ehehe baya sağlam bi performans sergilemiş. jazz müzikle uraşıp kafayo yiyenlerden bu arkadaş belli edio kendini hemen. normalde bölesine sapıkça melodileri başkaları çıkartamaz. gitara olan hakimeyiti takdire şayan bi basçı arkadaşmış
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
kızarkadaşın olmııcakk abii bak ew arkadaşımm eskişehrin en ii elektrosuu! çıktı bi kızlaa 1 sene çocuk gitarla yatıp kalkıoduu bi ilşkisi vardıı gitarla şimdii hatunla yatıp kalkmaya başladıı sıçtı tabee gitarı görüom ağlıo sankii çalışmıo tembelleştii işte ilişki yaşııcaksan müzikle enstrumanınla yaşıııcan valla ben onu bilir onu sööleriim
tipitip yazdı:kızarkadaşın olmııcakk abii bak ew arkadaşımm eskişehrin en ii elektrosuu! çıktı bi kızlaa 1 sene çocuk gitarla yatıp kalkıoduu bi ilşkisi vardıı gitarla şimdii hatunla yatıp kalkmaya başladıı sıçtı tabee gitarı görüom ağlıo sankii çalışmıo tembelleştii işte ilişki yaşııcaksan müzikle enstrumanınla yaşıııcan valla ben onu bilir onu sööleriim
gitarla ilişki hmmm bende senle olan ilişkimi bi gözden geçiriim o zaman
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
tipitip yazdı:kızarkadaşın olmııcakk abii bak ew arkadaşımm eskişehrin en ii elektrosuu! çıktı bi kızlaa 1 sene çocuk gitarla yatıp kalkıoduu bi ilşkisi vardıı gitarla şimdii hatunla yatıp kalkmaya başladıı sıçtı tabee gitarı görüom ağlıo sankii çalışmıo tembelleştii işte ilişki yaşııcaksan müzikle enstrumanınla yaşıııcan valla ben onu bilir onu sööleriim
gitarla ilişki hmmm bende senle olan ilişkimi bi gözden geçiriim o zaman