sanırım sırada ilan-ı eşeklik yada insanlar ölür var.ama sen iste dağları deleriz valla.
back vokal grupça alınması gerekn bir karar benim sesimi sevmiyorlarda azcık
bigün toplanalımda dövelim diğerlerini
8)
arkadaşlar demomuz için daha önce verdiğimiz link yüzünden bazı sorunlar yaşadık.dinleyemeyenler için yeni bir link veriyorum.
masal ekseni-UYUYAN GÜZEL http://demo.sologitar.com/?kat=mp3&id=7
bu arada sologitar tayfasına çok teşekkür ediyoruz....
arkadaşlar ben artık tüm inancımı ve kabiliyetimi kaybettiim için masal ekseni grubundan ayrılıyorum.kaybedebileceğim idealerim değil dostlarımın sadakatitidir'ki onu çok önceleri kaybetim.özür dilerim yol arkadaşım ben yoruldum...
masal ekseni ritm gitaristi hüsnü...
benim için yolun sonuydu umarım anlarsınız...
arkadaşlar masal eksenin de 12 şubat felix konserinden sonra değişiklikler olmuştur.
Masal ekseni
vokal: erdil
gitar: alper
davul: recep
bas:?
şeklinde devam etmektedir.Grup şu aralar bir mekanda canlı müzik yapmak için hazırlık içinde. En kısa zamanda besteler ve coverlarla karşınızda olacağız...
slm arkadaşlar uzun zamandır foruma yazamıyordum.Bu zaman aralığında Masal Ekseni baya engeller aştı. Neyse şu anda kadroyu en sağlıklı haline getirmeye çalışoyoruz.En son ve uzun süre kalıcı görünen kadro:
davul: recep
gitar:süleyman
bas: baran
vokal :erdil
?
masal ekseni yaz döneminde yazlık mekanlarda sahne alma aşamasında. Ama bir türlü bir anlaşma sağlanamadı. Ama bir terslik olmazsa 21 mayısta felix barda konser de karşınızda olacak.
masal ekseni davul.... (masal ekseni beste grubudur)
slm arkdaşlar masal ekseni 18 mayıs saat 16:00 da Ege Ünv. bahar şenliklerinde 21 mayıs saat 20:00 da bornova felix barda rock n solo 7 de sizlerle olacak. Herkezi bekleriz....
masal ekseni beste grubudur...
masal ekseni <davul>