yeteeeerr leeeynnn..!!! beni dinliiin şimdiii..!!!!
c.tesi günüüü akşamm buluorusss meselaaa saat 6 gibiii...!!!hattaa 4-5 gibiiii ırdandaaa kaddeirn beni ilk götürdüüü baraaa caravanaa kaçıorusss..!! uyarmııı..soreaaa 9 gibi ben işe gitçemmm amaaa herkes daılcaaaakk kaderi bırakmam ordaa o da benle gelceeeek
Rock_N yazdı:yeteeeerr leeeynnn..!!! beni dinliiin şimdiii..!!!!
c.tesi günüüü akşamm buluorusss meselaaa saat 6 gibiii...!!!hattaa 4-5 gibiiii ırdandaaa kaddeirn beni ilk götürdüüü baraaa caravanaa kaçıorusss..!! uyarmııı..soreaaa 9 gibi ben işe gitçemmm amaaa herkes daılcaaaakk kaderi bırakmam ordaa o da benle gelceeeek
Noluyo be burda hee şşşş baq benim ayağım elim kulağım gözüm var yürür duyar görürüm saatler uyuyosa görüşürüz caravanı çok sevdiysen gideris amaaaa şebo konserine gelemicen die kıskanma hahahahhaha benimde belli deil ama bilmem...
yaff ztn konser 8de mi ne bn 6da taksime gelip taaaa üsküdardan sora bidee bostancıya mı dönceemmmm olmassssss artı konsere geljeek warsaa yine sorun olur dönmek bencill olmiimm diorumm amaaa bideee bu caravandaa yaş sınırı warsa bn yine gelemem 5ay war 18i tamamlamama napcassss yhaaaaa
paryosa_7 yazdı:yaff ztn konser 8de mi ne bn 6da taksime gelip taaaa üsküdardan sora bidee bostancıya mı dönceemmmm olmassssss artı konsere geljeek warsaa yine sorun olur dönmek bencill olmiimm diorumm amaaa bideee bu caravandaa yaş sınırı warsa bn yine gelemem 5ay war 18i tamamlamama napcassss yhaaaaa
paryosa_7 yazdı: ya neden iptaallll başka çözüm bulalımm önce kim gelio konsere onu bi söleyin!!
yaw satler uymuo bide sen gidiceksin yaa şimdi fazla insanda kalmıo yanee açıkçası o gün ne yapılıcak o da belli diil kimi caravan dio kimi olmaz dio açıkçasııı başka bi zmaan kaldıı heraldee gerçi daha cumartesiye çok var bakalım yoğun talep olursaa olur heralde ben cumartesi istanbuldaym
Lysippe yazdı:cumartesi ben de taksimdeyim ama toplantı münasebetiyle.
ne toplantısıı hojam işte gel sende buluşalm bak yalnız yalnız olmiiim barii yada en azında toplantıya giderken orda yalnız başına içen brini görürsen bi merhaba dee