gokchee yazdı:amy lee fazla abartılıyo bence.makyajsız pek bişeye benziceğini zannetmiyorum.evet sadece gözleri güzel,öle çok da farklı bi özelliği yok,sıradan..
al bak makyajsız amy...bişeye benziomu benzemiomu karar wer...
beni gece riyama girer korkarım valla hem balgam daha güzel bikerem ondan
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
gokchee yazdı:amy lee fazla abartılıyo bence.makyajsız pek bişeye benziceğini zannetmiyorum.evet sadece gözleri güzel,öle çok da farklı bi özelliği yok,sıradan..
kesinlikle çenkçim ben daha güzelim Lol ama işte biz çıkıp solist olmuorus türkieyde ne amy lee liler var
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
eeet boyu 160 kilosu 50ymiş baya bi süre grubunn bassçısımı neyle çıkmış şuan slipknottan birisiyle solistimi artık bilmiom onla çıkıomuş(magazin dergsy çıktım)
Finduilas yazdı:eet o kadın çok güzel 34 yaşındaymış
jiidmi
eeet boyu 160 kilosu 50ymiş baya bi süre grubunn bassçısımı neyle çıkmış şuan slipknottan birisiyle solistimi artık bilmiom onla çıkıomuş(magazin dergsy çıktım)
lol jiddi magazin dergisisin
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
Bu başlığı açtığımdan beri takip ediyorum erkeklerde özellikle amy hastalığı var sanırım bende bir amy sever olarakkatılıyorum ve konu birincisi olarak amy lee yi secmeyi oneriyorum kabul edenler etmeyenler ???