Türkiye'nin en iyi Punk Grubu Kim?
- DewiL_JeSuS
- [ Dondu Kaldı ]
![[ Dondu Kaldı ] [ Dondu Kaldı ]](./images/ranks/ban.gif)
- Konum: transivilia dan!!! Cont Draculanın Evinde Kan deposuna bakardım!!
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye

- endoplazmikjan
- Müdavim Üye

-
A_SeX_PisToL
- Müdavim Üye

- themeltdown
- Üye

- İletişim:
- PUNKY_SPuTniK
- Müdavim Üye

- İletişim:
noluo rockn coke a çıkınca! ?THE_ROCK yazdı:rashit var ama onlarda saçmaladılar hem küreselleşme karşıtı ve abd karşıtıyız diyorlar hemde rock and coke festivaline gidiyorlar demekki samimi değillermiş
daha dün annemizin cüzdanını çalarken okul duvarlarına grafity yaparken şimdi anarşist olduk sokakları doldurduk. sevinçliyiz hepimiz polislerden kurtulduk..!
www.mahlukat.com punk webzine
- cingi_rock
- Üye

- İletişim:
-
ThE_MaFFicK
- Müdavim Üye

kominist þarký yapýolar sorada rocnk coke abd nin olduu biþeye çýkýolar abi madem onlarý eleþtrion öle þarkýlar yapýon onlarýn olan biþeyede çýkmýcaksýn daha sonrada soruluncada bizi tanýmayanlarýn tanýmasý için çýktýk diolar walla ben bu olaydn sora rashit den soðudum biraz...PUNKY_SPuTniK yazdı:noluo rockn coke a çýkýnca! ?THE_ROCK yazdı:rashit var ama onlarda saçmaladýlar hem küreselleþme karþýtý ve abd karþýtýyýz diyorlar hemde rock and coke festivaline gidiyorlar demekki samimi deðillermiþ
- PUNKY_SPuTniK
- Müdavim Üye

- İletişim:
Kendinizi politik anlamda nasıl konumlandırıyorsunuz?
- Bülent: Biz sistemin uzağında olup da sisteme muhalefet etmeyi değil, sistemin göbeğinde durup da tam orta yerinden ona karşı bir şeyler söylemek istiyoruz. Rockn Cokeda sahne alışımızın sebebi de tam bu aslında. Muhalif bir duruşumuz var diye kendimizi dört duvar arasına kapatamayız. Popüler kültürle onun araçlarını kullanarak savaşıyoruz.
yeni bir röpörtajdan...
- Bülent: Biz sistemin uzağında olup da sisteme muhalefet etmeyi değil, sistemin göbeğinde durup da tam orta yerinden ona karşı bir şeyler söylemek istiyoruz. Rockn Cokeda sahne alışımızın sebebi de tam bu aslında. Muhalif bir duruşumuz var diye kendimizi dört duvar arasına kapatamayız. Popüler kültürle onun araçlarını kullanarak savaşıyoruz.
yeni bir röpörtajdan...
daha dün annemizin cüzdanını çalarken okul duvarlarına grafity yaparken şimdi anarşist olduk sokakları doldurduk. sevinçliyiz hepimiz polislerden kurtulduk..!
- PUNKY_SPuTniK
- Müdavim Üye

- İletişim:
detonelik genelde kasıtlı yapılır punk ta gitarda bilerek ve saçma sapan sololar atarlar.A_SeX_PisToL yazdı:ben de eskiden olsa rashit derdim..kasetlerini severek dinledim vallaha..
ama konserleri iğrençi adamın kaçkere detone olduunu sayamadım..sesiyle müziğin hiç alakası yoktu..berbattı
bu punk ın doğasında vardır genelde..
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye

ewt punk müzikte detonelik çok hoþ oluo ve saten bilerekte yapýlýyo... bide rashit hakkýnda barýþa rock festivaline deilde rock n coke a çýkmasýndan sonra o röportajý pekte umrumda olmuo benim...PUNKY_SPuTniK yazdı:detonelik genelde kasýtlý yapýlýr punk ta gitarda bilerek ve saçma sapan sololar atarlar.A_SeX_PisToL yazdı:ben de eskiden olsa rashit derdim..kasetlerini severek dinledim vallaha..
ama konserleri iðrençi adamýn kaçkere detone olduunu sayamadým..sesiyle müziðin hiç alakasý yoktu..berbattý
bu punk ýn doðasýnda vardýr genelde..
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
-
ThE_MaFFicK
- Müdavim Üye

-
ThE_MaFFicK
- Müdavim Üye

www.turkpunk.comThE_MaFFicK yazdı:ya kilink nası ben 1 onları dinlemedim indirebileceğim 1 adres biliomusunuz?
edison bile pişman...
-
A_SeX_PisToL
- Müdavim Üye

ya bence saçmalık...öyle şey mi olur yaa??endoplazmikjan yazdı:ewt punk müzikte detonelik çok hoş oluo ve saten bilerekte yapılıyo... bide rashit hakkında barışa rock festivaline deilde rock n coke a çıkmasından sonra o röportajı pekte umrumda olmuo benim...PUNKY_SPuTniK yazdı:detonelik genelde kasıtlı yapılır punk ta gitarda bilerek ve saçma sapan sololar atarlar.A_SeX_PisToL yazdı:ben de eskiden olsa rashit derdim..kasetlerini severek dinledim vallaha..
ama konserleri iğrençi adamın kaçkere detone olduunu sayamadım..sesiyle müziğin hiç alakası yoktu..berbattı
sex pistols da punk ama adam şarkıyı normal tonunda söylüyo..rashit gibi göze batmıyo yani..saçma sapan sololar ve detone sesler birleşince müzik değil gürültü oluşur..punk ı gürültü sayıyosanız sizin bileceeeniz iş
- PUNKY_SPuTniK
- Müdavim Üye

- İletişim:
rashit in ne kadar göze batıp batmadıgını bilemem amaA_SeX_PisToL yazdı:ya bence saçmalık...öyle şey mi olur yaa??endoplazmikjan yazdı:ewt punk müzikte detonelik çok hoş oluo ve saten bilerekte yapılıyo... bide rashit hakkında barışa rock festivaline deilde rock n coke a çıkmasından sonra o röportajı pekte umrumda olmuo benim...PUNKY_SPuTniK yazdı: detonelik genelde kasıtlı yapılır punk ta gitarda bilerek ve saçma sapan sololar atarlar.
sex pistols da punk ama adam şarkıyı normal tonunda söylüyo..rashit gibi göze batmıyo yani..saçma sapan sololar ve detone sesler birleşince müzik değil gürültü oluşur..punk ı gürültü sayıyosanız sizin bileceeeniz iş
emin misin sex pistolsun detonelik yapmadıgına..
-
A_SeX_PisToL
- Müdavim Üye