Otopark (Popüler Rock) - Yalova
- fromhelllll
- Müdavim Üye

- İletişim:
- fromhelllll
- Müdavim Üye

- İletişim:
Miiiilleeet Rock'n coka giderken þole orjinal bi t_shirt yaptýrsak altýnada imzamýzý atsak "..... Herkes Bu Otoparka Park Edecek ......." diye hoþ olmazmý T_shirt e yazacagýmýz orjinal yazýlar için aklýnýza gelenleri foruma yazýnda paylaþalým lütfen bole 'No War' 'No smoke' falan gibi wc yazýlarý yazmayýn foruma.....
Only Rock
..... Herkes Bu Otoparka Park Edecek .....
Only Rock
..... Herkes Bu Otoparka Park Edecek .....
- shadow_girl
- Müdavim Üye

ya ewt yalova da böyle bi grup kurup rock müziği insanlara sevdirmek çok zor.
imkanlar çok kısıtlı hemde çok.
eleştiren kişiler gelsin bi yalovayı görsünler imkanları görsünler ondan sonra yorum yapsınlar derim....
bu arada rocn coke a bende gidicem bi terslik çıkmazsa
Placebo şebnem direct muse filan gelio kaçmaz yani
tshirt olayına gelince olmaz gibi

imkanlar çok kısıtlı hemde çok.
eleştiren kişiler gelsin bi yalovayı görsünler imkanları görsünler ondan sonra yorum yapsınlar derim....
bu arada rocn coke a bende gidicem bi terslik çıkmazsa
Placebo şebnem direct muse filan gelio kaçmaz yani
tshirt olayına gelince olmaz gibi
- fromhelllll
- Müdavim Üye

- İletişim:
- fromhelllll
- Müdavim Üye

- İletişim:
- shadow_girl
- Müdavim Üye

kaçar gibiyle fermanı dinledim.
gayet güzel.
kaçar gibi çok hoş olmuş ya
kaçma benden sev dedim sen sevemedin
yakışıklı bile sayılırdım göremedin

gayet güzel.
kaçar gibi çok hoş olmuş ya
kaçma benden sev dedim sen sevemedin
yakışıklı bile sayılırdım göremedin
En son shadow_girl tarafından 27 Haz 2006 16:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- _hasonowic_
- Üye

- İletişim:
- _hasonowic_
- Üye

- İletişim:
- fromhelllll
- Müdavim Üye

- İletişim:
tamam abi hasanowic konsere gelsin ve beðensin bu iþ bitmiþ demektir. o zaman slogan da tutar... ....... Herkes Bu Otoparka Park Edecek .....
bu arada unutmadan soyliyim alper þu can, hakan ve müdür niye hiç forumlara msj yazmýyo þu iþi bi cozsek bi de yeni demo katýlarýný da video goruntulerini de bekliyorum geri ver ve kan çiçeklerini kaydetsenize.....
bu arada unutmadan soyliyim alper þu can, hakan ve müdür niye hiç forumlara msj yazmýyo þu iþi bi cozsek bi de yeni demo katýlarýný da video goruntulerini de bekliyorum geri ver ve kan çiçeklerini kaydetsenize.....
-
Burhan_abi
- Müdavim Üye

- İletişim:
- fromhelllll
- Müdavim Üye

- İletişim:
- fromhelllll
- Müdavim Üye

- İletişim:
- shadow_girl
- Müdavim Üye

- Darkfuneral
- Moderatör

- İletişim:
- Darkfuneral
- Moderatör

- İletişim:
- fromhelllll
- Müdavim Üye

- İletişim:
- fromhelllll
- Müdavim Üye

- İletişim:
tabi caným millet senin gül cemaline hasta ........
amma naz yaptýn be þu yeniþehir konserindeki resimleri papirüsteki resimlerden bir ikisini koyun da insanlarýn kafasýnda soru iþareti kalmasýn ben saklamadým resimlerin hiç birini ya da þu supersoundun room sayfasýnýn linkini falan koysana kardeþim benim evdeki bilgisayar herzamanki gibi bozuk iþten girdiðim makinada flash playerý kabul etmediði için açamýyorum supersoundun sayfasýný yoksa ben çoktan koymuþtum resimleri
amma naz yaptýn be þu yeniþehir konserindeki resimleri papirüsteki resimlerden bir ikisini koyun da insanlarýn kafasýnda soru iþareti kalmasýn ben saklamadým resimlerin hiç birini ya da þu supersoundun room sayfasýnýn linkini falan koysana kardeþim benim evdeki bilgisayar herzamanki gibi bozuk iþten girdiðim makinada flash playerý kabul etmediði için açamýyorum supersoundun sayfasýný yoksa ben çoktan koymuþtum resimleri
- fromhelllll
- Müdavim Üye

- İletişim:
http://www.nokia-park.com/nokia_room.php?profID=4039
arkadaþlar bunlar supersoun için yollanan resimler daha iyileri için web sitesinin yayýnlanmasýný bekliyelim artýk zaten bugün yarýn web sitesi de biter.....
arkadaþlar bunlar supersoun için yollanan resimler daha iyileri için web sitesinin yayýnlanmasýný bekliyelim artýk zaten bugün yarýn web sitesi de biter.....
- PeckerChecker
- Üye

arkadaşlar ilk başta eleştirmekle hakaret etmenin sınırarını öğrenmek lazım dimi
.nekadar saçma konuşuyosunuz yaa yok o daha güzel yok budaha güzel banane be senin güzel anlayışından kıro değiliz biz öyle markacı sistem kafayla hareket edecekseniz birsürü pop müzik forumları var onlara girin anasını satayım.sen basitmi sanıyosun bu işleri nerelerden tırmandı bu admlar biliyomusun.nerelerde çalıştılar neler yarattılar yazık diyorum sadece nekadar saçma bi bakış açın var yazık...
kim hakaret etmis?PeckerChecker yazdı:arkadaşlar ilk başta eleştirmekle hakaret etmenin sınırarını öğrenmek lazım dimi.nekadar saçma konuşuyosunuz yaa yok o daha güzel yok budaha güzel banane be senin güzel anlayışından kıro değiliz biz öyle markacı sistem kafayla hareket edecekseniz birsürü pop müzik forumları var onlara girin anasını satayım.sen basitmi sanıyosun bu işleri nerelerden tırmandı bu admlar biliyomusun.nerelerde çalıştılar neler yarattılar yazık diyorum sadece nekadar saçma bi bakış açın var yazık...
sleeping with the earth my dying bride