Favori Diziniz?
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
- yalnizgezen
- Müdavim Üye

artık dizi izlemiyorum tvde ama bir zamanlar dawson's creek hayranıydım
hiç bir bölümünü kaçırmadan izledim o diziyi hem altyazılı hem türkçe dublaj haftada iki kez
tekrar izlemek isterdim ama digiturkte yayınlanıyo galiba tekrarı...
hiç bir bölümünü kaçırmadan izledim o diziyi hem altyazılı hem türkçe dublaj haftada iki kez
yalnız kendine inkarın, sadece senden kaçarsın, halin ele verir anlamazsııın!!!
süper baba ne diziydi beee, bi bölümünü bile kaçırmazdım..
http://geocities.com/superbaba2004/superbaba.htm
ahh ahh. nasıl özlüyorum o eski günleri
http://geocities.com/superbaba2004/superbaba.htm
ahh ahh. nasıl özlüyorum o eski günleri
- black_princes
- Üye

- İletişim:
- courtney_hate
- Müdavim Üye

- Eric_DRAVEN
- Üye

- İletişim:
- yalnizgezen
- Müdavim Üye

- bloodline666
- Müdavim Üye

- courtney_hate
- Müdavim Üye

nıt kimse geLmijek..yane sahan geLirmi diziye biLmioRum ama en son böLümde ata askere gidiodu 15ay yoktu..oLe bitmisti..ki saten geLsede doLduramas atanın yeRini..((:..(yhaa..:b..)jonnathan yazdı:ata demirer yerine sahan gelicek diye biliyorumbloodline666 yazdı:avrupa yakası tabii kide ama rtık oda dağılmaya başladı bakalım şehsuvarda gitti ata demirer de ayrılma karaı almış tadı olmaz artık bu dizinin
Rüya ile gercegin arafında..Hep iyinin,askın tarafında..
- bloodline666
- Müdavim Üye

yok ya kaldırabilir mi sence ata bilmiyorum dah güzeldi dizi bence onunla izleniyordu bundan sonra ne olur?jonnathan yazdı:ata demirer yerine sahan gelicek diye biliyorumbloodline666 yazdı:avrupa yakası tabii kide ama rtık oda dağılmaya başladı bakalım şehsuvarda gitti ata demirer de ayrılma karaı almış tadı olmaz artık bu dizinin
bu dizide cocuklar duymasın hikayesine dönecek bence kimse gelmeden ortadan kaldıracaklar diziyi yeter bu kadar diyip arayacağız bu diziyi kendi açımdan konuşayım
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- bloodline666
- Müdavim Üye

ata askerden gelip bu şekilde diziyi bitirebilirlerbetul yazdı:nıt kimse geLmijek..yane sahan geLirmi diziye biLmioRum ama en son böLümde ata askere gidiodu 15ay yoktu..oLe bitmisti..ki saten geLsede doLduramas atanın yeRini..((:..(yhaa..:b..)jonnathan yazdı:ata demirer yerine sahan gelicek diye biliyorumbloodline666 yazdı:avrupa yakası tabii kide ama rtık oda dağılmaya başladı bakalım şehsuvarda gitti ata demirer de ayrılma karaı almış tadı olmaz artık bu dizinin
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
güseL dizidiR avRupa yakası eet..oyunjusuyLa senaRyosuyLa..ama ata hem oyunjuLuuyLa hem hacimce bayaa yer kapLıodu..onun bosLuunu doLdurmak zoR oLujak..((:jonnathan yazdı:valla benim aldıgım duyumlar oyle...sahanda volkan rolunde gelmeyecek tahminimce...devam edecegi kesin ama...ben yinede izlerim,soncuta bence dizi ata ve sesunun uzerine kurulu degil...her karakter ayrı komik...sırf rutkay aziz bile bir dizi zatenbloodline666 yazdı:yok ya kaldırabilir mi sence ata bilmiyorum dah güzeldi dizi bence onunla izleniyordu bundan sonra ne olur?jonnathan yazdı:ata demirer yerine sahan gelicek diye biliyorum
bu dizide cocuklar duymasın hikayesine dönecek bence kimse gelmeden ortadan kaldıracaklar diziyi yeter bu kadar diyip arayacağız bu diziyi kendi açımdan konuşayımayrıca evet benimde favori dizim avrupa yakası
Rüya ile gercegin arafında..Hep iyinin,askın tarafında..