teşekkürlerdrnky yazdı:bursamızın biricik grubu gerçkten ben gurur duyuyorum![]()
![]()
harika müzik yapıolar çok iiler![]()
![]()
![]()
elveda dünya
anlatamam
çektim durdum
cigara
....
hep böyle devam çok daa ii yerlere istedii noktaya gelicek zıkkım
Zıkkım (KeshRock) - Bursa
Grubun resmi sitesi www.myspace.com/zikkim
teşekkürlerVampiria yazdı:bence cok ıyıler ozellıkle cıgara sarkıları super![]()
teşekkürler şarkının söleri ilk başta zıkkımdı fakat söleri elleveda düntya olarak değiştirildimegaf3ck yazdı:"son bir nefes çektik cigaradan son bir kez baktık hayata bitsin artık herşey tamam gidiyoruz elveda dünya" ya bu şarkının adı zıkkımdı bende şimdi sözlere bakıyorum da acaba elveda dünya mı? neyse indirip görürüz )) zıkkım delisyim çok süper bi grupsunz özlkle ibooo manyak bişe devamı gelir umarm
gelmek isteriz< tabikiKRST yazdı:abi maraşa gelmiceksiniz demi....
yanie kimde gelmio buraya valla gelin pişman olmazsınız beee yaw..
![]()
![]()
morjan yazdı:chapchup yazdı:![]()
sen tozut oralarda burlarda ortam süper
teşekkürlerPapi yazdı:gitme,cigara fln..güzel yavv güzel grup
baya bir zman yok ibo ile çalışmalara başladık bakalım...morjan yazdı:istanbulda yok mu bi etkinlik?
teşekkürler keşhrock olayına gelince bu bir imaj deil yada tarda deil yada kendimizi farkllı gösterme çabamız deil zaten farklıyız bunu biliyoruz keşhrock sadece bir simgepudding yazdı:tr deki en özgün vokallerden birine sahipler..ama bu keş rock olayı beni pek açmıyo..basarılar
biz tanımayan zaten antipatiyle bakıyosa onun kaybıdır aslında bir tarsa üye olmadımızın bir işareti keshrock ZIKKIM kendi sauondunun ve ismin peşinde tek cvbım budur...
evet vardı falkat kayıt altına almakdık konserlerde ara ara çalıyoruz
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye

evcet dahada deiştik aşağıda bilgileri vericemmorjan yazdı:amanin..bizim sarı hajı ibo..hade bakalım hayrlı olsun...chapchup yazdı:delide kaç tane ibo vardıki bildin sarı ufak ibo
eytvalklah bağımlılık yaparız :dendoplazmikjan yazdı:bugünlerde yeniden dinlemeye başladımm...dinlemediim zaman öslediim nadir gruplardann...
eyvallah saol ama grup kararımız bushavo yazdı:nokiasupersound'a ilk gönderdiğiniz ''GİTME'' şarkısı bence çok iyiydi.. keşke değiştirmeseydiniz.
(otopark'ın bass'cısı olmama ve nokia'da rakip olmamıza rağmen)
vazgeçilmez olanızkeshgiz yazdı:zıkkım aşkı bi başkadır!![]()