Dövme & Piercing
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

herkesde sende durduu gibi durduunu sanmıorum ben ama....vaga_bond yazdı:vala benimde iki sene olucak yakın zamanda ama artık evet herkes yaptırır oldu sinir oluyorum
ben o olayı daha çok erkeklerde duyuorum ama.....!!...son zamanlarda çok suyu çıktı bence artık itici olmaya başladı
bazıları da iyice abarttı cinsel organına bile piercing yaptıran kadınlar varmış beee yuh artık
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
angel_of_the_hell yazdı:herkesde sende durduu gibi durduunu sanmıorum ben ama....vaga_bond yazdı:vala benimde iki sene olucak yakın zamanda ama artık evet herkes yaptırır oldu sinir oluyorum![]()
ben o olayı daha çok erkeklerde duyuorum ama.....!!...son zamanlarda çok suyu çıktı bence artık itici olmaya başladı
bazıları da iyice abarttı cinsel organına bile piercing yaptıran kadınlar varmış beee yuh artık
ewet yaa bu sağlık açısındanı geç yanee hoşta durmaz kii yawww
___burma burma bıyıklarım tarkan seni ayıklarım
)
- bloodline666
- Müdavim Üye

- bloodline666
- Müdavim Üye

namaz la alakas yokta bizimkileri ne der her ne kadar onlardan bağımsız bir hayat sürsemde gurbet ellerde onlara bağımlıyım yinedebalgam yazdı:namaz kılamassın:)bloodline666 yazdı:valla bir ara bende bu dövme olayına yine taktım ama şimdilik bir gelişme yok bakalım istiyorum aslında ama bir yandan da istemiyorum
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
boşver o zman onlar üzülücekse yapma:)))bloodline666 yazdı:namaz la alakas yokta bizimkileri ne der her ne kadar onlardan bağımsız bir hayat sürsemde gurbet ellerde onlara bağımlıyım yinedebalgam yazdı:namaz kılamassın:)bloodline666 yazdı:valla bir ara bende bu dövme olayına yine taktım ama şimdilik bir gelişme yok bakalım istiyorum aslında ama bir yandan da istemiyorum
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
- bloodline666
- Müdavim Üye

tamam da yinede istiyorum onlarla bir konuşayım gerçi izin vereceklerine pek inanamıyorum ama olsunbalgam yazdı:boşver o zman onlar üzülücekse yapma:)))bloodline666 yazdı:namaz la alakas yokta bizimkileri ne der her ne kadar onlardan bağımsız bir hayat sürsemde gurbet ellerde onlara bağımlıyım yinedebalgam yazdı: namaz kılamassın:)
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
o zman yap bende sanki annenimde yap yapma:M lolbloodline666 yazdı:tamam da yinede istiyorum onlarla bir konuşayım gerçi izin vereceklerine pek inanamıyorum ama olsunbalgam yazdı:boşver o zman onlar üzülücekse yapma:)))bloodline666 yazdı: namaz la alakas yokta bizimkileri ne der her ne kadar onlardan bağımsız bir hayat sürsemde gurbet ellerde onlara bağımlıyım yinede
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
- meLLowaLmira
- Üye

beným cenemde pýercýng var bý de kulaamýn bý yerýnde var ama adýný tam oLarak býLmýom
en sonunda bu yaz 3yýLdýr ýstedýgým dövmeyý de yaptýrýcam =) ama pýercýngý cýkarýcam cunku onune geLen herkes takýo artýk..
En son meLLowaLmira tarafından 28 Şub 2006 20:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- PUNKY_SPuTniK
- Müdavim Üye

- İletişim:
bende yaptırmak istiorum ama burda adam akıllı biyer yok
daha dün annemizin cüzdanını çalarken okul duvarlarına grafity yaparken şimdi anarşist olduk sokakları doldurduk. sevinçliyiz hepimiz polislerden kurtulduk..!
www.mahlukat.com punk webzine
- PUNKY_SPuTniK
- Müdavim Üye

- İletişim:
nie çıkarmayı düşünüosun ki ?KING__ yazdı:sol omzumda kocaman bır yıldız cevresınden gecen cember yanı satanıstlerın grafıgı var ama pişmanım kalıcı onu cıkarmak için omzumu delık deşik etmeyi düşünüyorum
daha dün annemizin cüzdanını çalarken okul duvarlarına grafity yaparken şimdi anarşist olduk sokakları doldurduk. sevinçliyiz hepimiz polislerden kurtulduk..!
- herhangi_biri
- Müdavim Üye

- İletişim:
- PembeKelebeK
- Üye

4 tane döwmem war su an..sırtımda kelebeim war..
sağ bileğimde kelebeim war..kolumda kayan yıldız..sol elimde de tribal war..aslında daha önceleri tribal yaptıranları anlamazdım ama eğer hayatınız boyunca hatırlamak istediğiniz bi insan ve hatırlamak istediğiniz bi gün warsaa we o güne we o kişiye dair bi iz bırakmak istiosanaız wücudunuzdaa..hersey olabilioo...cok anlamı benim için...döwmelerimi sewiorum...
jeden morgen wenn ich erwache erlebe ich die allergrößte freude: nämlich başak zu sein..
-
Pois0nGirL
- Üye