İşte bunu seviyorum!
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

astir yaa...jeliboncular sarmş etrafı...olm banada vermezseniz varyaaabalgam yazdı:yaşasınn jelibon seven biri daaa...yakında jelibon fun club açıjam yafrum..o zaamannn çaırım senideEdmond yazdı:balgam yazdı:jelibooooooooonnnnnnnnn
ah be!!! bende jelibon diyecektim.
Even the smallest person can change the course of the future...
senide alırız....ben bide haribo severim börtlenli falannnGiMLiStorM yazdı:astir yaa...jeliboncular sarmş etrafı...olm banada vermezseniz varyaaabalgam yazdı:yaşasınn jelibon seven biri daaa...yakında jelibon fun club açıjam yafrum..o zaamannn çaırım senideEdmond yazdı:
ah be!!! bende jelibon diyecektim.![]()
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

abi jelibon olsunda naslolursa olsun hertürlü yerim yaabalgam yazdı:senide alırız....ben bide haribo severim börtlenli falannnGiMLiStorM yazdı:astir yaa...jeliboncular sarmş etrafı...olm banada vermezseniz varyaaabalgam yazdı: yaşasınn jelibon seven biri daaa...yakında jelibon fun club açıjam yafrum..o zaamannn çaırım senide![]()
kesinlikle işte bunu sefiorumm!!jelibon ruhu 4everrrrrrrrrrrrrrr D:GiMLiStorM yazdı:abi jelibon olsunda naslolursa olsun hertürlü yerim yaabalgam yazdı:senide alırız....ben bide haribo severim börtlenli falannnGiMLiStorM yazdı: astir yaa...jeliboncular sarmş etrafı...olm banada vermezseniz varyaaa![]()
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

YEEEEEEHHHHAAAAAAbalgam yazdı:kesinlikle işte bunu sefiorumm!!jelibon ruhu 4everrrrrrrrrrrrrrr D:GiMLiStorM yazdı:abi jelibon olsunda naslolursa olsun hertürlü yerim yaabalgam yazdı: senide alırız....ben bide haribo severim börtlenli falannn
bunun yanında bide marşmelo denen bişi var onuda sefiorum ben (((:GiMLiStorM yazdı:YEEEEEEHHHHAAAAAAbalgam yazdı:kesinlikle işte bunu sefiorumm!!jelibon ruhu 4everrrrrrrrrrrrrrr D:GiMLiStorM yazdı: abi jelibon olsunda naslolursa olsun hertürlü yerim yaa
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

şööle sööliim yazlktaki komşumuz emekli olmadan önce KENT'te çalışıodu...ve sonucunda ben şeker komasında girmekten kılpayı kurtuldm...sonuç:akıllandımmı??HAYIR!!!!!JELİBON 4EVEEEERRRRRbalgam yazdı:bunun yanında bide marşmelo denen bişi var onuda sefiorum ben (((:GiMLiStorM yazdı:YEEEEEEHHHHAAAAAAbalgam yazdı: kesinlikle işte bunu sefiorumm!!jelibon ruhu 4everrrrrrrrrrrrrrr
yha bırakılmıo uyuşruju gibi bişi jelibonun ruhunuda sefiorumm (: haydi jeliboncular burayaaaaaaaaaaGiMLiStorM yazdı:şööle sööliim yazlktaki komşumuz emekli olmadan önce KENT'te çalışıodu...ve sonucunda ben şeker komasında girmekten kılpayı kurtuldm...sonuç:akıllandımmı??HAYIR!!!!!JELİBON 4EVEEEERRRRRbalgam yazdı:bunun yanında bide marşmelo denen bişi var onuda sefiorum ben (((:GiMLiStorM yazdı: YEEEEEEHHHHAAAAAA![]()
sinirlerede iyi geliyor.rahatlatıyor.ayıcıklı değilde meyveli güzelbalgam yazdı:yha bırakılmıo uyuşruju gibi bişi jelibonun ruhunuda sefiorumm (: haydi jeliboncular burayaaaaaaaaaaGiMLiStorM yazdı:şööle sööliim yazlktaki komşumuz emekli olmadan önce KENT'te çalışıodu...ve sonucunda ben şeker komasında girmekten kılpayı kurtuldm...sonuç:akıllandımmı??HAYIR!!!!!JELİBON 4EVEEEERRRRRbalgam yazdı: bunun yanında bide marşmelo denen bişi var onuda sefiorum ben (((:![]()
eeeeeeeeeeeeeettttttttttttttt:MEdmond yazdı:sinirlerede iyi geliyor.rahatlatıyor.ayıcıklı değilde meyveli güzelbalgam yazdı:yha bırakılmıo uyuşruju gibi bişi jelibonun ruhunuda sefiorumm (: haydi jeliboncular burayaaaaaaaaaaGiMLiStorM yazdı: şööle sööliim yazlktaki komşumuz emekli olmadan önce KENT'te çalışıodu...ve sonucunda ben şeker komasında girmekten kılpayı kurtuldm...sonuç:akıllandımmı??HAYIR!!!!!JELİBON 4EVEEEERRRRR![]()
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

- herhangi_biri
- Müdavim Üye

- İletişim:
canımcıımı izlemeyi seviorum 
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
- herhangi_biri
- Müdavim Üye

- İletişim:
- sucre_en_cube
- Üye

- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

replica yazdı:canımcıımı izlemeyi seviorum
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- yalnizgezen
- Müdavim Üye