başınızdan geçen en igrenç-komik-salak olaylar
şişşşt olmn sus laa kapanndı o muabbett ne trvstsii işim olmas benim onlarlaaa hehehh ya olurdaa neese (ama bi tanesi güseldii Allah için yalan sölemiim şimdi)system_ yazdı:hade len trvlrlaRock_N yazdı:ben hep artiziiimm heheheehsystem_ yazdı:ediorum janım yavvv sen koy da rockn nın artslği gtsn
e olan artslkten n beklion
get yavv gettRock_N yazdı:şişşşt olmn sus laa kapanndı o muabbett ne trvstsii işim olmas benim onlarlaaa hehehh ya olurdaa neese (ama bi tanesi güseldii Allah için yalan sölemiim şimdi)system_ yazdı:hade len trvlrlaRock_N yazdı: ben hep artiziiimm heheheeh
e olan artslkten n beklion
The burden is mine... alone
taksimden levente metroyla gidiyordum. ineceğim yerde indim, metroda yürüyorum. yürüyen merdivenler falan filan, bir de bunların koşu bandı gibi yere paralel şekilde olanları var. ilk defa görmüştüm. bundan 4 sene önceydi sanırım. çıktım o "şey" in üzerine. hızlı gittiği için ben de gaza gelip hızlı hızlı yürümeye başladım. sonuç hüsran ve rezillik... kapaklandım yere hızımı alamayıp...
puaaa ii düşmüşünnLysippe yazdı:taksimden levente metroyla gidiyordum. ineceğim yerde indim, metroda yürüyorum. yürüyen merdivenler falan filan, bir de bunların koşu bandı gibi yere paralel şekilde olanları var. ilk defa görmüştüm. bundan 4 sene önceydi sanırım. çıktım o "şey" in üzerine. hızlı gittiği için ben de gaza gelip hızlı hızlı yürümeye başladım. sonuç hüsran ve rezillik... kapaklandım yere hızımı alamayıp...
evet aşağıya inen yürüyen merdivende yukarıya çıkma çabalarım ise ayrı bir rezillik örneğidir...system_ yazdı:puaaa ii düşmüşünnLysippe yazdı:taksimden levente metroyla gidiyordum. ineceğim yerde indim, metroda yürüyorum. yürüyen merdivenler falan filan, bir de bunların koşu bandı gibi yere paralel şekilde olanları var. ilk defa görmüştüm. bundan 4 sene önceydi sanırım. çıktım o "şey" in üzerine. hızlı gittiği için ben de gaza gelip hızlı hızlı yürümeye başladım. sonuç hüsran ve rezillik... kapaklandım yere hızımı alamayıp...
ben de onu küçükken yapardımm süperr oluoo yavvLysippe yazdı:evet aşağıya inen yürüyen merdivende yukarıya çıkma çabalarım ise ayrı bir rezillik örneğidir...system_ yazdı:puaaa ii düşmüşünnLysippe yazdı:taksimden levente metroyla gidiyordum. ineceğim yerde indim, metroda yürüyorum. yürüyen merdivenler falan filan, bir de bunların koşu bandı gibi yere paralel şekilde olanları var. ilk defa görmüştüm. bundan 4 sene önceydi sanırım. çıktım o "şey" in üzerine. hızlı gittiği için ben de gaza gelip hızlı hızlı yürümeye başladım. sonuç hüsran ve rezillik... kapaklandım yere hızımı alamayıp...
hayır sen benim rüyalarımı geçklştrdin o benim en büyük dileğim...lütfen bunu rezillik olrak nitelndrme...bigünseni örnek alıp gerçkleştircem bunuLysippe yazdı:evet aşağıya inen yürüyen merdivende yukarıya çıkma çabalarım ise ayrı bir rezillik örneğidir...system_ yazdı:puaaa ii düşmüşünnLysippe yazdı:taksimden levente metroyla gidiyordum. ineceğim yerde indim, metroda yürüyorum. yürüyen merdivenler falan filan, bir de bunların koşu bandı gibi yere paralel şekilde olanları var. ilk defa görmüştüm. bundan 4 sene önceydi sanırım. çıktım o "şey" in üzerine. hızlı gittiği için ben de gaza gelip hızlı hızlı yürümeye başladım. sonuç hüsran ve rezillik... kapaklandım yere hızımı alamayıp...
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
yapalım senle birgün, tek kişi zevkli olmaz sanırım, biz yaparken 3 kişiydik...lonly yazdı:hayır sen benim rüyalarımı geçklştrdin o benim en büyük dileğim...lütfen bunu rezillik olrak nitelndrme...bigünseni örnek alıp gerçkleştircem bunuLysippe yazdı:evet aşağıya inen yürüyen merdivende yukarıya çıkma çabalarım ise ayrı bir rezillik örneğidir...system_ yazdı:puaaa ii düşmüşünn
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
dun arkadasimla benim bisikletin ustunde zar zor gidiyoruz, arkamizdan boz bi mercedez den bi adam
-hemen durun, diyo
bende
-allah allah, bu niye arkasini yirtiyo, acaba diyorum, ve duruyorum.
arkadasim
-niye durdun, otlek o adam dan mi korkuyosun.
o benim bisikletimden inerken, adam da duruyo, ve bana bi "Polis" isareti tutuyo, arkadasim bunu gormuyor.
polis
- niye bir kisilik bisikletin ustunden iki kisi gidiyorsunuz. bu yasak, bana ya 20 euro verin, ya da bisikleti karakola alirim.
arkadasim durumun farkinda degil
- size ne kardesim, diye bagriyo
bende
- sus kiz, suuus
o
- yav, sen bu adamin dedigine niye aliniyosun, o bize ne karisiyo
ben yine
- sus kiiiiiz sus sana bi
polis birden ustume ustume geliyo, bisikletimin havasini indiriyo
arkadasim
-hooooop hop, noliyon.
polis
-benle bu sekilde konusamazsin, seni aklimda tutacam, bir daha sana karsilasirsam gorusuruz kucuk hanim.
arkadasim hala birsey anlamamis durumda.
polis mercedezine biniyo, gaza basiyo.
bende: manyak misin yav, adam polisti....
o da gulmekten altina isedi..zaten idrar bozuklugu var ondada..
-hemen durun, diyo
bende
-allah allah, bu niye arkasini yirtiyo, acaba diyorum, ve duruyorum.
arkadasim
-niye durdun, otlek o adam dan mi korkuyosun.
o benim bisikletimden inerken, adam da duruyo, ve bana bi "Polis" isareti tutuyo, arkadasim bunu gormuyor.
polis
- niye bir kisilik bisikletin ustunden iki kisi gidiyorsunuz. bu yasak, bana ya 20 euro verin, ya da bisikleti karakola alirim.
arkadasim durumun farkinda degil
- size ne kardesim, diye bagriyo
bende
- sus kiz, suuus
o
- yav, sen bu adamin dedigine niye aliniyosun, o bize ne karisiyo
ben yine
- sus kiiiiiz sus sana bi
polis birden ustume ustume geliyo, bisikletimin havasini indiriyo
arkadasim
-hooooop hop, noliyon.
polis
-benle bu sekilde konusamazsin, seni aklimda tutacam, bir daha sana karsilasirsam gorusuruz kucuk hanim.
arkadasim hala birsey anlamamis durumda.
polis mercedezine biniyo, gaza basiyo.
bende: manyak misin yav, adam polisti....
o da gulmekten altina isedi..zaten idrar bozuklugu var ondada..
bnm başımdan çok geçti ama daha geçenlerde olanı anlatim
abi bizim muhasebecinin yanına gönderdi bizim abi beni muhasebecide ileri derecede kör yaşlı bi adam böle yazaneler vardı zile bastım adamıda tanıom camdan bi el salladım benimde kafada bere var gözüme kadar çekmişim elinde çöp tenekesiyle geldi bana uzatıo bu ne dedim haaaa dedi seni çöpçü sandım hay a.q senin dedim bnde tabi içimden
abi bizim muhasebecinin yanına gönderdi bizim abi beni muhasebecide ileri derecede kör yaşlı bi adam böle yazaneler vardı zile bastım adamıda tanıom camdan bi el salladım benimde kafada bere var gözüme kadar çekmişim elinde çöp tenekesiyle geldi bana uzatıo bu ne dedim haaaa dedi seni çöpçü sandım hay a.q senin dedim bnde tabi içimden
bi gün arkadaşla akmardaydık hammer müziğe girmiştik albüm neyin almak için. orda görevlinin birine (istem dışı) korsan varmı diye sormuştum.
kendimi seviyorum yaaa 
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
yakın zmanda olan bi ola;kusenimle çarşıda dolaşıorus,kusenim tutrmuş takip edilios die,birden bisim okuldan geçen sene mesun olan bi çocuu gördüm,bende msni vardı konuşuoduk onla tabi,bende kusenime söledim(ah salak kafam)
-merve bak bu x,tanıorum onu
o da yüksesk sesle
-aaa öle mi hadi yanına gidelim o bisi korur,
ben hemen uzaklaştım ordan ksuenim çarşının ortasında yüksesk sesle gülüo takip edilmeyi falan da unuttu tabi ,dua ediom ki çocuk bisi görmedi görseydi valla yerin dibine geçrdim
-merve bak bu x,tanıorum onu
o da yüksesk sesle
-aaa öle mi hadi yanına gidelim o bisi korur,
ben hemen uzaklaştım ordan ksuenim çarşının ortasında yüksesk sesle gülüo takip edilmeyi falan da unuttu tabi ,dua ediom ki çocuk bisi görmedi görseydi valla yerin dibine geçrdim
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
bugun bana balgamcim hatirlatti..
ingilterede iken bi arkadasla bi ingiliz karinin evinde kalioduk..
bi gun tuvaletim geldi, ve mecbur kaldim orda tuvalete gitmeye (ben cunku kendi evimdeki tuvaletten haric bi yerde rahatca isimi goremem..)
iste..yaptim yapacagimi..tuvalet tikandi..
..
10 dakka boyunca duzeltmeye calistim..ama yapamadim..
kadin mutfaktan: dinneeeeeeeer! diye bagirdi..
ben kosarak odamiza, arkadasima "tuvalet tikandii" diye fisildadim, o da:
- ben de yarim saattir seni bekliom, olsun sen caktirma, kadin sonra tuvalete giderse duzeltir, bisicik demez"
ben duramadim ama, asaya kadinin yanina indim:
ona bi el hareketi yaptim, sanki tuvaletin dugmesine basarmis gibi ve dedim ki:
" I made this, but it didn´t work" ..o an da onun yakisikli oglu girdi mutfaga...
.. aksam bir daha tuvalete gittim, baktim ne durumda..temizlemis birisi...insallah o yasli kari temizlemistir....oglu temizle di ise..yazik olmus ona.. 
bi gun tuvaletim geldi, ve mecbur kaldim orda tuvalete gitmeye (ben cunku kendi evimdeki tuvaletten haric bi yerde rahatca isimi goremem..)
iste..yaptim yapacagimi..tuvalet tikandi..
- ben de yarim saattir seni bekliom, olsun sen caktirma, kadin sonra tuvalete giderse duzeltir, bisicik demez"
" I made this, but it didn´t work" ..o an da onun yakisikli oglu girdi mutfaga...
- nightmare_8
- Üye

ehueheue cok hos ya bizde de arkdsm yapmisti bi gün ole sopayla gondermeye calismistk ellerimize fln sicramstikarpuz_agaci yazdı:bugun bana balgamcim hatirlatti..![]()
iste..yaptim yapacagimi..tuvalet tikandi....
" I made this, but it didn´t work" ..o an da onun yakisikli oglu girdi mutfaga..... aksam bir daha tuvalete gittim, baktim ne durumda..temizlemis birisi...insallah o yasli kari temizlemistir....oglu temizle di ise..yazik olmus ona..
Günaydn gece yarisi ewe geliorm,gün benden bikti nasil onun olablrm?
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
yaav...herzaman da benim basimdan gecio boole seyler..
daha demin pizza ismarladim ve: bi siparis vermek istiom, diom.
tel deki herif de: ha evet dio, adresimi soliyo.
bende biraz korkuyom ve : sende nerden biliosun diom.
oda: o kadar sik ariosunki, sesinden tanidim, dio.
20 dk a sonra pizzaci getirio pizzayi.
cok yakisikli bi herif..
ama ben ayi, parayi bulamiom, herifi vallah en az 10 dk bekletmistirim...yaav
biraz bahsis verdik ya..bence bana bidaa getirmez..
daha demin pizza ismarladim ve: bi siparis vermek istiom, diom.
tel deki herif de: ha evet dio, adresimi soliyo.
bende biraz korkuyom ve : sende nerden biliosun diom.
oda: o kadar sik ariosunki, sesinden tanidim, dio.
20 dk a sonra pizzaci getirio pizzayi.
cok yakisikli bi herif..
![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)