six feet under
six feet under
cannibal corpse grubundan tanıdığımız Chris Barnes'in gruptan ayrılıp kurduğu gruptur.
grup elemanları:
Chris Barnes - Vokal
Terry Butler - Bas
Greg Gall - bateri
Steve Swanson - Gitar
13 (2005)
Graveyard Classics 2 (2004)
Live With Full Force (2004)
Bringer of Blood (2003)
Double Dead (2003)
True Carnage (2001)
Graveyard Classics (2000)
Maximum Violence (1999)
Warpath (1997)
Alive and Dead (1996)
Haunted (1995)
grup elemanları:
Chris Barnes - Vokal
Terry Butler - Bas
Greg Gall - bateri
Steve Swanson - Gitar
13 (2005)
Graveyard Classics 2 (2004)
Live With Full Force (2004)
Bringer of Blood (2003)
Double Dead (2003)
True Carnage (2001)
Graveyard Classics (2000)
Maximum Violence (1999)
Warpath (1997)
Alive and Dead (1996)
Haunted (1995)
iştebudur! gel alnından öpecem seni!
sitede ayrıca chris barnes ın dizinden ameliyatının görüntüleri de var ayrıca ayrıca bi tane beleş mp3 indirebiliyosunuz
brutal vokalde rakip tanımayan bir hayvandır chris abimiz...sesi neresinden çıkıyo hala anlamış değilim
maximum violence dan "feasting on the blood of the insane" ve "victim of the paranoid" ı dinleyin. ayrıca hoşunuza giderse aynı albümün içinde iron maiden dan "wrathchild" ve ac/dc den "jailbreak" cover ı var...
sitede ayrıca chris barnes ın dizinden ameliyatının görüntüleri de var ayrıca ayrıca bi tane beleş mp3 indirebiliyosunuz
brutal vokalde rakip tanımayan bir hayvandır chris abimiz...sesi neresinden çıkıyo hala anlamış değilim
maximum violence dan "feasting on the blood of the insane" ve "victim of the paranoid" ı dinleyin. ayrıca hoşunuza giderse aynı albümün içinde iron maiden dan "wrathchild" ve ac/dc den "jailbreak" cover ı var...
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
-
aerodynamic
- Üye

- si_keremcem
- Üye

- İletişim:
- si_keremcem
- Üye

- İletişim:
senamandebendeamanamandiyeyim 8)
:
:
evet evet o "mübarek" parçayı iyi yorumlamış ender gruplardan birisidir six feet under.smoooke on the waterrrrrrrrr.
:
:
evet evet o "mübarek" parçayı iyi yorumlamış ender gruplardan birisidir six feet under.smoooke on the waterrrrrrrrr.
ben at siqtim kavun siqtim milangaza incir diktim çöp tenekesinde doğdum armut yedim cırcır oldum senden başka benden başka ondan başka bundan başka şundan başka biri oldum