sanırım bu konuda üstüme yok istisnasız hepsiyle arkadaş kaldım!!! bazılarında bu arkadaş kalma olayından dolayı ilişki bi daa başladı fln ama neyse... dünya küçük, hayat kısa bu nedenle arkadaş almak en iisi!!!
2 günlük dünyada neden arkadaş kalmayayım ki,insanlar aslında çok yanlız,eskilerimi herzaman ararım ayrılırken sorun yaşamışsak(ki yaşamadan neden ayrılalım ) alttan alırım onları mutlu ederim,onların dilinde iyi anılırım...
düþüncesi bile kafamý soðuk suyun altýnda saatlerce tutarak beynimi bulandýrmaya yetecek kadar sinir bozucu..
yazýldýysa bile bozulsun..
benim açýmdan tabi..
Severek ayrılmıssam ark kalmak zor yani görmek duymak acı verir insana ama bi yerden sonra sevgin baska bi boyuta ulaştıında değer verdiim bi insansa ark kalabilirim heralde..bilmiorum görücez
tabikide arkada$ kaLınır,dü$man kaLmayı da bnm mantığım aLmıyo doğrusu..
inSan kazanmak zor
zamanında sevgine değmişse dostluğun en iyisini de hak eder,etmeli..
tak etti canıma bu maskeLi baLo bu maskeLi baLo ve onun sahte yüzLeri . .
I_know yazdı:tabikide arkada$ kaLınır,dü$man kaLmayı da bnm mantığım aLmıyo doğrusu..
inSan kazanmak zor
ama kötü bittiysse olmuo..onu geç yani gercekten sevdiysen içinde bişiler kalıo.onu gördünde fln..öyle işte beaa.. zaten yeni sevgilinin izin vericeni sanmıorm
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
I_know yazdı:tabikide arkada$ kaLınır,dü$man kaLmayı da bnm mantığım aLmıyo doğrusu..
inSan kazanmak zor
ama kötü bittiysse olmuo..onu geç yani gercekten sevdiysen içinde bişiler kalıo.onu gördünde fln..öyle işte beaa.. zaten yeni sevgilinin izin vericeni sanmıorm
Yau bu nasıl mantık. senin onla dostluğun bittiği anda zaten ayrılırsın, arkadaşlık ve dostluk varken arada sevgi de ayrılmaya götürecek kadar soğumaz.. Antiprantez -Papi sana hak vermemek de elde değil-
Kimsenin akıLLı oluşuna sözüm yok, yeterki; aklını bana kabuL ettirmeye çaLışmasın...
uMBy yazdı:
Yau bu nasıl mantık. senin onla dostluğun bittiği anda zaten ayrılırsın, arkadaşlık ve dostluk varken arada sevgi de ayrılmaya götürecek kadar soğumaz.. Antiprantez -Papi sana hak vermemek de elde değil-
haa anlatmak istediim bu..
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
sewgili gercekten cok değerliyse..
fakat ilişki bittiyse..
arkadaş kalmayı denemelisiniz olmuyosa zorlamaya gerek kalmadan kopar gider zaten...
bilmiyorum eski sevgiliyle arkadaş kalma pek saçma degıl gibi ama cok acı verecegıne süphe yok..
walla biriyle kaldım çok değer vermiyoduk birbirimize zaten baktık bizden ancak arkadaş olur böle devam ettik hatta az önce sevgilisi hitap şekliyle ilgili geik bile yaptık
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???