İzmir
- annabel_lee
- Müdavim Üye

- endoplazmikjan
- Müdavim Üye

İzmir ve Aydın'da demek istedi sanırımjonnathan yazdı:izmirmirde mi durdunuz aydında mı?GhostGirL yazdı:Marmaris'e giderken dinlenmek için İzmir-Aydın'da durmuştuk. Biraz gezme fırsatım oldu ama çok beğendim. Güzel şehir
Hehehehe...İzmir'de ekmek gibi yapılıyo tabiendoplazmikjan yazdı:lokmanı ösledim be izmirr...burda ufacık meşe gibi şeye lokma diolarr...
dipdibe yerler ne oyle mehter takımı gibi gidilir miKoRn_eR yazdı:İzmir ve Aydın'da demek istedi sanırımjonnathan yazdı:izmirmirde mi durdunuz aydında mı?GhostGirL yazdı:Marmaris'e giderken dinlenmek için İzmir-Aydın'da durmuştuk. Biraz gezme fırsatım oldu ama çok beğendim. Güzel şehir![]()
Hehehehe...İzmir'de ekmek gibi yapılıyo tabiendoplazmikjan yazdı:lokmanı ösledim be izmirr...burda ufacık meşe gibi şeye lokma diolarr...
lokma sevmem ama fil pizzanın ordaki guzel diyorlar...ya da her sokak basında var zaten sıra beklemeyi goze alırsan
sleeping with the earth my dying bride
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye

iþtw buna çok aLýþmýþýmmm..her sokak baþýnda yapýlýp beleþ daýtýlan (en güsel noktalardan bitanesi bu:) lokma burda hiç bi sokakta rastlamýosunn ve gidip satýn alsannn hiç güsel deil biþi anlamýosunnn..korn_er in söleidi gibii lokma dediiin ekmek gibi olcaaqq..ahhhh...ahhhjonnathan yazdı:dipdibe yerler ne oyle mehter takýmý gibi gidilir miKoRn_eR yazdı:Ýzmir ve Aydýn'da demek istedi sanýrýmjonnathan yazdı:izmirmirde mi durdunuz aydýnda mý?![]()
Hehehehe...Ýzmir'de ekmek gibi yapýlýyo tabiendoplazmikjan yazdı:lokmaný ösledim be izmirr...burda ufacýk meþe gibi þeye lokma diolarr...
lokma sevmem ama fil pizzanýn ordaki guzel diyorlar...ya da her sokak basýnda var zaten sýra beklemeyi goze alýrsan
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
- Darkfuneral
- Moderatör

- İletişim:
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye

- yalnizgezen
- Müdavim Üye

rahibe_teresa yazdı:şey.. ben artık izmirliyim benide alın aranızaaa.......![]()
izmir hayatım bi hafta sonra başlıo.. tatil için güzel yer her yıl giderim ama umarım yaşamak içinde güzeldir...
güzeldir ya izmir ama ben pek sevmem o ayrı
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
kendi yüreğimden başka
- whatsername
- Müdavim Üye

- endoplazmikjan
- Müdavim Üye

asla piþma olmassýn hele bide ankaradan geliosann alsancaa doyamassýnn..!kahvaltýda boyoz yiceqsin daha n istiosunn!!rahibe_teresa yazdı:þey.. ben artýk izmirliyim benide alýn aranýzaaa.......![]()
izmir hayatým bi hafta sonra baþlýo.. tatil için güzel yer her yýl giderim ama umarým yaþamak içinde güzeldir...
- yalnizgezen
- Müdavim Üye

endoplazmikjan yazdı:asla pişma olmassın hele bide ankaradan geliosann alsancaa doyamassınn..!kahvaltıda boyoz yiceqsin daha n istiosunn!!rahibe_teresa yazdı:şey.. ben artık izmirliyim benide alın aranızaaa.......![]()
izmir hayatım bi hafta sonra başlıo.. tatil için güzel yer her yıl giderim ama umarım yaşamak içinde güzeldir...
afedersınız burda bı cahıl var
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
kendi yüreğimden başka
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye

eveet boyoz nedir ??yalnizgezen yazdı:endoplazmikjan yazdı:asla pişma olmassın hele bide ankaradan geliosann alsancaa doyamassınn..!kahvaltıda boyoz yiceqsin daha n istiosunn!!rahibe_teresa yazdı:şey.. ben artık izmirliyim benide alın aranızaaa.......![]()
afedersınız burda bı cahıl varboyoz ne ?
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
aha boyozu bilmiolarrahibe_teresa yazdı:eveet boyoz nedir ??yalnizgezen yazdı:endoplazmikjan yazdı: asla pişma olmassın hele bide ankaradan geliosann alsancaa doyamassınn..!kahvaltıda boyoz yiceqsin daha n istiosunn!!
afedersınız burda bı cahıl varboyoz ne ?
in the hopes of creating a horrible zombie..
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
ay bişi demedik ki ne kızıyon:) ya ben ki özellikle sabahları olmak üzere her daim midesi bulanabilen biri.. imkansız yani yemem.. ben istemezmiydim sevmek ben istemezmiydim yemek..KoRn_eR yazdı:lhannnnn.....boyozuma laf dedirtmem....![]()
ölürüüm beee boyoz için..kendisi küçük ama içi dolu fıçıcık dır..Birde yanında haşlanmış yumurta pek iyi gider.Kordon da bol bol bu tarz satış yapan gevreçi-boyozcular vardır...
izmir im canım manım ama cok sıcak bea.. :/
in the hopes of creating a horrible zombie..
hehehe..yok cnm niye kızayım..tercih meselesi..ama boyozu sevmeyen ilk insan seni gördüm şu ana kadar biras şaşırdımNymphe_MeL yazdı:ay bişi demedik ki ne kızıyon:) ya ben ki özellikle sabahları olmak üzere her daim midesi bulanabilen biri.. imkansız yani yemem.. ben istemezmiydim sevmek ben istemezmiydim yemek..KoRn_eR yazdı:lhannnnn.....boyozuma laf dedirtmem....![]()
ölürüüm beee boyoz için..kendisi küçük ama içi dolu fıçıcık dır..Birde yanında haşlanmış yumurta pek iyi gider.Kordon da bol bol bu tarz satış yapan gevreçi-boyozcular vardır...neyse
izmir im canım manım ama cok sıcak bea.. :/
izmir boyoz seviciler cemaati müftüs korn_er
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye

yaaaw nasýl caným çektiiii...!!boyozu bilmiip bu zewkten mahrum kalan insanlar için acap zülüorummm..istanbulda bende mahrum kalmak zorunda kaldým çünkü kimse bilmio ve yapmýo caným boyozumuuu...bölee yaðlýýdýr miflöy hamuruyla yapýlan þeyler gibi olurr ama alakasý yokturrr..kahvaltýda boyozdan baþka hiç biþi tanýmam yanýna bide çayyy ooffff...!!arkadaþýn dediði gibi yerken yarýsý aðýnýn suratýnýn kenarlarýnda kalýrr birazýda etrafa saçýlýr ama herkes bunu bildiði içinnn "ýyyyyk n iðrenç yiosun" demess..çünkü baþka çaresi yoktur böyle yenir...nasýl caným çekti yaaaaa..er yemediysenis mutlaka yolunus izmire düþtüðüde yiin derim ama yanýnda çayla...(eðer sýcak boyoz bulursanýs çok daa güsel olur)...iþte size merak konusu boyoooozzz..!!KoRn_eR yazdı:lhannnnn.....boyozuma laf dedirtmem....![]()
ölürüüm beee boyoz için..kendisi küçük ama içi dolu fýçýcýk dýr..Birde yanýnda haþlanmýþ yumurta pek iyi gider.Kordon da bol bol bu tarz satýþ yapan gevreçi-boyozcular vardýr...

ankaralardan gelip komsuda oldun ya bana ne diyeyim ben sanarahibe_teresa yazdı:şey.. ben artık izmirliyim benide alın aranızaaa.......![]()
saka maka boyoz hariakdır,sıcak oldumu hele of of of tadına doyulmaz...ayrıca biraylada guzel gidiyor
sleeping with the earth my dying bride
- yalnizgezen
- Müdavim Üye

adını ılk defa duydum neyse izmir neresi ki bana gore 2 adımlık yerNymphe_MeL yazdı:aha boyozu bilmiolarrahibe_teresa yazdı:eveet boyoz nedir ??yalnizgezen yazdı:
afedersınız burda bı cahıl var boyoz ne ?benim bi türlü sevemediğim poğaça/börek kırması hamur işidir kendisi.. yağlı mağlı oluyo bide böle..yerken yarısı etrafa gidio (bu sadece benim için de gecerli olabilir tabiD:) ama seveni çook D:
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
kendi yüreğimden başka
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye

sırf komşum dedi diye gelince ilk boyoz yicem sözjonnathan yazdı:ankaralardan gelip komsuda oldun ya bana ne diyeyim ben sanarahibe_teresa yazdı:şey.. ben artık izmirliyim benide alın aranızaaa.......![]()
saka maka boyoz hariakdır,sıcak oldumu hele of of of tadına doyulmaz...ayrıca biraylada guzel gidiyor
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
- Darkfuneral
- Moderatör

- İletişim: