unutmasaı imkansızdır..eğer karşı tarafa unutamamışsa birşeyler oluyor...baknz ben(:çok sevdim imkanı yok olmaz bidaha dedim ama oldu ya(: doğru kişiyi bulmak çok önemli
unutuoo yaa hayat bi şekilde devam edioo hayatı zehir etmek yada pozitif düşünmek bizim elimizde ayrıldınmı çokmu seviodunn hayat devam edio diiip bakçaksın dalganaa neler var nelerr
tipitip yazdı:unutuoo yaa hayat bi şekilde devam edioo hayatı zehir etmek yada pozitif düşünmek bizim elimizde ayrıldınmı çokmu seviodunn hayat devam edio diiip bakçaksın dalganaa neler var nelerr
unutuyodaaa..unutasıya kadarrr unutana sorrrr...heheheh bknz ben
ama nolduu unuttuumm...şimdii hayatın a.q yorum..
Herşey biter,herkes unutulurr Ben Seni Kaç KeRe SEwdiğİmİ UnuTtumM..!
tipitip yazdı:unutuoo yaa hayat bi şekilde devam edioo hayatı zehir etmek yada pozitif düşünmek bizim elimizde ayrıldınmı çokmu seviodunn hayat devam edio diiip bakçaksın dalganaa neler var nelerr
içmek lazım ne buluosan içmek ozaman unutuosun ayılınca aklına gelio yine içiosun benm ewarkadaşm bölesinir haplarını ezdii bide salak gitmiş eczaneden böbrek hapı almış c vitaminiyle içldiinde öldüreblr yazıomuş reçetede 3 kiloda portakal almış bizimde haberimiz yok sıktık çocuua bi
güzel içirdikk portakal sularını sonra eleman kaydıı merak edenler için mutlu son hala yaşıo!ya bu kötü bi örnek abartmadan içince unutuosun yaw
içmek lazım ne buluosan içmek ozaman unutuosun ayılınca aklına gelio yine içiosun benm ewarkadaşm bölesinir haplarını ezdii bide salak gitmiş eczaneden böbrek hapı almış c vitaminiyle içldiinde öldüreblr yazıomuş reçetede 3 kiloda portakal almış bizimde haberimiz yok sıktık çocuua bi
güzel içirdikk portakal sularını sonra eleman kaydıı merak edenler için mutlu son hala yaşıo!ya bu kötü bi örnek abartmadan içince unutuosun yaw
baba alkolik olduum yaaa..daa n iççem..gerçi benn unutmaktan deild satenn çoooktan unuttummm daaa keyfimden içiorum olsuuun...
taşş basmayı bilceksiiinn...ama en önemlisiii acı çekiosaan sadece kendi içinde çekçeksiiinn...kendine ızdırappp verceqsiiin...çeverendeki bir kişiyii daa acına eklemiceksiiinnn..sadece kendi içinde yaşamadıın acıı acı deildirr..!!
Rock_N yazdı:
baba alkolik olduum yaaa..daa n iççem..gerçi benn unutmaktan deild satenn çoooktan unuttummm daaa keyfimden içiorum olsuuun...
taşş basmayı bilceksiiinn...ama en önemlisiii acı çekiosaan sadece kendi içinde çekçeksiiinn...kendine ızdırappp verceqsiiin...çeverendeki bir kişiyii daa acına eklemiceksiiinnn..sadece kendi içinde yaşamadıın acıı acı deildirr..!!
MuHoS yazdı:eğer insan birini gerçekten severse unutmaz,unutamaz,unutturmazzzzzzzz
Bunun altına kimse bişe yazamaz bence en ii şekilde açıklamıs MuHoS...
Ya ben bide unttum diyenler için şey düşünüorum : Sadece kendinizi kandırıorsnuz bence onu yıllar sonra günün biriinde biyerlerde gördüğünüzzde onu unutmadığınızı çok ii anlıcanızı düşünüorum
O gün ondan nefret etmiştim ama onu yıllar sonra gordugumde ilk günkü gibi bi kıpırtı vardı içimde