seni ilgilendiren geren bi durum varmı peki bu olayda sen çıkıpda buna salakça diyebiliyosun...... yoksa gitar seninmiydi?
benim bildiğim kadarınla o gitar zaten kırıktı ufak bi tamir geçirmişti yani pek bi hayrı yoktu gitarın böle bi şov oldu çıktı... belkide öyle deildir.....
ama sen çıkıpta böle konuşamazsın oke hayde öptüm seni gözlerinden....
seni ilgilendiren geren bi durum varmý peki bu olayda sen çýkýpda buna salakça diyebiliyosun...... yoksa gitar seninmiydi?
benim bildiðim kadarýnla o gitar zaten kýrýktý ufak bi tamir geçirmiþti yani pek bi hayrý yoktu gitarýn böle bi þov oldu çýktý... belkide öyle deildir.....
ama sen çýkýpta böle konuþamazsýn oke hayde öptüm seni gözlerinden....
isteyen istedii yorumu yapar..herkes olumulu düþünmek zorunda deil..at gözlüklerini çýkartýrsan daa ii yapmýþ olursun..hem buraya herkes islesin die bi video koyuosun surada birisinin yaptýðý yorumada karþý çýkýosun..herkes istedii yorumu yapar sanane..?nasýl gitar seninmiydi sorabilosan bende soriim o zaman kýran adam senmisin seni neden gerio bu olay ?
bende katýlýorum son derece salakça ve hatta gerizekalýca..bak bende çýkýp salakça diebiliorum gitar benim deil ve kimin olduu nasýl olduu umrumda bile deil..aslýda bunu açýklayan en güsel kelime "saygýsýzlýk" bi insan hemde müzikle uðraþan bi insan hemde müzik sayesinde para kazanan bi insan nasýl oluoda mesleðini icra etmesini saðlayan biþeyi böle kýrabilio.. ? yok gitar eskiymiþ yok ufak kýrýkmýþ yok hayrý yokmuþ...bu söylenelinenler daa da salakça..biþeyi çalmak sölemek önemli deil önemli olan ona duyduðu saygý..bu gitar kýrma iþini asla hazmedemedim..sadece ve sadece saygýsýzlýk baþka hiç biþi deil...
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
isteyen istedii yorumu yapar ama birisinin yaptıı bişiye çıkıpta salakça diyeemes senin için salakça olabilen onun için ona zevk veren bişidir belkide... salakça buluyosan bunu burda yazma sana kalsın yorumunu adam gibi yap...
ayrıca bilip bilmedende konuşulmasın derim benn.. bazı şeler hakkında...
_hasonowic_ yazdı:isteyen istedii yorumu yapar ama birisinin yaptıı bişiye çıkıpta salakça diyeemes senin için salakça olabilen onun için ona zevk veren bişidir belkide... salakça buluyosan bunu burda yazma sana kalsın yorumunu adam gibi yap...
ayrıca bilip bilmedende konuşulmasın derim benn.. bazı şeler hakkında...
isteyen istedii yorumu yazar....salakça gelmişse salakçadır...bilip bilmeden konuşulmamalı ewet ama maalesef ki en az senin kadar bilioruz...
seni ilgilendiren geren bi durum varmı peki bu olayda sen çıkıpda buna salakça diyebiliyosun...... yoksa gitar seninmiydi?
benim bildiğim kadarınla o gitar zaten kırıktı ufak bi tamir geçirmişti yani pek bi hayrı yoktu gitarın böle bi şov oldu çıktı... belkide öyle deildir.....
isteyen istedii yorumu yapar..herkes olumulu düşünmek zorunda deil..at gözlüklerini çıkartırsan daa ii yapmış olursun..hem buraya herkes islesin die bi video koyuosun surada birisinin yaptığı yorumada karşı çıkıosun..herkes istedii yorumu yapar sanane..?nasıl gitar seninmiydi sorabilosan bende soriim o zaman kıran adam senmisin seni neden gerio bu olay ?
bende katılıorum son derece salakça ve hatta gerizekalıca..bak bende çıkıp salakça diebiliorum gitar benim deil ve kimin olduu nasıl olduu umrumda bile deil..aslıda bunu açıklayan en güsel kelime "saygısızlık" bi insan hemde müzikle uğraşan bi insan hemde müzik sayesinde para kazanan bi insan nasıl oluoda mesleğini icra etmesini sağlayan bişeyi böle kırabilio.. ? yok gitar eskiymiş yok ufak kırıkmış yok hayrı yokmuş...bu söylenelinenler daa da salakça..bişeyi çalmak sölemek önemli deil önemli olan ona duyduğu saygı..bu gitar kırma işini asla hazmedemedim..sadece ve sadece saygısızlık başka hiç bişi deil...
Salakça demek dogrudan bu eylemi gerçeklestiren kisiyi salak ilan etmektir. yoksa ben mi uyduruyorum simdi bunu. o nedenle bu yorum bence yersiz/anlamsiz olmus.
gitarini kirmis adam, aferim iyi yapmis. kimsede buna bir sey diyemez. örnek verelim: bu site benim. ben simdi siteyi kapatinca bu eylemi "salakça" olarak mi tanimlayacaksiniz? ha$a! benim ulan burasi, "sanane" demezler mi adama?
gitar kirildiktan sonra giris yapmistim rockistanbul'a. harika bir sahne kaçirdim diye çok üzüldüm. sonra videodan izledim, mutlu oldum. aferim dedim özver'e. zaten dandik, kirik, hayirsiz bir gitardi. :)
_hasonowic_ yazdı:
isteyen istedii yorumu yapar..herkes olumulu düşünmek zorunda deil..at gözlüklerini çıkartırsan daa ii yapmış olursun..hem buraya herkes islesin die bi video koyuosun surada birisinin yaptığı yorumada karşı çıkıosun..herkes istedii yorumu yapar sanane..?nasıl gitar seninmiydi sorabilosan bende soriim o zaman kıran adam senmisin seni neden gerio bu olay ?
bende katılıorum son derece salakça ve hatta gerizekalıca..bak bende çıkıp salakça diebiliorum gitar benim deil ve kimin olduu nasıl olduu umrumda bile deil..aslıda bunu açıklayan en güsel kelime "saygısızlık" bi insan hemde müzikle uğraşan bi insan hemde müzik sayesinde para kazanan bi insan nasıl oluoda mesleğini icra etmesini sağlayan bişeyi böle kırabilio.. ? yok gitar eskiymiş yok ufak kırıkmış yok hayrı yokmuş...bu söylenelinenler daa da salakça..bişeyi çalmak sölemek önemli deil önemli olan ona duyduğu saygı..bu gitar kırma işini asla hazmedemedim..sadece ve sadece saygısızlık başka hiç bişi deil...
Salakça demek dogrudan bu eylemi gerçeklestiren kisiyi salak ilan etmektir. yoksa ben mi uyduruyorum simdi bunu. o nedenle bu yorum bence yersiz/anlamsiz olmus.
gitarini kirmis adam, aferim iyi yapmis. kimsede buna bir sey diyemez. örnek verelim: bu site benim. ben simdi siteyi kapatinca bu eylemi "salakça" olarak mi tanimlayacaksiniz? ha$a! benim ulan burasi, "sanane" demezler mi adama?
gitar kirildiktan sonra giris yapmistim rockistanbul'a. harika bir sahne kaçirdim diye çok üzüldüm. sonra videodan izledim, mutlu oldum. aferim dedim özver'e. zaten dandik, kirik, hayirsiz bir gitardi.
tamam gitar özverin...kimseyi ilgilendrmez gitarına ne yaptığı...ama benim anlamadığım,hiç bir zaman da anlayamayacaım bi şey war...bi insan,özellikle müzik yaparak para kazanan bi insan kırık da olsa,işe yaramaz da olsa gitarını neden kırar ki...siz hiç konserden sonra sazını kıran ya da neyini kıran bi sanatçı gördünüz mü?bence herkes kullandığı enstürmana kırık da olsa dökük de olsa saygı duymalı...acaba grunge yapıp da gitarını kırmayanı döwüyolar mı?...
endoplazmikjan yazdı:
gitar kirildiktan sonra giris yapmistim rockistanbul'a. harika bir sahne kaçirdim diye çok üzüldüm. sonra videodan izledim, mutlu oldum. aferim dedim özver'e. zaten dandik, kirik, hayirsiz bir gitardi.
tamam gitar özverin...kimseyi ilgilendrmez gitarına ne yaptığı...ama benim anlamadığım,hiç bir zaman da anlayamayacaım bi şey war...bi insan,özellikle müzik yaparak para kazanan bi insan kırık da olsa,işe yaramaz da olsa gitarını neden kırar ki...siz hiç konserden sonra sazını kıran ya da neyini kıran bi sanatçı gördünüz mü?bence herkes kullandığı enstürmana kırık da olsa dökük de olsa saygı duymalı...acaba grunge yapıp da gitarını kırmayanı döwüyolar mı?...
deli gömleği yaptığı müzikten paramı kazanıyormuş? çıktıkları her konserden milyarlar alıyolar dime....
bi yanlışlık olmasın...
Trimpot yazdı:
tamam gitar özverin...kimseyi ilgilendrmez gitarýna ne yaptýðý...ama benim anlamadýðým,hiç bir zaman da anlayamayacaým bi þey war...bi insan,özellikle müzik yaparak para kazanan bi insan kýrýk da olsa,iþe yaramaz da olsa gitarýný neden kýrar ki...siz hiç konserden sonra sazýný kýran ya da neyini kýran bi sanatçý gördünüz mü?bence herkes kullandýðý enstürmana kýrýk da olsa dökük de olsa saygý duymalý...acaba grunge yapýp da gitarýný kýrmayaný döwüyolar mý?...
deli gömleði yaptýðý müzikten paramý kazanýyormuþ? çýktýklarý her konserden milyarlar alýyolar dime....
bi yanlýþlýk olmasýn...
bedava dimii...
Trimpot yazdı:
deli gömleği yaptığı müzikten paramı kazanıyormuş? çıktıkları her konserden milyarlar alıyolar dime....
bi yanlışlık olmasın...
geçen sene deli gömleğini bursaya getrmiştik..werdiimiz parayı bizden daha ii bilio olamazsın...burda aslolan para kazandığı bi aleti yerden yere wurması deil..aslolan ona yapılan saygısızlık...gitar kırma ya da herhangi bi enstürmanı kırma hiç bir zaman saygı duymadıım bişi..saygı duyulajak bi yanı yok...
morjan yazdı:
bi yanlışlık olmasın...
geçen sene deli gömleğini bursaya getrmiştik..werdiimiz parayı bizden daha ii bilio olamazsın...burda aslolan para kazandığı bi aleti yerden yere wurması deil..aslolan ona yapılan saygısızlık...gitar kırma ya da herhangi bi enstürmanı kırma hiç bir zaman saygı duymadıım bişi..saygı duyulajak bi yanı yok...
benim o para muhabbetinden kastım sen şey gibi bahsetmisşin albümlü bi grup gibi sanki milyarlar kazanıp o kazandıkalrı para sayesinde geçiniyolarmış gibi bahsetmişsin ona dedim...
neyse saçmalıaa doru uzuyo muhabbet bence uzamasın... size göre olan sizde kalsın.. bana göre olanda bende kalsın... yoksa sonu gelmicek... olan grubun başlığına olcak...
gitari kirma olayindan sonra simdi de kazandiklari iki kurus para mi rahatsiz etti sizi?
türkiye 'de müzik yapmayi çok kolay mi saniyorsunuz yahu siz? baba parasi yemege benzemiyor bu. hepsi kocaman adam. yasamalari ve hayatlarini devam ettirmeleri için illa para kazanmalari sart. bu para belki milyar degil ama onlarin yemek/yol/sigara/içki parasini karsilamasi yeterli oluyor. ceplerine ne kaliyor? kocaman bir hiç!
uzatmayin, polemik yaratmayin durduk yere. bir grup kurun, sehir sehir gezin görelim, dinleyelim sizleri.
kiçinin üstüne oturup ahkam kesmek ne kadar kolay bir sey!
gitari kirma olayindan sonra simdi de kazandiklari iki kurus para mi rahatsiz etti sizi?
türkiye 'de müzik yapmayi çok kolay mi saniyorsunuz yahu siz? baba parasi yemege benzemiyor bu. hepsi kocaman adam. yasamalari ve hayatlarini devam ettirmeleri için illa para kazanmalari sart. bu para belki milyar degil ama onlarin yemek/yol/sigara/içki parasini karsilamasi yeterli oluyor. ceplerine ne kaliyor? kocaman bir hiç!
uzatmayin, polemik yaratmayin durduk yere. bir grup kurun, sehir sehir gezin görelim, dinleyelim sizleri.
benim sewerek dinlediim bi grubun para kazanması neden rahatsz etsin beni...fikir sölemek polemik yaratmak olarak algılanıyorsa bu ayrı bir şey...hiç kimse fikrini sölemez,polemik olmaz..o zaman bu forumun deli gömleği başlığınn anlamı ne?
para kazanmalarýmý raatsýz edio bisi ? deli gömlei en sewdiim gruptur benim istanbula gelmelerini canlý izlemek için can attýým grup..bisim baþtan beri sölediimis senin sölediin gibi yemek/yol/sigara/içki masraflarný karþýlasada sonuçta para kazanýolar ve bu parayý kazanmalarýný saðlayan þeye bisim yargýmýsa göre saygýsýzlýk yapýlmasýydý..keþke çok daha fazla kazansalar keþke herkesden fazla kazansalar bunu hakediolar çünkü..durduk yere polemk yaratmayýn demiþsin..bu sölediklerimis sadece bisim fikirlerimisdi ve bildiim kadarýyla (kullandýým için biliorum) bu site bi forum sitesi yani görüþlerimisi fikirlerimisi belirtçeimis bi site...eer fikirlerimisi belirtemiceksek belirttiimis fikirlerimis/görüþlerimis polemik die algýlancaksa bu forumun kullanmanýn amacý n ?o zaman herkesin bi görüþte toplandýý bi site olsun ve farklý görüþlüler siteye giremesin..