hala çalıyolar mı bilimiyorum ama 80 lerin efsane hair metal grubu.the final countdown'ın sahipleri.(children of bodom un coverlaması da güzel olmuş bu arada).siz de sever misiniz,dinler misiniz?çok fazla şeylerini biiliyosanız paylaşın bakem.ben i'll cry for you ya hasta oldum.carrie de güzel.yani aslında bu grup öyle çok da fazla bi başarı sağlayamamış.bi kaç şarkısı var başarılı ama onlar da harbi süper yani.
carrie
when lights go down, i see no reason
for you to cry. we've been through this before
in every time, in every season,
god knows i've tried
so please don't ask for more.
can't you see it in my eyes
this might be our last goodbye
.
.
.
Europe
- si_keremcem
- Üye

- İletişim:
Europe
ben at siqtim kavun siqtim milangaza incir diktim çöp tenekesinde doğdum armut yedim cırcır oldum senden başka benden başka ondan başka bundan başka şundan başka biri oldum
europe, wings of tomorrow, the final countdown, out of this world, prisoners in paradise, 1982 - 1992, 1982 - 2000, rock the night ve son olarak 2004'te start from the dark albümlerini çıkardılar. bu kadar albüme rağmen tek şarkılık grup olarak nitelendiren de var. özellikle the final countdown 2000 yılına girerken ülkemizde bol bol çalınan bir şarkıydı.
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
- si_keremcem
- Üye

- İletişim:
- si_keremcem
- Üye

- İletişim:
olmaz olmaz.bence europe uda dinlemelisin.i'll cry for you bi dinlebalgam yazdı:europe diince aklımahep c.o.b gelio coverdan dolayı lolkarpuz_agaci yazdı:heeyaa...bende children of a bodom un final countdown u kimden coverledirler die dusunuyordum...di di diiiiiiii di, drt drt drrrrrrt
ben at siqtim kavun siqtim milangaza incir diktim çöp tenekesinde doğdum armut yedim cırcır oldum senden başka benden başka ondan başka bundan başka şundan başka biri oldum
- courtney_hate
- Müdavim Üye

hobaaaaa
gece dinlemeyi en sevdiğim gurup
çok seviyorum bunların müziğini
final countdown iyidir hoştur da
carrie, homeland,elsewhere, lord of the manor, prisoners in paradise şeklinde bi listeyi tercih ederim
dreamer harikadır
i'll cry for you hayatımda dinlediğim en güzel şarkılardan biridir
gece dinlemeyi en sevdiğim gurup
çok seviyorum bunların müziğini
final countdown iyidir hoştur da
carrie, homeland,elsewhere, lord of the manor, prisoners in paradise şeklinde bi listeyi tercih ederim
dreamer harikadır
i'll cry for you hayatımda dinlediğim en güzel şarkılardan biridir
umut doğurmak için, hayatla seviştim