ama kardesım herseyım ondan baska kımseyı bu kadar cok sewemem o benım yasam kaynagım
aileniz
- nodoubt_16
- Müdavim Üye

- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

- nodoubt_16
- Müdavim Üye

- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

- nodoubt_16
- Müdavim Üye

- nodoubt_16
- Müdavim Üye

güsell ama hep gitmes beeeINFLaMeS yazdı:Her zaman bi aile olacak. Aile olmasa bile ona benzer bişi olacak.
Ailemi seviorm neyseki. Lisede iken bende çok kaçıp kurtulma planları yapsamda şu an öle bişi düşünmüorum ama ayrı eve çıkmai düşünüorum elbette. Neyse annemi babamı kardeşlerimi hepsini seviorum yinede..
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

- nodoubt_16
- Müdavim Üye

- bloodline666
- Müdavim Üye

evet kanka aynen öyle daha fazlasını yapmam gerekiyor da işte elimizden o kadar geliyor ne yapalımbalgam yazdı:annengili tanımıom da vallaha snn iç.in yaptıkları şeler onları sefmem için yeterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibloodline666 yazdı:herşeyi onlar için yapıyorum kendim için birşey yapıyorsam nemerdim yeter ki onlar üzülmesin canlarım benim
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
valla evle aram iyi gayet zaten yalnızım ilgilerni seviyorum.arkadaşlarıma, eve giden gelene, eve geliş saatime,dinlediğim müziğe karışmazlar.düşüncelerime ve fikirlerime acaip saygılıdırlar, ayrıca benden haersiz bişi almazlar yada bi plan yapmazlar,eşyalarımı kurcalamazlar,sıkmazlar beni ama hep kontrol ederler
onlarla gezmeyide seviyorum,bide annemle arkadaş gibi olduumuzdan adıyla hitap ederim ona hep
seviyorum annemi babamı 
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
ha bide rock dinlememde babamın payı çok büyük oldu,akmar akmarken çok götürürdü beni oria "madem bu tarzda olcaksın o zaman onların ortamına gir" derdi 
Ne hissettiysem, ne bildiysem
sen oku evlen o de yeter annembloodline666 yazdı:evet kanka aynen öyle daha fazlasını yapmam gerekiyor da işte elimizden o kadar geliyor ne yapalımbalgam yazdı:annengili tanımıom da vallaha snn iç.in yaptıkları şeler onları sefmem için yeterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibloodline666 yazdı:herşeyi onlar için yapıyorum kendim için birşey yapıyorsam nemerdim yeter ki onlar üzülmesin canlarım benim![]()
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
- DisCoNNecT
- Üye

- yalnizgezen
- Müdavim Üye

in_ven yazdı:aynennbalgam yazdı:yha bazen çok ihtiacım oluo bazende uzaklaşmak isitorum ....bilmiorum çok garip bişi bu yha
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama ıhtıyacım olmasa keske onlara.........
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
bu yaşa kadar gelebildiysem aileme borcluyum bence aile cok önemlidir cünkü bir insana ilk şeklini eren ailedir ailie hiçbir zaman kötü değildir sadece aşırı tutucu aileler olabilir ki onlarda cocuklarının mutlulugu için o kadar tutucu davranıyorlardır unutmayın
HEPİMİZ BİR AİLENİN FERDİYİZ , ROCK VE YAŞAM....
HEPİMİZ BİR AİLENİN FERDİYİZ , ROCK VE YAŞAM....