:
daha karar veremedim sonucta omur boyu kalacak ama sırtıma belime kadar komple bi tane ve gobegime yaptırıcam :-D
..Angels even re in the shadows
Darkness is in everyone now
Neither hear to my voice
Nor that see my body
Darkness on u.. on me...
Darkness is a whirpool now
Life,everything is in deep
in deep... in deeper...
necrophilia
Üye
Üye

Mesaj gönderen necrophilia »

eheehehe bende hepsini yazmısım yaaa nazar degecek piercinglere :-D
..Angels even re in the shadows
Darkness is in everyone now
Neither hear to my voice
Nor that see my body
Darkness on u.. on me...
Darkness is a whirpool now
Life,everything is in deep
in deep... in deeper...
Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

laaaaaan nooooliii burda....
ne çatalı ne memesi ne çatalın arası....
angel kaç uşağum haçan vuracağuuum seni çatalından....
bu meselede burda kapanıcak....bide şeklini çizmiş yaaaa :( :x :023 :013

:-D
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

bitterrr sen bi tanesiiinn bu kadarrr söliiim heheehhh o n çataldı öle yaww...tahriş oldumm vallaaa okurkennn hehehehh :-D :-D
Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

al işte seni vurmak şart oldu bihter....
rockn ıda senden sonra temizlerim artık :-D
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

lonly yazdı:al işte seni vurmak şart oldu bihter....
rockn ıda senden sonra temizlerim artık :-D
hehehh :) ne varyaaa n güsel tarif etmişş kısss kıskanmayalım lütfeeeen :010 benim n suçumgünahım var hemm tahriş olmakmı suçum hehehh amakabul et güsel bi tarif vermiş bitter... :-D
Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

işte bukdr güzel tarif etmesi zaten sinir bozucu....bak işte tahriş olmışsun neyse yaa ben sorunu kökünden halltcem merk etme:) :P
ben sevmiyorum yaaa heleki göğüs çatalına yaptırlcak olanını :-D
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
Kullanıcı avatarı
choqonat
Üye
Üye

Mesaj gönderen choqonat »

yaf ben dövme yaptırmak istiyom ama zaten hastalıklı bi insan olarak başka hastalıklar kapmak istemiyorum!!:)
ankarada temizliğinden emin olduğunuz,güvenebilceğim bi yer varmı!?
bilen ltfn sölesin!çnkü çok sıkıldımmmmm!!!! :007
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

anam anam!!.. 10urr kurtar benii.... çatalımı ayrcak bu cani... :-D ... kızım napim yaa.. ööle ayrıcalıklı bi kişi olduum içn tariflerim bööle ateşli olabilio... :P ..... hehehee... :014
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
sigara
Üye
Üye

Mesaj gönderen sigara »

gobegimdeki piercingimi, burnumdakini (gerci hizma oluyo galiba o) ve kulaklarimdakini 10 yil once jamaikali bi abime yaptirmistim. o zaman henuz 13 yasindaydim. zaten turkiyede yoktu. bikac yil taktim sonra cikardim. bikac yil daha gecti yine taktim baktim herkesde var...deliklerime cuvaldizi sokup ugrasinca biraz yara yapmayi basardim. onlarda kapandilar. gerci baktim gecen hafta burnumdaki hala acik.
bitek dilimde var suan..onu seviyorum o nedenle derdim yok. bide dil bu cuvaldiz sokulmaz oraya sakata filan gelirim sonra...
nysee dovme konusunda da eee artik yaptirmanin vaktidir. bekleme nedenlerimden biri (bugun iyikide beklemisim diyorum) aklimda sekillenen figurlerin netlesmesi oturmasi ve vazgelmezliginin anlasilmasiydi.. iyikide beklemisim artik net aklimdakiler...
yavas yavas yaptirmaya basladim.... ama heryerime yaptircam galiaba yakinda hastalik oldu...
aman dikkat arkadaslar, hijyen cok onemli gerci kelime olarak komik bisey ama onmeli hakkaten...
ablamin kasi piercing yuzunden yarik gibi duruyoo. teoman gibi iyggg yanii dikkat. josea abime yaptirsaydi bole olmazdi iste..ablamada rasta yapmistii zamaninda. nasil kacirmisim zamaninda bu firsati bilmiyorum...o zaman 13 yasinda olmamla alakali olabilir.
sihirli mantar_yesilin yesili_guzel kafali insan_the pot head
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

sigara yazdı:gobegimdeki piercingimi, burnumdakini (gerci hizma oluyo galiba o) ve kulaklarimdakini 10 yil once jamaikali bi abime yaptirmistim. o zaman henuz 13 yasindaydim. zaten turkiyede yoktu. bikac yil taktim sonra cikardim. bikac yil daha gecti yine taktim baktim herkesde var...deliklerime cuvaldizi sokup ugrasinca biraz yara yapmayi basardim. onlarda kapandilar. gerci baktim gecen hafta burnumdaki hala acik.
bitek dilimde var suan..onu seviyorum o nedenle derdim yok. bide dil bu cuvaldiz sokulmaz oraya sakata filan gelirim sonra...
nysee dovme konusunda da eee artik yaptirmanin vaktidir. bekleme nedenlerimden biri (bugun iyikide beklemisim diyorum) aklimda sekillenen figurlerin netlesmesi oturmasi ve vazgelmezliginin anlasilmasiydi.. iyikide beklemisim artik net aklimdakiler...
yavas yavas yaptirmaya basladim.... ama heryerime yaptircam galiaba yakinda hastalik oldu...
aman dikkat arkadaslar, hijyen cok onemli gerci kelime olarak komik bisey ama onmeli hakkaten...
ablamin kasi piercing yuzunden yarik gibi duruyoo. teoman gibi iyggg yanii dikkat. josea abime yaptirsaydi bole olmazdi iste..ablamada rasta yapmistii zamaninda. nasil kacirmisim zamaninda bu firsati bilmiyorum...o zaman 13 yasinda olmamla alakali olabilir.
sen Türkiyede oturuosun demi eminsin yani.. biri jamaikalı biri bilmem nerelide o yüsden sölüorum... :010
ablanın kaşında izmi kaldıı...neden ki¿ bende tam oturdum adam delkicek kaşı..bişi olurmu die sorduumda yanlış yerden delersem kaşın dökülür demişti bende taamkalsın istemiorum demiştim yusuf yusuf yani :P iiki yaptırmamışım...kaş dökülür demesinden jastıı ablanınkimi oluo..??
dövmede ben geçici dövme yanlısıyım...sıkıldıın zaman başka şekiller yaptırma şansın oluo en azından..bi ömür aynı dövmeyle geçermi..?? bi ömür ayı kadınla bile geçmio aynı dövmeylenasıl geççek :P :-D
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

arkadasimla piercingciye gittik, o burnuna yaptirdi, ben de izledim..
ilk once kiz dediki: yok yok, vaz gectim istemiyorum, adam da tamam dedi, birden PAT..diye deldi manyak..kiz vaz gectim diyo, rahatliyo o da tamam diyip yine de deliyo, hem de beklemediyi an..
elindeki tabancaya benziyen seyde ruya ma girdi ya..

neyse, arkadasim iki gun sonra cikartmak zorunda kaldi, isten dolayi..yazik yazik..
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

karpuz_agaci yazdı:arkadasimla piercingciye gittik, o burnuna yaptirdi, ben de izledim..
ilk once kiz dediki: yok yok, vaz gectim istemiyorum, adam da tamam dedi, birden PAT..diye deldi manyak..kiz vaz gectim diyo, rahatliyo o da tamam diyip yine de deliyo, hem de beklemediyi an..

neyse, arkadasim iki gun sonra cikartmak zorunda kaldi, isten dolayi..yazik yazik..
burnunamıı...o piercing deilkii..hızma..(ben nie bugün senin yanlışları düzeltme yolunda ilerliorum :P )

eee oda koltuktmamı vazgeçio...gerçi bende öle yapmıştım ya neese :010
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

:oops:..yav tamam hizma iste...neyse..
duzelt duzelt ..daha iyi..omrum boyunca da yanlislarla yasamak istemem.. :010
evet..koltukta vaz gecti..ama zaten otlek o..neyse..parasi simdi bosa gitti..
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

karpuz_agaci yazdı::oops:..yav tamam hizma iste...neyse..
duzelt duzelt ..daha iyi..omrum boyunca da yanlislarla yasamak istemem.. :010
evet..koltukta vaz gecti..ama zaten otlek o..neyse..parasi simdi bosa gitti..
baq baq bide ötlek die arkasından konuşuoo... :010
iide neden para verdiki...herif vazgeçtim demesine rağmen yamış..gerçi tabancayı küpeyi filan takmış ilacı hazırlamış haklı adam...sende varmı bu çeşit deliklerdennn :010
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

yok..cunku maymun istahliyim..bi gun istiyorum obur gunu vaz geciyorum..etsem etsem, dilimi ve kulaklarimi deldirirdim.. biraz daha "olgunlasim" de ondan sonra bakariz..

sende varmi delik melik? (bu soru hosuma gitti.. :-D )...veya dovme?
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

karpuz_agaci yazdı:arkadasimla piercingciye gittik, o burnuna yaptirdi, ben de izledim..

burnun tabancayla delinmesi zararlı diye biliyorum ben?
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

bilmeeem...oyle mi? :010
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

kulak memesi dışında tabanca kullanılmamalı benim bildiğim. kulak kıkırdağında bile zararlı.
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

karpuz_agaci yazdı:yok..cunku maymun istahliyim..bi gun istiyorum obur gunu vaz geciyorum..etsem etsem, dilimi ve kulaklarimi deldirirdim.. biraz daha "olgunlasim" de ondan sonra bakariz..

sende varmi delik melik? (bu soru hosuma gitti.. :-D )...veya dovme?
kulaımda 2 tane dlik var sadece...o kadrcıq...

iide kulaktaki kıkırdak tabancadan başka nasıl delinir¿
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

:016 .. adam o zaman sahtekar felan miydi ki acaba?..
neyse sagol, artik dikkat ederiz.
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

yok sahtekar falan değildir, birçok yerde öyle deliyorlar ama uygun olanı elle delinmesi.
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

Lysippe yazdı:yok sahtekar falan değildir, birçok yerde öyle deliyorlar ama uygun olanı elle delinmesi.
ellemii..nasıl yaniii elle nasıl deliniolarki??eskiden annemim kulaklarını deldikleri gibimi¿ önce delincek yeri uyuşturuosun sonra Allah n verdiyse bastırıosun bölemi yani ¿¿ merak ettim cidden!
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

kulak kıkırdağı ve burun delinirken dikkat edilmesi gereken yerler. tabancanın hareketi çok sert o yüzden zarar verebilir. evet eski usül. ben de elimle deldim kıkırdağımdakileri. uyuşturup delinir ama elle olduğu için tabanca kadar zarar vermez. Allah ne verdiyse biraz ağır kaçtı, daha nazikçe... :010
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

Lysippe yazdı:kulak kıkırdağı ve burun delinirken dikkat edilmesi gereken yerler. tabancanın hareketi çok sert o yüzden zarar verebilir. evet eski usül. ben de elimle deldim kıkırdağımdakileri. uyuşturup delinir ama elle olduğu için tabanca kadar zarar vermez. Allah ne verdiyse biraz ağır kaçtı, daha nazikçe... :010
ehehehh :010 tmm bende öle denicemm kıkırdaı delmeyiii...ama bundan sonraki hayatıdaa kulak kıkırdaım olmdan geçirmek zorunda kalırsamm çok kulaklarını çınlatırımm çın çınn sesinden geceleri uyuyamassınn :P