deathLess yazdı:
28 Eylul 1991 tarihinde Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birligi gencligi tarihi bir firsat ile karsi karsiya gelmisti. Sovyet hukumeti, siyasi bariyerlerin otesine gecerek bati dunyasinin onde gelen Hard Rock ve Heavy Metal isimlerini Monsters of Rock`in Moskova ayaginda biraraya getirme karari almisti. AC/DC, Metallica, Pantera, Black Crowns gibi ismler bu buyuk organizasyonda bulusmustu. Sovyet ordusunun bir kisminin buyuk onyargiyla ve korkuyla baktigi bu festival, konser ve muzige ac olan Sovyet gencliginin kendisinden gecmesi ile kisa surede bir kaos haline gelmisti. Ancak gerek muzisyenler, gerek dinleyiciler, gerek ise genc ordu nufusunun, konserin devami icin verdigi gonulden caba sonucu hersey tatliya baglanmis ve gecenin gec saatlerine kadar tum Moscova Hard`n Heavy`ye doymustu. Konserin videosunu her izleyisimde tuylerim diken diken oluyor ve kendi ilk konserlerimi hatirlayarak o genclerin heyecanini birebir hissediyorum... Moskova`daki Tushino Askeri Hava Sahasi`nda bir milyona yakin muzikseverin biraraya geldgi festivalde "headliner" AC/DC`nin konser notlarindan birkac rakam vererek yazimi noktaliyorum.
1 devasa yari terkedilmis askeri havaalani
16 yari treyler
32 kamyon soforu
9 minibus
168 ton ekipman
37 uluslararasi crew elemani
10 grup elemani
50 yerel rodie
30 metrelik 1 sahne
2 sisme bebek
1 fiberglas çan
21 fiberglas top arabasi
96 hoparlor monitoru
24 monitor
32 canli mikrofon
150 bilgisayar kontrollu isik
6 Gibson SG gitar (Angus icin)
650 watt 11 kolon (Angus icin)
8 Gretsch gitar (Malcolm icin)
600 watt 8 kolon (Malcolm icin)
4 Fender Precision bas gitar (Cliff icin)
1 Pearl davul (Chris icin)
1 kadife siyah okul formasi
2 oksijen tanki (Angus ve Malcolm icin)
4 tane 6 metrelik ekran
15 video kamerasi
11.000 ordu ve guvenlik gorevlisi
700.000 cilgin Rus Heavy Metal dinleyicisi
demişsin ki konser 1991'de yapıldı alt taraftada ekipmanları yazmışsın
"4 Fender Precision bas gitar (Cliff icin) " demişsin ama Cliff 1986'da öldü,konser 1991'de olmuş yanlış yazdın herhalde.
en son ankifest te izlediğim kadarıyla aylin aslım ve grizunun sahne performansları çok iyi.. aylin aslım ın seyirciyle olan diyaloğu çok güzel ve sesinin aslında görüldüğünden daha güçlü olduğunu farkediyosunuz.. ve grizunun basscısı kadar hareketli bi insan görmedim henüz
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Duyduğuma göre manga da çok kötüymüş bu sene yapılan Dokuz Eylül Bahar Şenliklerinde.... Ses sistemlerinde arıza çıkmış, şarkı yarım kalmış kendilerine söylemişler şarkıyı....
nooldu bitti sandın dimi??bu ses biter mi?kesilir mi bu ses?bu sesi kesmek kolay mı??neden bitsin lahn bu ses??bu ses biter mi lahnn!!!bu ses biter mi lann??
BU KURBAN AŞKI BİTER Mİ LAHN?!?