asortik yazdı:sarhoş olmak hele ki bi de konserdeysen bi başka oluo yaww acayip eğleniosun konserde yada aşıksan hele dertliysen ağlamaya ihtiyacın varsa çok işe yarıo...ya da okulda kafan attıysa öğle arasında kaçıp parkta kankile içip okula o hoşlukla-tabi okula dönmek için ikikutu sakız çiğnemen gerek-dönmek hele beden dersyse ve o halde volaeybol ya da herangi bişi oynamaya çalışmak gibisi yok..
ahh yarınki duman konseri bi an öncegelsede eğlensek şöölee içsek şarkıları avaz avaz sölesekk ayyhhh içicem üleyynnn tutmaın beniii
bitirmissn sen olyi ya +sonsuzzzzzzzzzzzz
Günaydn gece yarisi ewe geliorm,gün benden bikti nasil onun olablrm?
Yeterki kendimi adapte edim yok yok adapte olmamada gerek yok bir şeyi olduğu durumundan daha fazla düşünüp yoğunlaşırsam patlıyorum yani o an olan oluyo ne içersem içiyim kafa buluyo off hemde o biçim ne olursaa olsun ama...
Deja-Vu yazdı:her şey rus havayollarındaki rus hostesin ne içersiniz sorusuyla başladı...
sarhoşluğun kıymetini bu olayla başladığını daha sonra ayılınca anlamıştım
Hiçbirşey hatırlamıyorum noldu bana nerdeyim aman tanrım yoksa bana bişeymi yaptın alçak rus gitti gitti gittiiiiiii ühühühühü (her erkein başına gelir)şarhoştum hatırlamıyorum...
yakın geçmişe bakınca hatrladıım tek sarhoş lonly!!.... puhahaha... baya bi yakın hemde... 11 şubatmı desem ne desem....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Az önce içmekten gelioz istanbul dışarda lapa lapa kar süper biz sadece arkadaşlarla bi barda arkadaşımızın sahne aldığı bi barda şarkılar söleye söleye kutladık bugünü yalnızlar yalnızdı sevgililer el ele ama benim içim rahat gönlüm hoştu sarhoştum bu gece...
destinyofrock yazdı:Az önce içmekten gelioz istanbul dışarda lapa lapa kar süper biz sadece arkadaşlarla bi barda arkadaşımızın sahne aldığı bi barda şarkılar söleye söleye kutladık bugünü yalnızlar yalnızdı sevgililer el ele ama benim içim rahat gönlüm hoştu sarhoştum bu gece...
angel_of_the_hell yazdı:yakın geçmişe bakınca hatrladıım tek sarhoş lonly!!.... puhahaha... baya bi yakın hemde... 11 şubatmı desem ne desem....
puhahahha___ emrah'ı da unutmamak lazım di mi (=
aa.. dooru asıl onu unutmamak lazım... .. ay cnm nasıda kaydı herif yaa!!...
ne olmuş 11 şubata!!!
11 şubatda rocktr ankara buluşması olduu..... şehir dışındn misafirlerimle birlkte tabee...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
angel_of_the_hell yazdı:yakın geçmişe bakınca hatrladıım tek sarhoş lonly!!.... puhahaha... baya bi yakın hemde... 11 şubatmı desem ne desem....
puhahahha___ emrah'ı da unutmamak lazım di mi (=
aa.. dooru asıl onu unutmamak lazım... .. ay cnm nasıda kaydı herif yaa!!...
ne olmuş 11 şubata!!!
11 şubatda rocktr ankara buluşması olduu..... şehir dışındn misafirlerimle birlkte tabee...
uzun zamandır sarhoş görmemiştim hem ablacım sarhoşumsu bişi oldu.... hemd ekarşımda oturan herif sarhoş oldu (emrah)....
ama şu ana kadar dinnediim en güzel sarhoş hikayesi: ablamın anlatıı ve bitter in sarhoş olduu hikaye... muhahahhaa
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
haydaaa....!!... tmm kızım yaa... artık kapatalım eski defterleri....!!.... kendimi tutamamış olablrm... selende yapcak ödeşcez.... ...
cnm sarhoş olmak istio ama bunun bide sabah uyanması var.. hafta içleri 6:30 da hafta sonalarıda 8:00 da (en geç oda) kalkan biri olarak ertesi sabahı düşünerekten hazirana kadar sarhoş olmak haram bana !!!
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //