Kendimi seviyorum çünkü...
Kıskancım, inatçıyım, sinirLiyim, tersim vs... Çünkü bunLar başkaLarını çok sinir edio ve bende bundan zevk aLıorumm

Şizofrenik bir öLüyüm ben ruhlar doLaşıyor beynimde...
http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20017293
http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20017293
- frantic_kenan
- Müdavim Üye

kendimi seviyorm.. baþka biri de olsam benim yerimde olan çocuðu sewerdim..
) (reklam da yapalým biraz)
bi kere iyimserim.. benim gibisi az kaldý.. bi de acaip empati yaparým.. burada bile bunlarý yapabildiðim için seviyorm kendimi
bi kere iyimserim.. benim gibisi az kaldý.. bi de acaip empati yaparým.. burada bile bunlarý yapabildiðim için seviyorm kendimi
I was going up the stairs, i met a man who wasn't there.. He wasn't there again today.. I wish; i wish he go away
- orphanedland_x
- Üye

- speed_of_pain
- Müdavim Üye

-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
Kendimi seviyorum çünkü yıkıcıyım
Bazen sadece ben varım ve diğer unsurlar önemsiz ve kendimden başka sevebileceğim kimse yok , bazen sıkılıyorum hep kendimi izlemekten ve herkesi seviyorum ama aynı zamanda nefrette ediyorum , insanım ve insan olmak beni korkutuyor çünkü ;
1 . Toprak savaşları
2 . Doğa katliamı
3 . Para dünyası
4 . Kapitalizm
5 . Soykırımlar
6 . Ayrımcılık
7 . YIKIM
Bu arada kendimi sevmiyorum çünkü yaşamak için öldürmek zorundayım bir ayda öldürdüğüm bitkilerin haywanları haddi sayısı yok ... ben vejeteryanım diyen o ince düşünebilen güzel ruhlu kardeşlerime bir notum var siz neden haywan yiyemiyorsunuz .... eğer onları katletmemek içinse haywanları kurtarırken bitkileri daha çok yok ettiğinizin farkında olmanızı istiyorum ... ama ne olursa olsun kendimi seviyorum cünkü ben yaşamak için öldürmek politikasının değiştiğini öldürmek için yaşamak politikasının başladıgını anladım ... ve ben her ikisinide yapıyorum kendinizi sevin cünkü aynada kendinizi görebilmeniz için
1 . Toprak savaşları
2 . Doğa katliamı
3 . Para dünyası
4 . Kapitalizm
5 . Soykırımlar
6 . Ayrımcılık
7 . YIKIM
Bu arada kendimi sevmiyorum çünkü yaşamak için öldürmek zorundayım bir ayda öldürdüğüm bitkilerin haywanları haddi sayısı yok ... ben vejeteryanım diyen o ince düşünebilen güzel ruhlu kardeşlerime bir notum var siz neden haywan yiyemiyorsunuz .... eğer onları katletmemek içinse haywanları kurtarırken bitkileri daha çok yok ettiğinizin farkında olmanızı istiyorum ... ama ne olursa olsun kendimi seviyorum cünkü ben yaşamak için öldürmek politikasının değiştiğini öldürmek için yaşamak politikasının başladıgını anladım ... ve ben her ikisinide yapıyorum kendinizi sevin cünkü aynada kendinizi görebilmeniz için
Bazen kelimeler yetmez
- herhangi_biri
- Müdavim Üye

- İletişim:
- destinyofrock
- Müdavim Üye

bunu konuşmuşmuydukk sankii...hep bölee kall hep annenin seninle guru duyucağı şekilde kall..yani hep böle kal..destinyofrock yazdı:Sefiom üleyn ne bilim ya kırk saat düşündüm sebep çok hehe sefiom işte sevcek başka biri bulamadım kendim i sefiomm bide annemi seviodum heralde buldum işte son söz
Annemin bıraktıı gibi biri kaldığım için kendimi seviyorum...!
Budur...!
bunu konuşmuşmuydukk sankii...hep bölee kall hep annenin seninle guru duyucağı şekilde kall..yani hep böle kal..[/quoteRock_N yazdı:destinyofrock yazdı:Sefiom üleyn ne bilim ya kırk saat düşündüm sebep çok hehe sefiom işte sevcek başka biri bulamadım kendim i sefiomm bide annemi seviodum heralde buldum işte son söz
Budur...!
daha yenii tanımama rağmen bulunmaz bi insansın kader! rock_n dedii gibi emin ol sennle gurur duyuyodur
___burma burma bıyıklarım tarkan seni ayıklarım
)
- destinyofrock
- Müdavim Üye

Teşekkürler arkadaşlar sınavım var bu perşembe dua edin hosteslik sınavına gircem belki olur gerçi mesleğimde güzel ama olsun denemesi yani...tipitip yazdı:Rock_N yazdı:bunu konuşmuşmuydukk sankii...hep bölee kall hep annenin seninle guru duyucağı şekilde kall..yani hep böle kal..[/quotedestinyofrock yazdı:Sefiom üleyn ne bilim ya kırk saat düşündüm sebep çok hehe sefiom işte sevcek başka biri bulamadım kendim i sefiomm bide annemi seviodum heralde buldum işte son söz
Budur...!
daha yenii tanımama rağmen bulunmaz bi insansın kader! rock_n dedii gibi emin ol sennle gurur duyuyodur
~~£v£n ang£ls n££d lov£...pur£ £v£l~~
hey allam seni hiç akıllnmıcan yaaa..kaç kes konuştuk şu muabbetşş..i git girr sınawa sen..bi daa da bu muabet hakkında sana bişi sölersem..!destinyofrock yazdı:tipitip yazdı:Teşekkürler arkadaşlar sınavım var bu perşembe dua edin hosteslik sınavına gircem belki olur gerçi mesleğimde güzel ama olsun denemesi yani...Rock_N yazdı: bunu konuşmuşmuydukk sankii...hep bölee kall hep annenin seninle guru duyucağı şekilde kall..yani hep böle kal..[/quote
- destinyofrock
- Müdavim Üye

UyusssRock_N yazdı:destinyofrock yazdı:hey allam seni hiç akıllnmıcan yaaa..kaç kes konuştuk şu muabbetşş..i git girr sınawa sen..bi daa da bu muabet hakkında sana bişi sölersem..!tipitip yazdı: Teşekkürler arkadaşlar sınavım var bu perşembe dua edin hosteslik sınavına gircem belki olur gerçi mesleğimde güzel ama olsun denemesi yani...
~~£v£n ang£ls n££d lov£...pur£ £v£l~~
![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)