valla ben metal dinliyorum evet..genelde black-gothic falan...annem bu durumdan gayet memnun cunku kendiside metalci 45 yasında tas gibi hatun,benden daha cok istiklalde takılıyo a.q
..Angels even re in the shadows
Darkness is in everyone now
Neither hear to my voice
Nor that see my body
Darkness on u.. on me...
Darkness is a whirpool now
Life,everything is in deep
in deep... in deeper...
gayet iyi karşıyolar valla..özelliklede annem..placebonun soulmates never die-paris dvdsini annemle birlikte izledik..bayıldı hatta oynamaya başladı yarısından sonra kabul ediyorum.biraz değişik bi annem var babm karışmaz hiç..
benim ailemin derdi yok dinledigim muzikle, dinledigim seslede...cunku ailem beni yilda bir felan goruyo galiba. gorselerde olmazdi. cunku babam deli adamin tekidir. o asil kendi manyakliklarina baksin...
sihirli mantar_yesilin yesili_guzel kafali insan_the pot head
annem karışmaz etmez babam da 70'leri dinlemeyi sevdiği için o da karışmaz ama bi akşam eve geldiğimda slayer'in kliplerini izlerken yakaladım sonra deep purpleye geçti hiç bi şi olmamış gibi
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
annem seni böyle müzükler dinlerken gördüğüm için içim çok rahat allahtan sözleri anlamlı şeyler dinliyorsun derken babam hala ve ısrarla beni türkücü yapmaya çalışıyo(annemle mor ve ötesi konserinde hopladık zıpladık eğlendik bile)
yaa aslında onların yanında pek fazla sesini açarak dinlemiorum ama annemde biraz rock dinliomş ama hard ını sevmio bilge yi dinlerken sonuna kadr açıom bilgeye çok uuyuz oluo içerden sesin kısılsın inş die bagrıo ..kadıkoy e inmeme de tepki gösterio napıosun orası cinayet işlemiş tipli adamlar dolu dio bilmioki bizde onlarla takılıoz 8)
benim babam deðiþik sýfatlar kullanýyor rockçýlar için
ama annem de babam da karýþmýyor dinlediðim müziklere.. sadece o baðýran adamlarý neden dinlediðimi merak ediyorlar
I was going up the stairs, i met a man who wasn't there.. He wasn't there again today.. I wish; i wish he go away
babamla annem türkü dinlerler genelde ama bnm dnlediğim müziğe bişi demzler istediğim kadarda ses açabliom bazen kendimden geçip kafa faln sallıom alıştılar atık siyah makyajıma gtceğim konserler giyim tarzıma içmeme hiç bişi demiyorlar onları çok seviyorum yaaaa
Babam eskiden sıkı bir rock müzik dinleyicisi idi. Ama yaş ilerledi tabi, şimdi Selami Şahin bile dinliyor. Annem ise sanat müziği dinler. İkisi de bana hiç karışmadı. Babam ara sıra "Len Sepultura dinleyip duracağına az da Pink Floyd dinle." derdi. Anayı-babayı geçelim de eşim de ben de heavy/rock dinleriz...
En son kurukafa tarafından 12 Mar 2006 01:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
duman dinlerken babam 'kim bu öğüren adam' şeklinde bi yorum getiriyo ama bu, benim fırlattıım 9 numaralı bakış sonrası 'ee başka bişi dinlesek' şeklinde deişio.. bunu saymassak pek bi itirazları yok dinlediim müziğe.. aksine bana deep purple albümü aramışlıkları bile wardır ...