Beşiktaş

ve spor...
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bloodline666 »

valla ben resmi bir siteden birşey okumadan veya duymadan birşey diyemem de umarım doğrudur hadi hayırlısı
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
yalnizgezen
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen yalnizgezen »

Beşiktaş'ta Arjantinli futbolcu Delgado'nun transferi resmiyet kazanıyor. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda "Şirketimiz, İsviçre futbol takımlarından FC Basel'in futbolcusu Matias Emilio Delgado'nun transferi ile ilgili olarak kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlamıştır" denildi.
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

yalnizgezen yazdı:Beşiktaş'ta Arjantinli futbolcu Delgado'nun transferi resmiyet kazanıyor. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda "Şirketimiz, İsviçre futbol takımlarından FC Basel'in futbolcusu Matias Emilio Delgado'nun transferi ile ilgili olarak kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlamıştır" denildi.

Aldık en sonunda, ya cıkmaza girmişti ama işte para kapıyı açtı beşiktaşımızın sponsorlarından ülker parayı verdi ,iş bitti bitecek 5 milyon dolar iyi para sadece bonservis için valla iyi para bakalım bu parayı hak edecek gibi bir oyuncumu şu lig başlasın bakacağız hadi hayırlısı
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
yalnizgezen
Müdavim Üye
Müdavim Üye

alman gazetelerinden biri ailtonu barça nın istediğini yazmıs henrik larsson yerine alcaklarmıs.... ne kadar doru bilemem tabi.....
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

delgado süper bir adam..
ailtondan çok daha faydalı olacağı da kesin..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Kullanıcı avatarı
yalnizgezen
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Delgado 20:40'ta İstanbul'da...
Beşiktaş'ın uzun süredir peşinden koştuğu Arjantinli futbolcu Matihas Delgado Basel'de düzenlenen imza töreni ile kedisini siyah beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Futbol Koordinatörü Erdil Arpacı ve Arjantinli futbolcunun menaceri Ceylan Çalışkan hazır bulundu. Ünlü yıldız bu akşam Zürih'ten kalkacak THY uçağı ile saat 20.40'da istanbul'a gelecek
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

5 milyon cok ama hadi hayırlısı...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
yalnizgezen
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Delgado'nun kariyeri

Beşiktaş'ın yeni transferi 24 yaşında ve 1.82 metre boyundaki Arjantinli Delgado, orta sahada görev yapıyor. Her iki ayağını da çok iyi kullanabilen yeni transfer, özellikle frikikten attığı goller ve asist özelliği ile tanınıyor.

Son 3 yıldır İsviçre'nin FC Basel takımında oynayan Arjantinli futbolcu, geçen sezon İsviçre Ligi'nin en çok gol pası veren futbolcusu olurken, forma giydiği 32 karşılaşmada 19 gol attı.
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

hmm 24 yasında oldugunu bilmiyordum bak...genc olması guzel...
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

yalnizgezen yazdı:alman gazetelerinden biri ailtonu barça nın istediğini yazmıs henrik larsson yerine alcaklarmıs.... ne kadar doru bilemem tabi.....
of be harika olur vala ya hemen gitsin kim isterse gitsin bir yere girsin ded kime giderse gitsin ayrıca delgadomuzda hayırlı olsun
Kullanıcı avatarı
Darkfuneral
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Darkfuneral »

Ben o kadar hantal görünüşlü bir adam daha görmedim yaa..

Umarım yeni lig bize iyi şeyler getirir..
All mankind loves a lover.
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ya sergende öyle birsine benziyordu ama belşiktaşa kazandırdıkları saymakla bitmez beşiktaş için bir efsane olmaya aday umarım bu da öyle birisine benzer genç olmasıda önemli tabii ki de
Kullanıcı avatarı
Darkfuneral
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Abi sergende teknik vardı ama bu herif tam bi bufalo.. kaldıramıyor kendini..
Kullanıcı avatarı
yalnizgezen
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ya oynasın bı maca cıksın ondan sonra goruruz nasıl oynarmıs neler yaparmıs......
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

DaRKFuNeRaL yazdı:Abi sergende teknik vardı ama bu herif tam bi bufalo.. kaldıramıyor kendini..
abi sen izledin mi bu adamı ya ben bilmiyorum da adam iyi bir tekniğe sahipmiş söylenenlere göre vede koşan bir teknik oyuncu diyorlar bilmiyorum içimden inanma bunlara faso fiso diyor ama umarım böyledir
Kullanıcı avatarı
Darkfuneral
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Ya sonuçta gönderiyorlar...

Biz gelecek olanlara bakalım umarım onlar iyi olur..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

bloodline666 yazdı:
DaRKFuNeRaL yazdı:Abi sergende teknik vardı ama bu herif tam bi bufalo.. kaldıramıyor kendini..
abi sen izledin mi bu adamı ya ben bilmiyorum da adam iyi bir tekniğe sahipmiş söylenenlere göre vede koşan bir teknik oyuncu diyorlar bilmiyorum içimden inanma bunlara faso fiso diyor ama umarım böyledir
bufalo derken ailtonda bahsetmi sanırsam?
Kullanıcı avatarı
yalnizgezen
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Transferiyle Siyah-Beyazlı camianın yüzünü güldüren Arjantinli yıldız, İsviçre’de ise artık ‘Madam’ı ağlatan adam’ olarak anılıyor! Bu durumun nedeni ise Beşiktaş ile Basel kulüplerinin anlaşmaya vardığı son zirvede saklı...

Aksu, Arpacı, Oeri...

Masanın bir ucunda Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacı... Diğer ucunda ise Basel Kulübü’nün bayan sahibi Gigi Oeri ile kurmayları... Aynı zamanda Roshe ilaç firması ve bir film şirketinin de sahibi olan Oeri; Delgado’nun Beşiktaş ile anlaşmış olması nedeniyle elindeki kozları kaybetmiş, sadece Siyah-Beyazlılar ile parasal konularda pazarlık yapmak için masaya gelmişti. En nihayetinde resmi evraklar imzalandı ve...

‘İlk kez ağlıyorum’

Bu transferle kulübüne 5 milyon Euro kazandıran Oeri, hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Basel’in sahibi bir yandan gözyaşı dökerken, diğer taraftan durumu şaşkınlıkla izleyen Aksu ve Arpacı’ya yükleniyordu: "Oğlumu benden kopardınız. O, takımın gözbebeğiydi. Buradan bir çok oyuncu gelip gitti, ama ilk kez biri beni ağlatıyor..." Oeri, sarılarak teselli etmeye çalışan Delgado’ya teşekkür
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
Kullanıcı avatarı
Darkfuneral
Moderatör
Moderatör
İletişim:

jonnathan yazdı:
bloodline666 yazdı:
Abi valla benzetecek birşey bulamadım :D
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

DaRKFuNeRaL yazdı:
jonnathan yazdı:
bloodline666 yazdı: abi sen izledin mi bu adamı ya ben bilmiyorum da adam iyi bir tekniğe sahipmiş söylenenlere göre vede koşan bir teknik oyuncu diyorlar bilmiyorum içimden inanma bunlara faso fiso diyor ama umarım böyledir
Abi valla benzetecek birşey bulamadım :D
haklısında bloodline666 delgado'ya bufalo dedin sandı galiba :)
Kullanıcı avatarı
yalnizgezen
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Beşiktaş sol kanat için düşündüğü yabancı transferinde, ilk adımı attı. Siyah -beyazlı ekip, yaklaşık 1 aydır görüşmelerini sürdürdüğü Fransız Laurent Robert ile anlaşmaya vardı. Robert ile yapılan anlaşmaya göre, Fransız futbolcunun bugün Beşiktaş'ın kampına katılacağı ve bir süre deneneceği öğrenildi. 1 hafta siyah - beyazlı takım ile antrenmanlara çıkacak olan Robert, hazırlık maçlarında da forma giydikten sonra, Jean Tigana'nın beğenmesi durumunda takımda kalacak. Fransız futbolcunun son 1 yıldır fazla forma şansı bulamaması ve sürekliliğinin olmaması, Beşiktaş'ı böyle bir anlaşmaya ittiği ifade edildi.
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
Kullanıcı avatarı
yalnizgezen
Müdavim Üye
Müdavim Üye

TAYFUR'UN JUBİLESİ

Tayfur'un veda maçının ilk bölümünde Nouma, İlhan Mansız, Giunti, Zago ve Amokachi gibi Kartal'ın eski yıldızlarından oluşan takım Beşiktaş'la karşılaşacak. İkinci 45 dakikada da Lucescu'nun takımı Shakthar Donetsk siyah beyazlı ekiple bir maç yapacak.
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

inşallah o maçta tümer gibi yüzsüz adamları oynatmazlar,hakketmiolar çünku oformayı giymeyiii

sadece tanrı yargılar dedin tümer efendi evet tanrı affeder ama çarşı affetmez
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
Kullanıcı avatarı
yalnizgezen
Müdavim Üye
Müdavim Üye

MuHoS yazdı:inşallah o maçta tümer gibi yüzsüz adamları oynatmazlar,hakketmiolar çünku oformayı giymeyiii

orasıda vardı ben yazmadım tumer ı de ıstemıs tayfur havutcu ama bjk yonetımı ızın vermemıs tumerın o jubılede oynamasına....
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

yalnizgezen yazdı:
MuHoS yazdı:inşallah o maçta tümer gibi yüzsüz adamları oynatmazlar,hakketmiolar çünku oformayı giymeyiii

orasıda vardı ben yazmadım tumer ı de ıstemıs tayfur havutcu ama bjk yonetımı ızın vermemıs tumerın o jubılede oynamasına....

yani hayret doorusu tayfur nasıl istio hala böle adamı anlamak zorrr
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...