fromhelllll yazdı:marron 5 - this love
yamaç (antalyalı grup) var bi de şarkının adını şimdiden unuttum
ben roody - everything burns
Bir şarkılık gruplar ve şarkıları
- fromhelllll
- Müdavim Üye

- İletişim:
sonuçta bu benim kanýmca olan biþi pamela spance nin de bir ton þarkýsý var ama ben ondan da nefret ediyorum napalým zevk meselesi oldum olasý gýcýgým o herifleremorjan yazdı:fromhelllll yazdı:marron 5 - this love
yamaç (antalyalý grup) var bi de þarkýnýn adýný þimdiden unuttum
ben roody - everything burnsmaroon5ýn bi ton þarkýsý war sewilen..tek þarkýlýk bi grup deil..
-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

- uykudakaybolan
- Üye

morjan'a katılıyorum..morjan yazdı:fromhelllll yazdı:marron 5 - this love
yamaç (antalyalı grup) var bi de şarkının adını şimdiden unuttum
ben roody - everything burnsmaroon5ın bi ton şarkısı war sewilen..tek şarkılık bi grup deil..
redd bir şarkılık bir grup değil bence.öyle olsa 2. albümü yapamazlardıkamze yazdı:bi de redd var sahi..
En son Papi tarafından 06 Oca 2007 23:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
- uykudakaybolan
- Üye

- nodoubt_16
- Müdavim Üye

- RapunZelle
- Müdavim Üye

- uykudakaybolan
- Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye

- Bilge_Kagan
- Üye

- İletişim:
Teneke daha piyasaya yeni cikti, ustelik butun albumleri bile cikmadi. Yarisma sonucu cikardiklari bi single album var sadece. Bu abartili olmus.teneke
Son sarkiyi dinleyip bir de klibini izlediysen eger, yine patlayacaklarini tahmin edebilirsin...nickelback var mesela bi daa patlayamadılar tam.
Yok artik...bi de redd var sahi..
Bir dilin coğrafi bölgelerde farklı şekillerde konuşulması.kendi lehçelerinde müzik yapıyorlar.
Bir dilin altındaki değişik kollar biribirilerinin lehçeleridir. ( Turkmen lehcesi gibi... ) Dogrusu "dil" olacak.
Ha sen eger "Leh milleti" kavramina atifta bulunan "Leh-ce" diye dili yazmak istediysen, bu sefer de cumleyi "Lehce muzik yapiyorlar" diye kurman gerekirdi...