speed_of_pain yazdı:evanescence bence tamamýyle sýsýrme býr grup...
(ben moody harýc.cunku gercekten yeteneklý býr muzýsyen)
amy lee nýn sesý pek cok bayan vokalýn yanýnda solda sýfýr kalýr ornegýn nýghtwýsh ýn eský vokalý tarja amy lee den daha guzel býr ses e sahýptýr...
yaný amy lee nýn abartýlacak kadar guzel býr sesi yoktur
ve ben moody evanescence den ayrýlarak gayet dogru býr karar verdý..
yawa$..amy lee nin sesi bu kadar kolay kücümsencek bi ses diil..hele de nightwish inkiyle..peeeh..en iyi kadýn wokallerden biri amy..
speed_of_pain yazdı:evanescence bence tamamıyle sısırme bır grup...
(ben moody harıc.cunku gercekten yeteneklı bır muzısyen)
amy lee nın sesı pek cok bayan vokalın yanında solda sıfır kalır ornegın nıghtwısh ın eskı vokalı tarja amy lee den daha guzel bır ses e sahıptır...
yanı amy lee nın abartılacak kadar guzel bır sesi yoktur
ve ben moody evanescence den ayrılarak gayet dogru bır karar verdı..
yawa$..amy lee nin sesi bu kadar kolay kücümsencek bi ses diil..hele de nightwish inkiyle..peeeh..en iyi kadın wokallerden biri amy..
drexler e katılıyorum
aynen.... nightwishin vokalini beenio olman amynin sesinin kötü olduu anlamına gelmez... amyden daha çekici geleblr sana.. o zevk meselesi.. ama sırf onun seside ii die amynin sesinin kötü olması saçmalık diilmi??...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
ya nightwish le nasıl kıyas yapabiliyorsunuzki haa birbirine çok yakın müzik yapıyorlar dimi unutmuşum :p
amy'nin seni mükemmel bence başka benzeri yok fallen albümü dinlediğim en iyi albümlerden birisi klipleride mükemmel eleştiri yapanlarada bişey demiyorum herkesin kendi yorumu ama hiç yabana atılmamalı bu grup yeni albümü geliyor zaten 8) www.evanescenceturkey.com a beklerim tüm evacıları
Amly ses harika yaa çok güsell sölüoo ... Siz buna arabesk dersiniz büyük ihtimalle:)) şarkılarında hep darbe almşş bi kısı yansıtıo güsel aşk şarkıları sözlerii çok hoşşş ...
amy lee nin tam bir fanıyım mükemmel bir yorum manyak etkiliyor beni kabus gibi bir ses doğru zamanda dinlediğinde senin için ondan başka bir şarkıcı kalmıyor yorum yaparken bile anlatacak kelimeleri bulmak çok zor çünkü farklılar şu sıralar menejeriyle başı dertte ama taciz olayı falan da girmiş olay büyüyormuş albümü bırakmış dava ile ilgileniyormuş
nlvnscnc yazdı:amy lee nin tam bir fanıyım mükemmel bir yorum manyak etkiliyor beni kabus gibi bir ses doğru zamanda dinlediğinde senin için ondan başka bir şarkıcı kalmıyor yorum yaparken bile anlatacak kelimeleri bulmak çok zor çünkü farklılar şu sıralar menejeriyle başı dertte ama taciz olayı falan da girmiş olay büyüyormuş albümü bırakmış dava ile ilgileniyormuş
hö??... ne tacizi yaaa??...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
yaw yukarda yazıo ya.. marttan ağustosa ertelendi die... ... ya aklıma şey geldi bi an.. şimdi bnlar patlama yapamıcak dioz ya biz... bunlarda bunun farkındada... tacizle hastalıkla fln reklammı yapmaya çalışıolar acep??....
angel_of_the_hell yazdı:yaw yukarda yazıo ya.. marttan ağustosa ertelendi die... ... ya aklıma şey geldi bi an.. şimdi bnlar patlama yapamıcak dioz ya biz... bunlarda bunun farkındada... tacizle hastalıkla fln reklammı yapmaya çalışıolar acep??....
Arkadaşlar nooluyoz dövmediğiniz kaldı
Bikere böyle reklam olurmu kardeşim bu olay gerçek ben yakından takip ediyorum oolaylar gerçek ve mahkeme devam ediyor.Bu birinci sorun.
Albüm zaten 14 mart diye bildirilmişti. Ancak Terry vatandaşımızın geçirdiği (ismini tam bilmiyorum) geçici felç yüzünden albümün ertelenmesinden daha doğal birşey yok. Adam yeni yeni iyileşiyor.
Birde bu grubada metal değil diyen ama piyasada dolaşan birçok özentiil popmu rapmi rockmı yaptıkları belli olmayan adamları dinleyip kendine rockcı diyen birçok adam gördüm.
Ayrıca Evanescence gothic. Christian Rock falanda deniliyor ama olay bu işte. Eğer eva'da metal değilse aklınızdaki birçok metal dediğiniz gruplarıda kafanızdan silin
angel_of_the_hell yazdı:yaw yukarda yazıo ya.. marttan ağustosa ertelendi die... ... ya aklıma şey geldi bi an.. şimdi bnlar patlama yapamıcak dioz ya biz... bunlarda bunun farkındada... tacizle hastalıkla fln reklammı yapmaya çalışıolar acep??....
ewT Lem doRu austOs
nE RekLemı yhA gzL annEm aaaa geRçekLeR bunLaR! ! !
eeR amY $u dava i$inini aLtından kaLkabiLiRse aLbüm çaLı$maLaRı hız kazaNcak...
umud edioRum...bEnce ii $eyLeR yapcAkLaR..bu aLbüm bizi hayaL kıRıkLıına uuRatmıcAK...amy'nin sEsi yeteR bE
üStüne taNımam..
sewgiLi Evam
tak etti canıma bu maskeLi baLo bu maskeLi baLo ve onun sahte yüzLeri . .